Pepenasi de iulie-august 2008 (205)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Marina, daca nu ma insel rostul e ca au centura lor, spre deosebire de inaltator la care folosesti direct centura masinii, si care ii vine peste gat daca e prea mic copilul. Poate ma insel, dar asa am impresia ca auzisem o explicatie.
Aida are aproape 14kg, si tot cred ca e prea mica pt inaltator...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

pai daca e inaltator nu ar mai trebui sa ii vina centura pe sub barbie... stiu eu...asa o fi. si probabil sunt legati mai in siguranta cu ceturile de la scaun, pe cea de la masina si-o cam scoate singura...
mai studiez eu. cer e ca vreau sa il iau macar cu o luna inainte sa se nasca bebe mic ca sa se obisnuiasca cu el si sa nu apara socul ca vine intrusul si ii ocupa si scaun si camera si tot ce are in casa
Eu tare ma tem de reactia ei

--------------------------------------------
Marina21+ & ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Marina pana la 13 kg obligatoriu scaun cu harness de ala in 5 points, de la 15 kg in sus in scaun cu centura masinii si dupa aia depinde de copil. Eus mai panicoasa si prefer si asta mare sa stea tot in scaun cu spatar desi ar putea sta numai in inaltator, daca e copilul mai slabutz eu as tine si harness-ul in 5 points cat mai mult.
Si noi vrem scaun nou si ne uitam dupa evolva 1-2-3 dar l-amprobat in magazin si e ok, nu e ingust sau ceva da mi se pare prea subtire partea de jos unde stai si de inclicat se inclina da nu poti sal inclini daca e legat in masina numai inainte sa il pui si apoi iar daca vrei sa-l readuci in pozitie il scoti ajustezi sil pui la loc. Asa ca noi dupa ce am probat toate scaunele available on the market ne-am oprit la www.ebaby.it/images/detailed_images/5688_Graco%20nautilus1.jpg" target="_blank">asta. Stau amandoua comod in el, e padded si pufos nu tare ca altele, e tot 1-2-3 deci ne tine mult timp si se asorteaza si cu masina, lumea e f multumita de el dupa cate se pare se si recline usor cu o sg mana si ce imi place are manerele alea inalte si poate si asta mica sa isi sprijine coatele pe ele. Iar cup holder-ul e mare si stiu ca nu zboara biberonul/sticla de acolo si in manerele alea au loc de pus jucarii si snacks. Luna viitoare le cumparam daca ne iese bine socoteala la bani.
Moni si noi vrem sa mergem in Barcelona, nu vara asta ca o sa fie nebuneala cu universitatea dar speram sa ajungem si acolo cat de curand. Sper sa reusiti sa mergeti si sa faceti poze multe.
Vicky ms da fac cue cards cu toate celea, asa ma dispera cu intrebarile astea serios. Am si emotii da tare vreau un loc. Uff ca mult mai dureaza, mori de inima cu astia si asteptarea lor serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ca tot vorbeati de destinatii de vacanta: eu de ceva timp mi-am propus sa mergem la Oslo si la fiorduri , dar mai amanam putin sa mai creasca si Aida, si oricum e cam scumpa destinatia asta. Si Lisabona mi-ar placea...
Si mi-ar placea sa mai merg o data in state si cu Aida si Cristi, ca in octombire am fost doar eu si am vazut o multime de obiective in San Francisco, de ex un muzeu de fizica unde faceau copiii (si nu numai) fel de fel de experimente, ar fi super pt Aida cand va fi mai mare... ei, vise

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Miss, te intzeleg f bine. De aia trebuie repetat, repetat, repetat :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MARINA, eu zic ca neaparat sa-i iei scaun, nu inaltator, cum bine zice si MISS pana la 15 kg e obligatoriu de legat cu centura scaunului,nu a masinii. Inaltatorul nu ofera asa buna protectie, ei inca sunt mici, se mai fatzaie, mai poate sa cada in lateral de pe inaltator, isi scoate centura etc.

Aici in Oradea e nasol ca in afara de magazinul Chicco restul sunt jafuri, nu marci, nu prea ai ce sa iei ca lumea. Asa ca probabil pana la urma vom lua si noi Chicco Neptune, pentru ca ai dreptate VICKY, cel mai bine sa probez pe copil inainte de a lua. Cred ca in seara asta mergem cu Luca la magazinul Chicco sa probam scaunul, ca promotia de care zicea BOBITA tine doar pana pe 31 ian.

OOO, daaa, si eu visez cu ochii deschisi cum va fi cand vor creste copiii si ne vom plimba prin Europa (daca ne vor permite finantele), si eu si sotul adoram calatoriile prin orase europene, sa batem strazile de dimineata pana seara in ritmul nostru, sa ne oprim la pranz in cate un local, ce vremuri erau

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Know you what it is to be a child? It is to be something very different from the man of to-day. It is to have a spirit yet streaming from the waters of baptism; it is to believe in love, to believe in loveliness, to believe in belief; it is to be so little that the elves can reach to whisper in your ear; it is to turn pumpkins into coaches, and mice into horses, lowness into loftiness, and nothing into everything, for each child has its fairy godmother in its own soul. (Francis Thompson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Buna fetele,

Intru doar sa dau buna ziua Julia nu e tocmai ok, pe langa ca ii lipseste ta-su' nu prea s-a recuperat dupa episodul de voma. Acuma are diaree de vreo 3 zile. Incerc sa o repar cu regim si probiotice dar deja imi suna alte bazaconii prin cap...Daca nu-si revine pana vineri cred ca ajungem pe la doctori. Uoff...aia e, trece si asta...

In rest, il asteptam pe tati acasa maine, cel tarziu maine seara si se anunta iar zapada .

Va pupi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

MADA....off,ce groaznic... Ii doresc numai bine Juliei...si tie multa putere.

MARINA...eu zic sa cumperi scun ,nu doar inaltator. Pana la 15 kg e mai bine sa fie prinsa cu centurile de la scaun. Mai ales daca veti fi cu amndoi,sa nu ai o grija in plus. Acum si scoica are rolul ei bun ca sa zic asa...in cazul in care doarme bebele, si tot doarme in masina cat e mic,e mai confortabil sa scoti scoica cu totul si sa il transporti. Asa gandesc eu acum,eu care nu am avut masina la inceput. Dar ma gandeam ca daca as avea bb2 ar fi ok si scoica. Acum,na stii cum e...niciodata nu stii cum e mai bine.Incercam si noi sa gasim cele mai bune solutii.

DIDI...si eu vreau tarile nordice....cand eram insarcinata am vazut un last minute cu o croaziera in tarile nordice. Erau opriri in toate capitalele si nu costa mai mult de 700 euro/persoana. Dar fiind last minute,trebuia sa pleci in 4 zile parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BOBITA - noi am mers cu carutul, chiar daca Eliza avea 4 ani, pentru ca era mult de mers pe jos, pe langa statul la cozi.
Daca totusi ajungeti, anul asta, la anul, nu conteaza, sa stii ca la Disney sunt niste carucioare speciale, nu ca de bebe, ci carucioare mari, incap si copii de 8 ani in ele. Eliza vroia in de-ala, nu il mai vroia pe al ei.

MARINA - in nici un caz inaltator. EVENTUAL un inaltator cu spatar, care are gaici separate pentru fixat centura, dar nici ala nu e ok deocamdata. Nu e suficient sa aiba 15 kg copilul, ci sa fie si suficient de inalt (aici norma prevede 66 cm de la poponel, asezat fiind, pana la crestetul capului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MADA, multa sanatate Juliei, sper sa se repare repede!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Know you what it is to be a child? It is to be something very different from the man of to-day. It is to have a spirit yet streaming from the waters of baptism; it is to believe in love, to believe in loveliness, to believe in belief; it is to be so little that the elves can reach to whisper in your ear; it is to turn pumpkins into coaches, and mice into horses, lowness into loftiness, and nothing into everything, for each child has its fairy godmother in its own soul. (Francis Thompson)

Mergi la inceput