Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
simonique spune:
Buna seara!
Se pare ca treptat, treptat, se muta nesomnul si ziua ...doarme din ce in ce mai putin...nush de ce, dar dupa ora 3 juma-4 pana la 9 nu mai atipeste absolut deloc, deci am program de divertisment...colicii sunt in toi deci va imaginati ce frumos
Sugubina, multa sanatate tie si la fete...e tare rau cu durerile de gat, eu am experienta cu asta...si mai e si stresul asta ca sa nu dai la fete..uof. Sa ne spui si noua ce ti-a zis dr de injectia aia si eu sunt curioasa.
Beatrice si noi tot cu sacul de dormit suntem...ca sa scap de stresul ca isi trage patura peste cap
Martutza chiar dak nici eu nu sunt prea veche in grup, iti spun un calduros bine ai venit si te asteptam cu vesti si opinii ...se pare ca si tu faci parte din grupul fericitelor cu copii "dormiciosi"
Danaint de ce zice menajera asa? Mie mi se pare ok cum il imbraci
Vasari spune:
Adipapazi, ce scumpi sunt! Acum i-am vazut!
Eu i-am dat azi Sarei suzeta, de 2 zile papa non-stop si cateodata vomita de cat de plina are burtica. Am niste remuscari acum... dar m-am jucat mai mult cu Maria. Fetele care ati dat suzeta la bbi, au inceput sa o ceara f des?
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
simonique spune:
Danaint eu zic ca dak nu are simptome de raceala nu e motiv sa nu faca vaccinul...poate la ochisor s-a infundat canalul...oricum ii spui inainte doctorului...
Vasari nu iti face asa probleme de constiinta cu suzeta...parerea mea e ca nu e chiar asa nasol cum pare... eu i-am dat baiatului cel mare si nu au fost probl..la un mom dat renunta la ea, acum sunt de asta ortodontice care nu mai influenteaza dantura, e de preferat decat degetul si ai o solutie in cazul in care esti pe undeva si il apuca nervii deci...eu ma chinui sa ii dau la asta mic si nu vreaaaaaa...de ex l-a apucat tipatul cand eram la plimbare si nu am avut ce sa ii fac...nu stiam cum sa ajung mai repede Teoretic e bine fara, practic eu ii gasesc utilitatea La tine a vrut-o din prima?
EvaF spune:
cu rusinea pe mine cat capra ca nu am mai reusit sa intru.
Bine v-am gasit la Bebelus!!!!!!!!
Am pus azi poze noi in albumul comun, si am dat cu ochii de minunile lui Adipapazi, vaaaaai, ce frumuseti, superbeeeee! Bucurie pt ochi! O sa studiez cu atentie toae fotografiile ca frumosi ursuleti mai avem.
Am prins doar ultima discutie despre contracetie si alaptat, eu voi incepe curand Cerazette, pilule cu progesteron, fara estrogen, propice pt perioada alaptarii. Apoi mai vedem...
Stau in zona va pup taaare profit cat dorm puii, nu stiu cat...
mirunam spune:
Dana eu alaptez dar la cat de putin lapte am, adica cel mult vreo 70 ml/zi imi permit sa tin cura . Am baut o gramada de ceai, am mancat super sanatos, am alaptat si cele doua picaturi pe care le aveam si nimic. Acum am inteles ca daca e sa nu ai lapte, nu ai si pace.
Cat despre reduceri esti ca mine. De la noi nu prea cumpar iar in afara reducerile sunt super tentante. De regula imi iau cu un an inainte ce vreau pentru anul viitor... Anul trecut era sotul socat ca mi-am luat 3 rochii din acelasi model de la Victoria's Secret . Pai reduse de la 90$ la 30$ merita sa am toate culorile . Eu nici nu ma astept sa inteleaga
Beatrice, pai tu ai lapte nu gluma... trei mese. Eu sunt cel mult desertul
Ana
BraveGirl spune:
Pe mine m-a lovit o idee...daca as chema o menajera zilnic, vreo 4 ore? Oare cat costa? Dau faliment sau nu? Aveti idee? Trebuie sa studiez problema, ca presupun ca tantilii astea luate prin agentie, nu au pretentii de carte d emunca, nu? Sau gresesc?
Andreea, iti trimit PM.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
crisuletzul spune:
Nu mai stiu cine avea probleme cu bebe legat de pielea funduletului oparit! Recomand orice crema cu oxid de zinc( de la mustela, klorane, sanosan etc) bepanthenul nu ete recomandat mai tot timpul!
Inainte sa dai bebr cu crema, asigurate ca are pielea uscata!
Pentru bubitele de la gat o dau cu o crema de la bioderma care are efect de calmare.... Din primele zile i-audisparut si acum nu mai avem probleme!