Copilasi din 2002 *84*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Salut!

Multa sanatate copiilor!
Se raceste asa de usor acum ca s-a incalzit brusc. Robert a avut duminica putina febra (37,5), temperatura lui normala e putin sub 37, de asta zic ca era febra si il durea si un pic in gat, ca si pe mine. L-am tratat cu ce aveam in casa si luni era numai bun de mers la scoala.
Si el e slab, 24 kg. Si sa tot aiba 1,30, chiar o sa-l masor cu prima ocazie. In vara avea 1,28.
Din februarie l-am inscris la tenis la scoala, 10 sedinte, cate una pe saptamana, cat sa prinda gustul. Palete si rachete li se pun la dispozitie.
Din aprilie pana in iulie merge la atletism, tot 1/sapt, afara, pe teren, fac alergari, sarituri, aruncari. Si la gimnastica in sala a inceput din nou sa se duca, tot 1/sapt (s-au schimbat antrenorii, scriam eu mai demult ca aia vechi ii cam bruscau si-i puneau la chestii grele). Si mai are si ora saptamanala de kung fu, deci mult sport anul asta. Plus cele 3 ore de sport/sapt cu invatatoarea. Pai cum sa se mai ingrase??

Nico, cel mai bine le iei pantofi cu un numar mai mare, cel mult. Trebuie incercati toti ca mai difera numerele de la o marca la alta, eu de pe net i-am comandat de vreo 2 ori o marca pe care o stiam din magazin cum ii vine in picior (si doar pe net gaseam un anumit model)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!
Gabi-nu am batista bebelusului.Andrei sufla nasu' serios.In viroza asta, nu a avut muci preliminari.A pornit totul cu si de la febra!
Cu bbup...cel de pe str Horia.Acolo au si un magazin pt copii.Si mi-e ciuda de mor ca pt fete au multe-multe si pt baieti 1-2 modele.

Andrei are picior de d-ra...stationeaza...34.Chiar mai uitam dimineata la el, ca e inalt, bine cladit(31 kg) si cu toate astea are piciorus mic

Hai ca termin.Scriu la mesajul asta de aproape 1 ora.Mi-am uitat ideile.
edit:sa o pup pe Cristina, ca am vazut ca a scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi am lipsit motivat
In vacanta de ski...Radu a avut un accident pe partie si si-a rupt tibia+peroneu....
Eu eram in statiune jos, ei amandoi sus pe munte pe partie...Am ajuns la urgente, ne-au propus operatia pentru a introduce o tija, pe care am refuzat-o initial si i-au pus un gips lung, dar cand am ajuns acasa (dupa 15 ore in care am condus doar eu), si am vazut ortopedul am realizat ca nu avem alta optiune decat operatia...
Vinerea asta sunt 2 saptamani deja...si e un pic mai bine...
Am avut si ceva de furca cu scoala lui David...in sensul ca de cand a inceput scoala, i-a cam zburat mintea pe fereastra, si nu isi termina temele in clasa (invatatoarea mi-a spus ca vorbea tot timpul)...asa incat, inainte sa ma anunte si sa ma intrebe ce se intampla, i-a stricat toate mediile de "A" (cu exceptia matematicii unde avea 99% si a ajuns la 91%)....
Acum...se pare ca am rezolvat....am vorbit cu el...si de cateva zile, lucreaza si in plus la scoala

Cristina22, imi pare rau de accident...sper ca esti bine acum!!! Si sa stapanesti sanatoasa masina noua!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Sanzi-sanatate si refacere usoara si rapida!Stiam de voi de pe FB.

Nu stiu, totusi, daca nu e exagerata atitudinea profesoare vis-a-vis de David.Sa fim seriosi! Sa-i scada mediile pt asta??!Unde e atunci aprecierea pentru cunostintele lui??

Cristina-pfuu, ce sportiv e Robert!

O zi faina!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sinzi, si eu stiam. Multa sanatate! Cat dureaza recuperarea? Sa inteleg ca sotul era impreuna cu David cand s-a intamplat... nu-i de mirare ca n-a mai fost atat de atent la scoala dupa vacanta, iar inainte de vacanta era de inteles, astepta vacanta, ca orice copil. Aici o saptamana inainte de vacanta si o saptamana dupa ii lasa in pace la scoala, fara ascultat sau lucrari. Sigur ca mai bine te prevenea invatatoarea in loc sa-i strice mediile dar sunt niste note, la urma urmei, si David o sa ia iar A pe linie ca inainte.

Cristina, si eu o sa alerg dintr-un loc in altul printre activitatile lui sportive- dus, adus, dar asta-i bine, ajuta la slabit. El sper sa se mentina, ca de ingrasat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Sanzi, am citit si pe FB, multa sanatate lui Radu!
Cristina22, nu stiam ca au si pt copii pe Horea... oricum, accidentul cizmulitelor vechi s-a produs duminica, si in dupa masa aia trebuia sa iau ceva urgent ca nu o puteam tine in cizme de cauciuc pe vremuri din astea, mai ales ca la scoala e destul de cald. Cizmele de cauciuc le folosim doar pe zapada si ploaie, in rest incerc sa le evit.

Am masurat-o vineri pe fiimea, are 137 cm. Are un grafic de crestere cam brusc: iulie-128, septembrie: 134, ianuarie-137cm. La kile stam cam la fel, 26 imbracata (deci tot 25).

Cu suflatul nasului si noi stam bine, dar batista scoate mult mai mult, de aceea ne place Bine ca nu sunt raciti...

Multa sanatate celor bolnaviori, aveti grija de voi!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Gabi, eu nu mai folosesc Batista la niciunul, ei isi sufla nasul destul de eficient. Nu mai stau cu grija sterilizarii batistei. Am vazut cat de inalta este domnisoara ta! Stefan cred ca va creste brusc la pubertate, ca acum nu prea "are de gand" :).

Cristina_C, ce frumos ca face atata sport! Nu te gandi ca va slabi, ca nu cred ca se va intampla, ci ca va avea o forma fizica de invidiat! trebuie sa ne uitam si noi la inca o activitate, pe langa karate (unde se duce de 2-3 ori pe saptamana, si daca vom gasi ceva va merge clar doar de 2 ori). Mi-ar placea sa mearga in aer liber, ca in sala tot a stat... Poate ma uit si eu de atletism, desi trebuie sa fie in zona si sa am unde sta si cu piciul... complicat la noi...

Sinzi, sanatate lui Radu, stiu de pe FB. Cu David, au si ei perioadele lor, el a si trecut prin ce a trecut cu accidentul si ce a fost dupa, nu putea sa nu.l afecteze. Bine ca s-a rezolvat si ca acum e ok, sper ca a priceput si invatatoarea ca este mai complex de atat si scaderea mediilor brusc nu este o solutie reala.

Cristina22, arata bine Andrei, zici este mai mare decat varsta biologica! Sanatosi sa fie, ca tot vor creste ei.

Noi ne straduim cu Antolinul, programul de pe net pentru stimularea cititului la care i-a inscris invatatoarea. Insa nu mereu este destul de odihnit sa citeasca... Zilele trecute am avut si noi emotii, ne-a scris invatatoarea un mesaj pe care nu l-am priceput prea bine, am crezut ca e de rau (ceva despre inmultire) si s-a dus Adrian la scoala sa intrebe ce si cum... De fapt cum era: trebuia sa se prezinte din proprie initiativa la invatatoare sa fie verificat la inmultirile pe care le-au invatat si el nu o facuse, ca uitase... dar cand s-a dus, a fost ok, a stiut.

Va doresc o zi buna!

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Insanatosire grabnica la bolnaviori si refacere rapida si usoara lui Radu, Sinzi !
Si Cristina, dupa vacanta, parca se urneste mai greu cu pregatirea pt. scoala. Mai ales ca a fost si agitatia cu ziua ei.
Am venit cu pozede la party-ul de sambata.
S-a lungit si ea, bine, din sept., de la 131 cm a ajuns la 134, acum, la 9 ani. La pantaloni suntem la 140 cm, ca e lunguta in picioare. Dar la incaltaminte poarta 32. Iar la kg, cred ca e undeva la 26.
in februarie mergem la controlul medical periodic si vom vedea atunci mai exact.
Cristina22, imi place semnatura ta ! Mai ridica din ceata rece de la noi.
O zi cat mai faina, tuturor !




Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Multa sanatate celor bolnaviori, chiar m-am gandit mai devreme ca nu prea am auzit de viroze inca prin Romania, pe la prieteni si rude.Sinzi, am citit despre voi, mi se pare normal sa te enervezi la o asa atitudine a invatatoarei, dar vorba lui Kristin, sa o fi intrebat pe invatatoare ce strategii aplica ea pentru a evita distragerea atentiei asa usor a copilului.Nina, am admirat pozele, tortul a fost minunat, nu stiu cine e personajul de pe tort, dar ma gandeam ca ar fi mers si o poza a Cristinei. Citeam cum povestea o mamica pe aici, ca la schimbarea prefixului copilului la varsta de 10 ani obisnuieste sa puna in camera 100 de baloane, in timp ce copilul doarme, si dimineata sa se trezeasca printre baloane si cu usadeschisa dar lipite multe benzi colorate si scotch.Noi mai avem putin si terminam cele doua saptamanai de inot apoi reluam karatele iar de la 4 februarie incepe scoala.


my deviantArt GalleryUna Pe Zi de Victor

Mergi la inceput