Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile (197)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Am restante la sarbatoriti :
La multi ani Arthur, Dragos, Maia Teodora si Rares sa cresteti mari, frumosi, voiosi si sanatosi, sa aveti parte numai de lucruri bune si sa-i rasplatiti pe parinti cu aceeasi dragoste pe care v-o poarta
La multi ani Ioana_fota! sa treaca cat mai repede si mai usor timpul pana va veni sotul tau acasa.
La multi ani sarbatoritilor de sf Ioan: Mara Ioana, Yannis Andrei, Tudor , Daria, Ioana Cistina, Alexandru Ioan, Ioana_fota , tuturor celor cu nume de Ioan

pui mic

Si eu! si eu!

!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

sa revin...

alexx..pun mami de cofe...dar ai avut ceva chef de aseara...stii ce-mi aduc aminte? 3 chestii legate de tine. in timpul sarcinii ( daca gresesc nu arunca cu oo...sunt batrana maica)...aveai 3 dependentze fara de care nu concepeai viatza
1. somnul
2. siecsul
3. cartofii prajiti cu friptura..
si erai f consternata daca va trebui sa o lasi mai moale cu vreuna dintre ele...

alex daaaa....si eu la fel...fac totul k jiji prin preajma...sunt f relaxata si chiar reusesc sa le fac pe toate..spre deosebire de ta-su care ma imbolnaveste de inima....eeiiii cade copilul....pride-l....vezi ca pune mana si se loveste....nu-l lasa acolo ca....vezi unde s-a dus...o..bine ca a ai venit n-am fumat de o ora....dar cine te-a oprit??????
imi sunau atat de cunoscute planurile tale combinate cu dorintza se siecs a lu' grecu'...la mine mai e faza...o domne...sa terminam sa nu se trez jiji....ca altfel o aiu de la capat( ceea ce nu s-a intamplat de putine ori)

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Ai perfecta dreptate cu chestiile din sarcina f bine-ti amintesti! Dar ideea era ca nu vroiam sa renuntz nici la cioco si dulciuri

Bafta la dieta!

asa face si tati grec: fugi! uite-l , cade! prinde-l! tine-l! nu stiu ce si cum faci cand esti singura dar acum, te rog eu tine-l! nu pot sa-l vad acolo! daca o sa cada?...etc...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

hai ca am intrat asa fara sa spun nimik...Buna ziua!

de ieri tot tin sa ii rasp alinei....si Diana mea la pranz obisnuia sa doarma in brate....cu muzica de la europa fm...leganata in brate pe scaunu' cu rotile,,dar de duminica am sch foaia...cand i se face somn dar somn...nu gluma ..ma pun un pic in pat cu ea...ma fac ca ii dau tzitzi.... si apoi dau suzeta si somn 2-3 ore

Mami de Diana - 31.12.2009 -

povestea nasterii micutei Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Plateea . Am ras cu lacrimi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

am gasit si eu un mic dejun pe care sa il pape Dragos fara maraieli, asta de cand nu mai vrea fructe neam...i-am facut azi paine prajita cu ou si zahar.,.na belea..a ras miezul de la 2 feli

Adica..."friganele"???? Woww! Felicitari!!!
Cred ca o sa incerc si eu, pe iris!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

habar nu am cum le zice...probabil ca frigarele...eu mancam de rupeam cand eram mica..tin minte ca ne facea mami duminica

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

noi pe aici le spunem "paine in ou"...nu prea sunt sanatoase de dat la copii asa mici

ai dreptate, e clar ca nu o sa ii dau zilnic, dar asa din an in pasti nu cred ca ii va face rau

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

20 de cuvinte cu sens ziceti? Hmmmm ....pai al meu zice aproape unul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

alexutzzza, mami, dar ce logoree avusi.. erai NF(orumita) tare de tot...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

daaaa! eram, eram!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

20 cuvinte cu sens???pai diana abia zice mama..si acum eu incerc sa zica apa....si reusesc doar un ba....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

un TIR de flori fetelor care reusesc sa faca treaba printre picuri de pufuleti! eu m-am lasat pagubasha, mai ales ca si sotul e atat de ingaduitor cu mine... cu muntii de vase nespalate mai exact pe motiv de apa rece ca ghiata si necuraj sa le infrunt decat o gramada mare odata (care sta sa cada)...

Kay a facut azi noapte si azi dimineata febra mare 39+... fost fuga la doctora cu temele facute de acasa (s-a si amuzat), o noua viroza peste cea veche, o agravare a celei vechi, o agravare datorita trat homeopat sau ! eruptie dentara, primul incisiv... se pare ca e doar incisivul si evident raceala netratata pana la capat, dar niciun semn de agravare... asa ca caci stam pe antitermice si molfaim la tzatza non-stop (cu nerv).

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Buna dimineata la amiaza...

Sunt geloasa pe tati...de vreo 2 zile cand ajunge de la servici puiul meu vrea aproape numai la el.Nu ca ar plange la mine, dar intinde bratele intr-una spre tat'su...Dar sunt si putin fericita!!Respir si eu dupa o zi de alergat, schimbat, facut mancare

Asyazi mergem la dctor...i-a iesit o afurisita de ciupercuta pe fata..sau o pata...dar nu cedeaza la Advantan Milk....a reaparut..asa ca vedem..Si sa intreb de fontanela si daca sa-i dau Ca ???Ca noi n-am mai fost la doctor de la 6 lunisi acum avem 10,5 lunite...

La sondajul cu sexul...e la fel ca inainte.Numai cand vreau euAsa e el...ii place ca eu sa am initiativa...Asa ca daca nu sunt franta si adorm in drum spre pat... De obicei Alexandru adoarme pe la 10 si noi pe la 12.Dar nu stiu cand trec 2 ore:)Mai stam de obicei si noi de vorba.

O zi buna...

editat ca am uitat ortografia

Mergi la inceput