Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile (197)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Neata!

Fetele, sunt in ceata rau cu crema pt puta, dar eu mi-o doresc tare-tare dar am un defect: nu stiu o boaba germana. Am salvat linkul de pe ebay.de, insa ma uit la el ca mata-n calendar. Se milostiveste careva de mine sa ma ajute sa comand?

Idem si eu.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Cu Google Translate o merge?

Nu mi-as fi imaginat ca intre fi-miu si decalotare o sa stea vreodata nemtii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

lillo... ma bucur mult ca ai avut parte si de un pic de shopping, uite ca avem copii mai cuminti cu altii decat cu noi. hmmm...
cat despre achizitii... lasa-le nene in pace...
pai, cartea zice ca la un an copiii tre sa aiba 70-72 de cm, 9 kile, sa manance de toate si sa zica 20 de cuvinte cu sens...
copilul meu nu face nimic din toate astea. sa il duc inapoi sa-mi cer banii? am pierdut chitanta...
teoria e una, practica e de fapt... alta!
snt convinsa ca strumful tau e cu adevarat deosebit si face totul in ritmul lui.
plus ca umbla vorba ca baietii sunt mai lenesi la achizitii decat fetele...

alexutzzza, mami, dar ce logoree avusi.. erai NF(orumita) tare de tot...

sorina, ce faci, draga? lasi fata sa se arunce de la etaj? n-are fermoar la patut sa urce si sa coboar singura sa nu-ti mai sara inima din loc si cu alta ocazie?

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

NF(orumita) ....

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

am gasit si eu un mic dejun pe care sa il pape Dragos fara maraieli, asta de cand nu mai vrea fructe neam...i-am facut azi paine prajita cu ou si zahar.,.na belea..a ras miezul de la 2 feli

Adica..."friganele"???? Woww! Felicitari!!!
Cred ca o sa incerc si eu, pe iris!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

da da ...si eu tot de "friganele" le stiu ......alte chestii la care pot doar sa ma gandesc ...poate o incerc si eu pe isabela ..ca in dimineata asta iar a zis pas la tot ...cereale....budinca...nada de nada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

"Neata dragelor,

Ceva sarbatoriti astazi? AM sa verific.

V-am prins si eu din urma. Ce-i drept nu cu atentie 100% (treaba la servici, de.. ) . PLus, ca acolo unde scrieti despre clatite si chestii din acestea sfinte, sar. Gata, nu mai joc cu voi.

Alexutzza, Danasor, Glady, Lorex, BF - multumiri pentru cuvintele frumoase despre povestea lui Tudor.
Alex - poate iti faci curaj si ne scrii povestea. Cadou de aniversarea lui Yannis.

Incerc sa pun cateva poze recente si de la motz. Sa vad cu timpul. N-am f multe ca noi am pazit copilul. Trebuie sa recuperez de pe la rude.

Danasor - cam cu nabadai ziua motzului. Nu stiu daca puteam sa ma mai adun. Ai fost tare. Bine ca ati rezolvat frumos pana la urma.

Lorex - am citit eu bine? Tot scolarita esti? Bafta multa, atunci.
La fel si Simply? Atunci sunteti excused ca veniti mai rar.

Iar intalneala? Mi-ar placea. Dar sa vad. In wk mai greu.

As vrea si eu in Grecia. La peisaje frumoase.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
pai, cartea zice ca la un an copiii tre sa aiba 70-72 de cm, 9 kile, sa manance de toate si sa zica 20 de cuvinte cu sens...
copilul meu nu face nimic din toate astea. sa il duc inapoi sa-mi cer banii? am pierdut chitanta...

I will survive...

noi ne incradam in "medie" dar asta cu 20 cuvinte , sa puna osul la munca si sa vorbeasca daca asa scrie la carte, nu?

20 cuvinte cu sens ...da de unde le scot astia????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

Neata!

Fetele, sunt in ceata rau cu crema pt puta, dar eu mi-o doresc tare-tare dar am un defect: nu stiu o boaba germana. Am salvat linkul de pe ebay.de, insa ma uit la el ca mata-n calendar. Se milostiveste careva de mine sa ma ajute sa comand?

Ratusca mami de Imparat (2010)

Idem si eu.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Cu Google Translate o merge?

