Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26
Raspunsuri - Pagina 7
grigore_tina spune:
Selene pretul mi l-a spus o prietena.Eu nu vizitez Kauflandul pentru ca nu am in zona.Deci nu stiu mai multe.
sarcina usoara Smara ,Licurici!
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina Selene pretul mi l-a spus o prietena.Eu nu vizitez Kauflandul pentru ca nu am in zona.Deci nu stiu mai multe. de George-Stefan (15.11.09) sarcina usoara Smara ,Licurici! |
Mai, noi l-am mai vizitat, dar parca niciodata nu am vazut pretul asta... Si io is de-aia care noteaza pe hartie ori in telefon preturile la scutece, sa poci compara...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
danielac spune:
Mamagiuliei ai si acceptul meu cu siguranta pentru aceasta actiune! multumim ca esti alaturi de noi! trimite-mi si mie adresa ta, unde pot si trimise colete pentru copilasi!
szivarvany spune:
Daniela, sarut mana mult, dar deja am primit mai mult decat suficiente hainute
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
alex_andra spune:
Am niste hainute de purtat in casa, vreo 3 treninguri + alte cateva lucrusoare, nu-s multe.
Zic ca-s de casa, pt ca au diverse defecte, gen: urma de pix, unele-s mai scamosate ,etc.
Nu sunt rupte si sunt pentru 2 ani.
Daca stiti pe cineva care sa le doreasca, sunt aici
Editez, ca sa spun ca sunt din bumbac.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
mari_paun spune:
mamagiuliei, am pus la posta coletul promis, sigur o sa-i fie de folos d-nei cu bebelus mic... imi cer scuze pt intarziere isna am fost la Amara sa o tin pe Ema la soba sa-i treaca raceala...a fost si Petru cu tuse...in fine acum e totul ok
mari_paun spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Daniela, sarut mana mult, dar deja am primit mai mult decat suficiente hainute Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
daca zici ca deja ai primit multe le dai la altcineva care are nevoie
szivarvany spune:
Mari, imediat merg la copilasi si am s-o rog pe bunica sa dea si ea mai departe la ceilalti de pe ulita, am tot vazut pe acolo copii, mai ales ca sigur vor avea multe-multe hainute.
Evident voi tine discursul donatiei si cred ca am facut impresie ca simt asa o teama din partea lor . So, sper sa fie totul ok si limpede.
Gata, am fost
Emese,bunica si Zoltan, mama si Zoltan
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Neli_ra spune:
Salut,scz de intarziere,am avut contractii f dese,la 3-5 min, am stat si mai st si acum cu tratament,plus ca am avut 2 aniversari , eu si sotul , ieri si azi si ne-a vizitat familia,sper din tot sufletul sa pot trimite zilele astea coletul pt bebeul de la Bors,pup,bye !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
alex_andra spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Mari, imediat merg la copilasi si am s-o rog pe bunica sa dea si ea mai departe la ceilalti de pe ulita, am tot vazut pe acolo copii, mai ales ca sigur vor avea multe-multe hainute. Evident voi tine discursul donatiei si cred ca am facut impresie ca simt asa o teama din partea lor . So, sper sa fie totul ok si limpede. Gata, am fost Emese,bunica si Zoltan, mama si Zoltan Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
offf.....mamica are mai mult de 20 de ani?...ca nu pare....
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)