Pepenasi de iulie-august 2008 (205)
Raspunsuri - Pagina 18
mcoca spune:
Miss, e foarte bine ca ai idee de intrebari. Construiesteti deja raspunsurile, si invata-le pe dinafara. Nu pentru nu ca ai sti ce sa spui, dar trebuie sa ai un discurs frumos si cursiv. Si marii pesedinti isi invata discursurile pe dinafara :). In plus e primul interviu, care e intotdeauna cel mai greu. 
Vicky si Printzesone
bobitamica spune:
DANA...acum am luat un Chicco Neptun care a avut reducere 30%,adica de la 700 lei a fost 540. Iar scaunul vechi,un Inglesina Marco Polo l-am dat cu 450 lei. Asa ca am pus doar 90 de lei si am luat scaun nou.Desi eram mare fan Inglesina,acum am luat Chicco. Dar e ok si asta. Irina e incantata.
Si Irina merge la teatru de papusi. A vazut Capra cu 3 iezi si Pinocchi.
Chiar ca ce fete mari ai!!! Riana are deja 6 luni...nu-mi vine sa cred,ce repede a trecut.
Esti o mami curajoasa!
moni_or spune:
Si noi trebuie sa schimbam scaunul si tot asa, asta vechi de 9-18 kg ii ramane lui Alex iar lui Luca ii iau unul de 9-36 kg, eu am pus demult ochii pe Britax Evolva 1-2-3, tot stau cu ochii pe amazon cand mai sunt reduceri la culoarea pe care o vreau eu (un turcoaz).
BOBITA, esti multumita de Chicco Neptune? Stiu ca tot de 9-36 kg e.
Wow, ce inseamna sa ai fetite, merg deja la teatru de papusi, merg la cumparaturi si probeaza haine, pai Luca al meu n-ar avea rabdare pentru niciuna, el numai afara la masini are rabdare, in magazine se prosteste mereu si tot trebuie sa alerg dupa el. Afara asa cuminte merge de manuta si se uita la masini![]()
Legat de vacanta, noi la vara am vrea sa mergem la Barcelona, am mai fost dar e tare fain si pt. copii ca e gradina zoologica, acvariu, parcuri multe, plaja daca vrem si un pic din asta, sper sa reusim sa mergem ca n-am mai fost intr-un concediu propriu zis, in strainatate, din 2006.
KATA zicea ca regimul disociat l-a tinut, nu stiu daca ala e sau nu al Irinei Reisler. Si eu tin acum o specie de regim disociat, dar mai bland, ca si alaptez inca, insa incerc sa nu fac combinatii nocive de mancaruri (fructe cu altele, carbohidrati cu proteine etc), nu mananc paine, singurele "dulciuri" pe care le mananc sunt curmalele si nu mananc seara tarziu.
Am uitat sa va multumesc pt. raspunsurile legate de exercitii fizice, am facut rost de ceva filmulete Pilates, sa vad daca am timp sa le incep azi.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
Know you what it is to be a child? It is to be something very different from the man of to-day. It is to have a spirit yet streaming from the waters of baptism; it is to believe in love, to believe in loveliness, to believe in belief; it is to be so little that the elves can reach to whisper in your ear; it is to turn pumpkins into coaches, and mice into horses, lowness into loftiness, and nothing into everything, for each child has its fairy godmother in its own soul. (Francis Thompson)
Tecky spune:
Stiu ca Kata a tinut regimul Irinei Reisler dar mai vroiam detalii ca a reusit sa dea jos vreo 20 si ceva de kg.
Si lui Ralu ii place la teatru.Acum 2 saptamani am dus-o prima data la Scufita Rosie.
bobitamica spune:
MONI...Da,sunt multumita. Stii ca eu am avut pitici pe creier cu scunul de masina. Acum mi-au mai trecut
. E confortabil. Mi se par mai late astea de la Chicco. Si cel de 0-18 kg e mai lat decat Inglesina aceeasi categorie. Si Britaxul pe care l-am vandut era mai ingust.
