Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Doura, voi ce mai faceti? Cum e printesa razboinica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Eva, merci de infos cu temperatura! Problema e ca nu am incredere in mune sa imi dau seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Mune=mine scriu pe ipad cu o mana, cu cealalta tin pompa si ma mulg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Amelia, sper sa se rezolve curand problema cu firul!

Madalina, cumplita experienta ta, bine ca ai fost tare si ai reusit sa treceti cu bine peste intamplare! Multe lunite si ani, Evelinei! La multi ani si pentru sot!

Pissi, Letzy, Beatrice si eu... deci ne crestinam puii in aceeasi zi!

Heidy n-a intrat azi. Anya si Olga n-au mai dat niciun semn, la fel Doura... Diana B, Celesta nici atat... Hera si multe alte burtici, sper sa scrieti mai des.
Ma bucur ca a revenit Matiz, cred ca n-a citit postarile noastre pline de ingrijorare, de acum cateva luni, cand a disparut brusc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ma bag la somn, va imbratisez virtual, pe toate! Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Amelia, sper sa se rezolve curand problema cu firul!
Madalina, cumplita experienta ta, bine ca ai fost tare si ai reusit sa treceti cu bine peste intamplare! Multe lunite si ani, Evelinei! La multi ani si pentru sot!
Pissi, Letzy, Beatrice si eu... deci ne crestinam puii in aceeasi zi!
Heidy n-a intrat azi. Anya si Olga n-au mai dat niciun semn, la fel Doura... Diana B, Celesta nici atat... Hera si multe alte burtici, sper sa scrieti mai des.
Ma bucur ca a revenit Matiz, cred ca n-a citit postarile noastre pline de ingrijorare, de acum cateva luni, cand a disparut brusc.
Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Ana Multumim frumos de urari! Vad ca suntem incercate amandoua! Am citit ca si tu ai trecut prin probleme mai multe. Imi pare tare rau sa aud! O sa treaca toate, cu timp si rabdare de la Dzeu! Le luam pe rand!
PS: si noi facem botezul tot pe 26 feb.

Eva,Corina, Amelia, Miruna,Dana multi

DanaEvelina dormea cu mine in pat cand am auzit-o ca se sufoca...si ramasese impietrita...nu gandesc asemenea durere nimanui! Am luat-o repede din pat, si am intors-o cu fata in jos,cu o mana sub burtica si cu cealalta am batut-o pe spate,si a inceput sa verse lapticul cu care se inecase, apoi am ridicat-o in sus pe umar si am procedat la fel ca atunci cand ii scoatem aerul! Eu observasem ca se ineca si tusea la supt de vreo 3-4 zile, dar am zis ca mananca ea prea lacoma...Ii multumesc lui Dzeu ca am fost langa ea...dr mi-au zis ca daca nu eram...nu mai vreau sa ma gandesc, am plans 3 zile mereu gandindu-ma la nefericita experienta...zile in care aproape imi pierdusem lapticul...

Acum doarme micuta cu sotul (rezolv si eu din treburile casei,ziua nu pot sa fac treburi), si ma uit nesfarsit la ea si ii multumesc lui Dzeu pt asa sufletel superb!

Am vazut si eu poze noi cu ursuleti si ursulete! Ma repet, sunt care mai de care mai frumosi! Dzeu ne-a binecuvantat pe TOATE cu bebei SUPERBI!

Uitasem sa urez si eu bun venit noilor mamici!

Gata, ma ia somnul, fac shimb de tura cu sotul! Pupici pt toate mamicile si somn usor puilor si voua!

Madalina Mami implinita de Evelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata si de la noi!

Ma declar fericita! Iustin isi mentine somnul de 10 ore - 10 ore 1/2 . Pe la 4 dimineata sugea insistent din manuta dar pana la 7.30 nu s-a trezit. Totusi are grija sotul sa ma streseze in locul lui ... vroia sa-l trezeasca sa ii dea de mancare . Cum el se tot trezeste noaptea merge sa vada ce face bebe si ma trezeste si pe mine sa ma puna la curent

Si sa va spun ce am facut aseara... am primit de la mama (vitrega ) o crema anticelulita pe baza de plante. Nu cred in asa ceva insa, am zis sa o folosesc la masajul picioarelor. Si uite asa am masat cu spor pret de 10-15 min/picior cu crema minune. Nu va spun ca dupa masaj aveam senzatia ca stau pe plita . Simteam ca ia foc zona masata. Din cate stiu eficienta acestor creme consta tocmai in senzatia de caldura asa ca am ajuns sa sper in efecte. Ar fi culmea... ani de zile am dat o groaza de bani pe asemenea creme, desi problemele erau minore si acum sa obtin rezultate de la una de 2 lei.

Dana mie chiar mi-a placut telina. De frica zilei in care voi bea apa chioara pana seara ma multumesc cu putin

Corina si noi avem aceleasi vietuitoare ... In vara am avut 2 arici care veneau in fiecare seara sa pape mancarea pisicii. Ma indragostisem de ei si chiar socializam. Dupa vreo luna au disparut din pacate. Eu am noroc ca mata e foarte sociabila, sare doar la soareci si mai pune la respect cainii . in rest e bleaga, ii mananca cotofenele mancarea in fiecare dimineata si ea se uita la ele

fetele ma duc sa imi mananc cafeaua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

Vmadelain, saracuta de tine! Nici nu vreau sa ma gandesc ce o fi fost in sufletul tau in acele momente. Felicitari pentru prezenta de spirit!

Asta cu inecatul e si spaima mea, insa eu sunt infricosata de perioada in care incep sa manance ei bucatele mai mici sau mai mari.La varsta de cca 1 an jumate, S. s-a inecat f tare cu o bucatica de mar...ma pierdusem toata.

Din ce vad eu pe aici, sunt singura care face botezul pe 12 februarie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna fetelor

noi am avut botezul pe 5 dec.
a fost ceva simplu acasa, pt ca era post, si am avut cam 30 de persoane.

legat de regurgitat si inecat in somn si noi am patit-o. Sarei i se intampla cel mai des.
cand aveau cam o luna si dormeau in patutul lor era sa o patim...
noroc, ca Marta era maraita si am luat-o in pat cu noi...a dormit ea ceva si apoi a inceput sa protesteze si m-am trezit si...cam la un minut dupa aud ceva ciudat in patut unde era Sara ....si am sarit ca arsa...saracuta era toata incordata si cu ochii iesiti din orbite...se ineca cu voma...am luat-o in brate si am batut-o pe spate si si-a revenit...dar grozava sperietura am tras.
asa ca noroc cu Marta.

fetelor nu stiu ce sa ma fac cu Sara...o apuca fff. des un plans isteric....si nu stiu ce sa ii fac...a si ragusit de atat urlat...si e schimbata, satula ...si nu vrea in nici un fel sa stea , nici in brate...

o zi buna sa aveti ca eu una am test azi si mai greu cu invatatul...cum am o sec libera prefer sa o dorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna deci copii nostri s-au vorbit, clar...Ana tot la 7:30 s-a trezit..si sotul meu la fel facea ture pe langa patut ca nu mai mananca fata lui.....

Mergi la inceput