Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 3
kokorinusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui syl Buna fetelor, Invatati-ma si pe mine ce sa fac. Bebele meu are basicute si piele fiarta inghinal la pliuri. Nu-l mai sterg cu servetele umede decat noaptea iar ziua il spal si il dau cu pudra. I-am dat cu bephanten dar am obs ca crema tine pielea inmuiata practic si pare ca fiert acolo. Nu cred ca il ustura ca nu plange cand il ating. Eu de la spital asa l-am luat dar la gat si la subrat, acolo am rezolvat, dar la fundulet pt ca sta cu pampers tot timpul nu se vindeca deloc. Nu mai stiu cu ce sa-i dau sau cu ce sa-l spal, mi se pare ca e mai rau in fiecare zi. eu am pus seara dupa baie violet de gentiana apoi pe timpul zilei un strat grost de crema cu oxid de zinc de la saosan si a dat rezultate suuper bune.eu stiam ca nu se pune pudra decat pe bubite si in orice caz nu pe zone cu pliuri... Si noi avem probleme mari cu colicii. Nimic nu da roade, ma gandesc sa iau debridatul ala, tre sa sun pediatra sa intreb daca avem voie? Syl, mami de gargarita Ati ( 31.08.2007) si proaspata mamica de Thomas Bogdan (14.12.2010) |
kokorinusha spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Voi in ce inveliti bebeii? Unde gasesc dresuri groase pt bebe? |
noi ne intelegem de minune cu sacii de dormit.mi se par foooarte practici.in rest am cateva paturici pufoase in care il mai invelesc si unele mai subtiri un pik pt noptile foarte calduroase ca deee,asa e la bloc
kokorinusha spune:
citat din mesajul lui martutza Buna seara. .Botezul pe 5 martie..invitatii nostrii nu tin post Marta mama lui Victor Mihai 12.03 Varsta lui Victor Victor Mihai Asa s-a nascut Victor |
bine ai venit!!!eu stiu ca postul incepe pe 7 martie.si eu am botezul pe 5
kokorinusha spune:
HIHIHIHIHIHHIIIIII,AZI AM FACUT O LUNAAAAAA!!!!!MAINE:CANTARIT MASURAT SI DE PUS UN SAC DE INTREBARI DOCTOREI!!!AM SI LISTA
danaint spune:
Eu il invelesc cu o paturica din aia cu gaurele, si el noaptea e imbracat cu o salopetica cu picioruse (de bumbac sau de velur, in functie de ce e curat si de cum am chef). Dupa baie, in timpul mesei se seara, poarta caciulita in cap, pana i se usuca de tot cheliuta si i se incalzesc urechile (nu stiu de ce, imediat ce iese din baie are urechile sloi). Menajera mea imi zice in fiecare zi ca e ingrozita de cum il tin imbracat
danaint spune:
Fetelor, maine facem si noi (cu intarziere) vaccinul!! Imi e tare frica! Lui ii curg un pic ochisorii de sambata, dar a fost mai rau ieri, azi e mai bine, e vreo problema, s-ar putea sa nu putem face vaccinul?
Vasari spune:
Martutza, bine ai venit! Si noi tot 3 ani avem (surioara mare), iar Sara cantarita azi are 4300, de la 3 cu cat a iesit din spital. La noi situatia cu Maria s-a imbunatatit f mult, nu stiu cum... de-odata. Bine, asta nu inseamna ca nu mai e geloasa, dar e mult mai relaxata atmosfera.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
sugubina spune:
Aha deci cu injectia nu merge cu alaptatu..Sa vedem ce imi zice. Sincer si eu ma gandeam la sterilet.
MSymo super ca e totu ok cu operatia.Nuva ring ala se baga acolo? Am citit despre el si mi se pare cam complicat..mereu sa bagi acolo. In fine sa mai vad eu.
adipapazi sunt superbi gemenasii tai!
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
briana2003 spune:
Buna. Suntemsi noi ursuleti de noiembrie-decembrie,sau ar fi trebuit sa fim, dar bb Lucas s-a grabit sa vina mai repede,pe30 octombrie. Treceti-ne si pe noi pelista,Lucas,30/ 10/2010
Bine v-am gasit