Acum pot sa o pun linistita cu geaca ca nu ma e asa suparata
. La inceput credeam ca n-o sa vada pe geam ca e mai putin inalt decat cel veci,dar nu e asa. Vede foarte bine pe geam. Si avand in vedere ca l-am luat relativ ieftin sunt multumita.Mai aveam ca optiune Mille Miglia de la Inglesina,dar era peste 700 lei si pare mai dezmenbrat asa. Cand l-am vzut mi s-a parut ca nu e asa compact. Adica spatarul si sezutul pareau ca nu sunt asa bine prinse. Stiu ca dupa o anumita greutate spatarul se scoate,dar parca mi s-a parut un pic mai fragil decat Chicco. Poate a fost doar o impresie.
moni_or spune:
BOBITA, mda, imi dai de gandit acum, ca eu Britax Evolva nu l-am vazut decat pe net dar mi-au placut tare mult caracteristicile, insa daca e la fel de ingust ca si Maxi Cosi al nostru atunci deja iarna viitoare sau peste 2 ierni nu stiu cum mai incape Luca in el, cu hainele groase, ca pana la 18 kg mai avem inca mult si bine (cand pot da jos spatarul). Si Britaxul e si scump ca naiba. Oare sa iau si eu Chicco Neptune? Intr-adevar astea chicco cred ca sunt mai late, avem o scoica Chicco si pana si Luca incape in ea inca
O data trebuia sa mergem undeva urgent cu Luca si scaunul lui de masina ramasese in masina lui Cristi, Cristi era plecat asa ca l-am pus in scoica lui Alex si a incaput cumva.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
Know you what it is to be a child? It is to be something very different from the man of to-day. It is to have a spirit yet streaming from the waters of baptism; it is to believe in love, to believe in loveliness, to believe in belief; it is to be so little that the elves can reach to whisper in your ear; it is to turn pumpkins into coaches, and mice into horses, lowness into loftiness, and nothing into everything, for each child has its fairy godmother in its own soul. (Francis Thompson)
mcoca spune:
Moni eu zisa sa-l incerci neaparat. Ca depinde mult de morfologia copilului.
Noi avem un Axiss de la Bébé Comfort, 9-18 kg. Pai Maya si cu geaca inoata. Ei bble unei prietene, la 1 an, era destul de inghesuit in acelasi scaun ...
Bai am fetita mare : merge singura la WC, se sterge, INCHIDE USA (ca pana mai ieri facea cu usa deschisa, si cu mine in zona daca se putea). Cu toate astea, azi-dimineatza mi-a zis ca vrea sa stea din nou in burti
.
Vicky si Printzesone
bobitamica spune:
MONI....nu stiu ce sa zic,dar mi-am impus sa incerc pe cat pot sa nu ma "mai dau atat peste cap",in sensul ca atat am cautat,am studiat,sa iau de afara, sa iau de aici...era deja un consum de energie mult prea mare pe langa toate cele pe care le-am de facut.
Acum ca asta a fost si redus si am reusit sa il dau si pe cel vechi la un pret acceptabil,am zis sa iau din asta si gata. Eu atat ma chinui si ma stresez pentru orice. Am zis ca e timpul sa le iau mai usor. Sa ne fereasca Dumnezeu de ceva,dar atat timp cat sta intr-un scaun omologat eu zic ca e ok. Daca vrei ii masor sezutul si iti spun cat are. Dar pe net nu vezi adancimea sau cum naiba se numeste la celalalt
...
Marina_1609 spune:
si eu trebuie sa ii cumpar in curand scaun nou Sofiei. Dar oare e prea devreme sa ii cumpar doar inaltator? avand in vedere ca abia a atins si ea 11 kg? Ma uit ca astea din categoria 9-36 nu se mai inclina pe spate ca sa doarma si atunci care e rostul? Or sta mai sigur cu tot cu spatarul ala?
Acum are un Inglesina Moovy 0-18kg dar vreau sa ii iau altul si acesta sa ramana pentru bebe mic si sa nu ma mai complic cu scoica etc. Si parca tot Inglesina i-as lua ca sunt fan declarat
--------------------------------------------
Marina
21+ &
ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi
Didi81 spune:
Scaun auto si eu vreau sa cumpar unul nou. Acum avem tot Inglesina Marco Polo, si man gandeam sa cumpar un Mille Miglia, dar inca nu am studiat optiunile. Asa ca idee, sunt fan Inglesina, si scaunul de masa tot de la ei il avem si e grozav.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)