Nu mi-as fi imaginat ca intre fi-miu si decalotare o sa stea vreodata nemtii! Ratusca mami de Imparat (2010)

Loooolll...Doamne...ce tare ...am ras cu lacrimi!!!!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata!

sau am mai da binete?!nu nu cred ca aseara.....vai is cu capu.....hmmmm in fine eu va salut printre smotruiala...

mai fetelor..nu m-a recunoscut copchilu azi-dimineata...brrrr se uita asa cu timiditate..pana n-am deschis gura....nu a zambit prea mult.....doamne.....e schimbarea radicala dar chiar asa.....

mai noi avem pufi deosebiti fiecare se dezvolta in ritmul lui.....asa cum sunt ei is perfecti unul e mai tare cu kk la oala....altul se demachiaza.....altul alearga...altul invata matematicaaltul papa singur......da toti sunt perfecti

clatite...eu nu am habar sa le intorc in tigie.....maglavaisul il fac da nu-mi ies subtiri frumoase ca ale mamei....si asa rar o prind sa-mi faca

crema de puta eu totusi o vreau...decenuela te milostivesti si de mine te rog da-mi un pm cu nr de tel daca vrei

spor la studiu plateea....app de ofta....noi cand putem duce pruncii la dr la control..aveti idee?

ma duc la smotru cat mai doarme raulica si mai arunc un ochi la voi...chiar fetele de dupa cortina poftiti cu curaj un semn

o zi faina sa avem!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Miremia,Xela

Xela,la compozitia de clatite ai pus zahar,adica le-ai facut dulci? arata delicios

Haircut,arata super tortul,imi place mult

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Mergi in viata cu o licarire in ochi, cu un zambet pe fata , si cu un scop maret in inima."

Nu, fara zahar.

eu le fac cu iaurt...si lapte...iaurtul le face f f fragede...mie imi plac cele f f subtiri care sa se toapeasca in gura...xela....am mari prb cu ochii...sunt in faza ochii vad..stomacul cere....DECI...n-am indraznit sa ma uit pe poze

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

si nu detaliezi si pentru noi astea mai putin pricipite retata ta de clatite ???.......suna foarte bine cu iaurt ...si bunica mea la tara face niste gogosi cu iaurt...sunt cele mai bune gogosi pe care le-am mancat in viata mea ...si pe care probabil nu le voi mai manca niciodata gratie lui nea'monti

in general orice aluat care se face cu iaurt iese muuuult mai fraged.

pai io fac asa...desi mi-e greu sa spun cantitati , la mine fct ochiul...

2 oua....o cana iaurt....completare juma de cana...apa..lapte...( daca se pune doar iaurt....se risca sa se rupa de la fragezime) si faina cat cuprinde ( nu va mai fi f lichid ca la cele cu lapte)....putin ulei...zahar nu pun.

poate una se rupe....dar in general ies bestiale...si dupa ce se racesc...nu se intaresc ca cele cu lapte.

mie imi plac umplute si cu mar( fc ca pt placinta...calit cu zahar), am fc si cu....fineti...apoi feliutze de banane si nuca...

cu carne...ca pt musaca sau paste...cu zacusca si date la cuptor...ehe..ce vremuri

n-am mai fc de ceva timp...iar acu....vb mai veche de-a ratustii...crap de foame....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

eu o data pe saptamana imi fac clatite ...cu faina integrala ...mai puneam si faina de soia, dar are un gust ciudat asa ca am renuntat...si chiar daca se uita stramb la mine Monti...pana acum a mers...si nu a afectat regimul ...asa k poate dupa ce termini disociatul si vrei sa mai ti de intretinere iti poti face si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!
Intru repede sa zic ca nu puteti comanda crema de pe ebay.de din motiv ca nu trimit in RO....

In plus credeti-ma ca si eu si dece am cautat toate variantele cu ebay-uri englezesti, nemtesti, amazoane and co. Singura varianta mai ieftina este cu crema Graphites cream (pe care o foloseste cu succes alicredo) dar daca nu v-o place...

Revin later!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:

Citat:

I will survive...

noi ne incradam in "medie" dar asta cu 20 cuvinte , sa puna osul la munca si sa vorbeasca daca asa scrie la carte, nu?

20 cuvinte cu sens ...da de unde le scot astia????

Nu se pun si cele doar din sensul lui? Caci cu sens si pentru noi doar 3-4. Dar noi suntem mai batrani si mai grei de cap.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput