Pepenasi de iulie-august 2008 (205)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

ariadnabr sanatate micutei Julia.
Eu i-am luat Ralucai scaun de masina de la Inglesina 9-38 kg si sunt foarte multumita de el desi am dat ceva bani pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Am fost azi pe la Chicco cu Luca si i-am luat Chicco Neptune, e tare fain, mie imi place mult. Cred ca o sa-l si folosim deja pe asta nou, desi pe Alex inca vreo luna cred ca-l mai tin in scoica (chiar daca e grasunel bine, azi la 8 luni are 9.200 kg).

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Know you what it is to be a child? It is to be something very different from the man of to-day. It is to have a spirit yet streaming from the waters of baptism; it is to believe in love, to believe in loveliness, to believe in belief; it is to be so little that the elves can reach to whisper in your ear; it is to turn pumpkins into coaches, and mice into horses, lowness into loftiness, and nothing into everything, for each child has its fairy godmother in its own soul. (Francis Thompson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

multumesc pentru sfaturi. asa vom face, vom la scaun nu doar inaltator.

cat despre scoica, eu ma gandesc altfel:la inceput bebe doarme mai adanc si nu-l va deranja transferul din scaun in carut etc... Ca Sofia si acum adoarme in scaun si trebuie sa o scot...dar in scoica nu o mai pot tine
In plus, sper si eu la un bebe mai mancacios de data asta si poate nu mai merita investitia intr-o scoica pentru cateva luni
Deci e hotarata treaba: scaunul 0-18 ramane la bebe mic si Sofiei ii iau unul 9-38. Sper Inglesina dar mai vedem bugetul pe parcurs
pup

--------------------------------------------
Marina21+ & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

aaa, cred ca o sa astept baby expo din martie ca inglesina baga reducere la targ

Marina21+ & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Marina, buna idee cu baby expo, uitasem de reducerile inglesina . Si eu cred ca daca asi avea bb2 asi sarii peste scoica. Oricum la inceput am folosit doar landoul, apoi cand era ok scoica era la fel de ok si scaunul 0-18kg.
Ia uitati ce am facut zilele astea: painici. Super bune, mie in special cea cu cartofi mi-a placut grozav. Retetele sunt ale Laurei Adamache.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Didi - am retinut si eu linkul de la painica anterioara. N-am avut timp sa o prestez, dar sper ca in weekend sa am timp. Vad ca te-ai profilat pe painici - asa-i ca-s faine??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Daaa, incep sa devin experta in panificatie . Bine, am si avut chef zilele astea de bucatareli.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

didi ce bine arata painea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna dimineata,

DIDI..ce bine arata painica!

MARINA...sa stii ca ai dreptate cu scoica. Acum mi-am dat seama ca exista si caruciorul. Mi l-am scos complet din minte.
Eu nici landou nu am avut la Irina...noua oricum ne-a spus sa o plimbam pe plan un pic inclinat si la fel sa si doarma. Asta pentru a forta un pic muschiul gatului. A avut torticolis si tinea capsorul numa intr-o parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Buna fetele!

Mama am ajuns la pagina 10 ca va lasasem la 8 dar trebuie sa va scriu ca NU sunt insarcinata. Sunteti scumpe rau oricum Am avut o incercare prin concediu ce sa zic dar nereusita asa ca am amanat putin ca sa nu imi incurce planurile cu nunta finilor si examenul de rezi de anul asta.
No problem sper sa vina iepurasul de Paste cu un test pozitiv.

Pe forumul ala am intrebat de Rx ca parca nu as anunta din prima la job si in cazul asta e cam nasol sa ascunzi. Oricum ce legi avem in Ro cu privire la gravidele care lucreaza in radiatii Cica se duce ecusonul ala cu film si cand se developeaza daca ai trecut pragul ala crtitic poti sa iti iei concediul de risc maternal. Adica mai intai stai sa vezi daca depasesti si il expui pe fat pana ai dovezi graitoare ca Rx te afecteaza efectiv
Nu ar fi o problema majora la mine ca le dau trimiteri in oras dar ma gandeam ca sotul meu lucreaza sub control radiologic cu asistentele de fata. Fetele alea ce fac daca sunt gravide se expun pana ii spune filmul ca a trecut nivelul de radiatii ? Sau isi schimba singura jobul la alta sectie cand se gandeste sa conceapa un bebe?
Ce sa mai zic in cazul unei femei doctor, ea clar trebuie sa renunte la post si sa lase un barbat care se poate expune in orice conditii la RX decat sa astepte sa vada daca a atins nivelul critic de radiatii insarcinata fiind si eventual sa afle dupa 9 luni ce probleme are bebe.

Ma enerveaza diferentele astea care se fac intre barbati si femei la locul de munca

O zi buna la toata lumea!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput