Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 15
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaint Si inca o intrebare: din cat in cat timp sa ii iau temp? Ratusca m-ai mai linistit! Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
Nu stiu daca am inteles intrebarea. Daca vrei sa stii daca face febra dupa vaccin, iti dai seama oricum, eu il simteam la mana ca ardea si ii puneam termometrul. Monitorizeaza-l noaptea. Iti dai seama imediat cand are febra si pui termometrul si imi dau seama la stare subfebrila gen 37.8- 38 grade, nu doar la febra mare pt ca Luca nu a facut nicodata mai mult de 38.5 temperatura. Asa ca o sa stii. Febra, in general, trebuie monitorizata in intervalul 03h00-05h00 a.m., atunci e punctul critic, dimineata.
mirunam spune:
Corina noi vom face in vara, spre disperarea tuturor celor care ne streseaza ca nu avem voie sa ii spunem pe nume, sa il scoatem din casa etc. . Nu stiu cati vom fi, imi fac un calcul si iti trimit un PM.
Tare faza cu Mitica Dragomir . Lasa sa vezi ce vecini am eu pe aici... si la mine campul e si mai camp decat la tine. Or fi sperat si ei ca noi ca se schimba lucrurile.
Madalina, sunt socata de ce ai patit cu fata. Innecatul prin regurgitare e spaima mea. De ce nu incerci sa iei un wrap sau un sling sa plimbi fata prin casa... e greu cu ea in brate si pozitia e destul de incomoda. Eu il mai pun in wrap si nici nu il simt. Pacat ca sta maxim 20 min.
Va si ma duc la . Am doar o telina fiarta la bord si o rosie, mai bine ma culc decat sa mor de foame
vmadelain spune:
citat din mesajul lui EvaF Vmadelain, cum ti-ai dat seama ca Evelina are anemie? Ati facut analize si de ce? Imi pare rau de incident, bine ca s-a terminat cu bine. ******************** Eva & Luca (08.09.2008) & Noah Evan (19. 12. 2010) |
multumim Eva! Felicitari si voua pt bebe Noah grasunel! Si noi am ajuns la 4100g.
Legat de anemie, a fost depistata prin analize de sange,i-am luat cand am fost la urgenta miercuri, pediatra a presupus de la bun inceput ca se ineaca de la anemie, si asa a fost! mi-a spus ca e ceva comun anemia la dismaturi si prematuri caci fac eforturi mari sa prinda din urma...
Madalina Mami implinita de Evelina Ioana
vmadelain spune:
citat din mesajul lui amelia_ilie La multe lunite inainte Madalina! si La multi ani lui tati! Mami de Cristiana |
Multumim frumos!
vmadelain spune:
citat din mesajul lui mirunam Corina noi vom face in vara, spre disperarea tuturor celor care ne streseaza ca nu avem voie sa ii spunem pe nume, sa il scoatem din casa etc. . Nu stiu cati vom fi, imi fac un calcul si iti trimit un PM. Tare faza cu Mitica Dragomir . Lasa sa vezi ce vecini am eu pe aici... si la mine campul e si mai camp decat la tine. Or fi sperat si ei ca noi ca se schimba lucrurile. Madalina, sunt socata de ce ai patit cu fata. Innecatul prin regurgitare e spaima mea. De ce nu incerci sa iei un wrap sau un sling sa plimbi fata prin casa... e greu cu ea in brate si pozitia e destul de incomoda. Eu il mai pun in wrap si nici nu il simt. Pacat ca sta maxim 20 min. Va si ma duc la . Am doar o telina fiarta la bord si o rosie, mai bine ma culc decat sa mor de foame MIRUNA mami de Emanuel Alexandru (20.11.2003) si Iustin Adrian (5.11.2010) |
Miruna,merci de pont! o sa cumpar sa vad dc e mai bine, ma doare coloana tare dc stau dreapta!
Somnic usor si linistit!
BraveGirl spune:
Madalina, imi dau seama prin ce ai trecut, saraca de tine. Si P. regurgiteaza fff mult, si mi-e teama, de aia prefer sa doarma langa mine,sa-l aud.
Miruna, si noi speram ca se va anima zona,si da...am avut dreptate: avem fazani, iepuri, arici, soricei, cotofene, etc
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
danaint spune:
Miruna,ceamai scarboasa zi,aia cu telina da imi faci o pofta, de abia astept sa o tin si eu
Madalina, groaznic! Si mie imi e tare frica de inecat! In ce pozitie statea cu caputul? Ce ai facut ca sa o faci sa respire? Si noi tb sa facem sapt viitoare analize de sange! Da nu stiam ca anemia da inecat... I le programam mai repede analizele dc stiam!
EvaF spune:
Aha, merci de explicatie, Vmadelain, nu stiam ca inecatul e semn de anemie.
Si la multi ani sotului tau!