Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26
Raspunsuri - Pagina 6
szivarvany spune:
Luy, iti multumesc si tie
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
monica70 spune:
Am terminat coletele,maine il trimit pe sot cu ele la posta.O cutie de pampersi e cu hainute (mai mult pentru fetita) si inca o cutie e cu incaltaminte.Printre ele am mai inghesuit niste jucarioare ,vreo trei prosoape si un cearceaf.N-am mai avut loc de lenjerii de pat (care oricum nu erau calcate ca n-am timp de asa ceva) si de mai multe prosoape cum aveam in plan.Si nu mai am nici cutie la indemana acum.Poate tura viitoare.
PS In afara de pozele promise nu ne dai si niste nume ? Ca Diana mea ma tot intreaba cum ii cheama pe copilasi ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
szivarvany spune:
Cum sa nu Moni, pe fetita o cheama Emese si pe baietel Zoltan No, Bors-ul e aci in granita
monica70 spune:
Mersi de raspuns,asteptam si pozele .Coletele-s depuse deja,sper sa le fie de folos.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
luy spune:
Mamagiuliei, a expediat azi sotul meu coletul, ieri nu am putut merge eu pt ca m-a prins si pe mine o viroza, cadou de la fata mea cea mare .
Am pus in cutie incaltaminte pt Emese ( cizme, ghetute de primavara, tenesi, papuci de casa ), o geaca groasa, un impermeabil, un poncho, bluze cu maneca lunga, un tricou, body cu maneca lunga si scurta, maieuri, sosete si dresuri. Sper sa i se potriveasca, tu ai zis ca desi are 3 ani arata de 1,5-2. I-am mai pus niste culori si cateva planse de colorat.
Pentru Zoltan am pus doar o bluza, un pantalon, o pereche de sosete si cativa pampersi, nu am mai avut loc in cutie sa mai pun vreo jucarica, desi as fi vrut. Poate alta data
Sa le poarte sanatosi ! Asteptam pozele
p.s.- In cutie ai sa gasesti si un plic cu ceva pt Giulia, sper sa-i placa ( iti zic dinainte sa stii sa-l cauti si sa nu ramana in cutie )
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
szivarvany spune:
Sper din suflet sa ma pot revansa fata de voi
Sunteti minunate.
Intre timp am mai preluat hainute pt bazarul umanitar de la Alicush si printre ele a pus si ea hainute mai maricele pt fetita.
Am aviz de la Mady.
Luni dimineata inainte de servici trec pe la posta si le si duc pe astea.
Cu restul ce sosesc voi pleca vineri (am 3 zile conced sa ma doftoricesc si io).
Dau de stire
madyrizi spune:
ufff... departe e oradea asta. bine ca a ajuns, astept cu interes sa vad daca e ok ce am pus si sper sa le fie de folos.
cred ca pe saptamana viitoare sa mai pot trimite o geaca si pentru mamica. presupun ca nici ea nu are. nu prea mai am eu haine mai micute ca m-am ingrasat, dar sper sa mai gasesc cate ceva.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
grigore_tina spune:
Buna seara,
Sotul si copilul dorm,dupa o zi grea.Bebele meu a plans pe seara mult dar am gasit motivul si am remediat problema.
Mamagiuluiei eu coletul il pot rimite marti sau miercuri.
Pe 10-15 mai trimit un colet cu hainute.Am gasit si pentru fetitza(daca zici ca e asa mica cred ca ce am pus eu deoparte ii vor fi mari).Mamica cum e?Am niste hainute pe care nu le mai folosesc si s-ar putea sa ii vina.(am 1.61 si 50 kg crezi ca se potriveste cu mine la hainute?)
Hainutele pentru bebe sunt mari sigur pentru ca lui Geo ii veneau si la 12-13 luni.Mai am prin casa(la soacra.fac curat luni prin hainutele de acolo) hainute mai mici care vin pana pe la 7 luni.La el sigur vin mai mult daca zici ca e micut.
Pampersi ieftini se gasesc la DM.Nr.3 are 100 buc la 59.99 ron iar nr.4 are 84 buc la acelasi pret.Calitatea e buna,dar sunt mai grosolane.Nu finute ca pampers sau Libero.
Mai au si cei din Kaufland:marca lor nr.4 70 buc la 32 ron(pe astia i-a vazut o prietena).(nu stiu cum se numesc dar am inteles ca sunt bune.Au 2 feluri dar nu am cumparat si nu te pot sfatui).
Vroiam sa te intreb daca are nevoie de biberoane,suzete,tetine.Am de la primii pasi si angel.Nu am folosit decat unul pentru ca Geo nu accepta biberonul sau suzeta.Celelalte sunt sterilizate si puse in pungutza.Daca folosesc le trimit.Mai am si cateva ceaiuri de baby drink.Le pot trimite.
O duminica placuta.
sarcina usoara Smara ,Licurici!
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina Buna seara, Sotul si copilul dorm,dupa o zi grea.Bebele meu a plans pe seara mult dar am gasit motivul si am remediat problema. Mamagiuluiei eu coletul il pot rimite marti sau miercuri. Pe 10-15 mai trimit un colet cu hainute.Am gasit si pentru fetitza(daca zici ca e asa mica cred ca ce am pus eu deoparte ii vor fi mari).Mamica cum e?Am niste hainute pe care nu le mai folosesc si s-ar putea sa ii vina.(am 1.61 si 50 kg crezi ca se potriveste cu mine la hainute?) Hainutele pentru bebe sunt mari sigur pentru ca lui Geo ii veneau si la 12-13 luni.Mai am prin casa(la soacra.fac curat luni prin hainutele de acolo) hainute mai mici care vin pana pe la 7 luni.La el sigur vin mai mult daca zici ca e micut. Pampersi ieftini se gasesc la DM.Nr.3 are 100 buc la 59.99 ron iar nr.4 are 84 buc la acelasi pret.Calitatea e buna,dar sunt mai grosolane.Nu finute ca pampers sau Libero. Mai au si cei din Kaufland:marca lor nr.4 70 buc la 32 ron(pe astia i-a vazut o prietena).(nu stiu cum se numesc dar am inteles ca sunt bune.Au 2 feluri dar nu am cumparat si nu te pot sfatui). Vroiam sa te intreb daca are nevoie de biberoane,suzete,tetine.Am de la primii pasi si angel.Nu am folosit decat unul pentru ca Geo nu accepta biberonul sau suzeta.Celelalte sunt sterilizate si puse in pungutza.Daca folosesc le trimit.Mai am si cateva ceaiuri de baby drink.Le pot trimite. O duminica placuta. de George-Stefan (15.11.09) sarcina usoara Smara ,Licurici! |
tina, Kaufland are marca proprie Wickies. Or fi ei mai ieftini, dar mi-e imposibil sa cred ca 70 de bucati sunt 32 de lei. Ar insemna nici 50 de bani scutecul. Sunt grosolani si aia, ca noi am cumparat.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
amber_onyx spune:
Buna,
as dori sa donez si eu niste hainute fetita 0-3 luni. Este vorba de vreo 9 body-uri tip pijamalute ( cu maneca lunga si pantalonas), 5 perechi de pantalonasi,si 3 perechi de dresuri- sunt in stare buna,majoritatea de la next si disney.
Imi puteti spune cui as putea sa le trimit?
Multumesc anticipat de raspuns :)
viitoare de ,deocamdata visand la statutul de