Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Ofer gratis pt.copil de 2 ani proteze si ghetute ortopedice tel.0766396764 sau 0314221410 poate cuiva ii va prinde bine informatia ! Nu te doare degetul de un copy paste ... mass !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Mamagiuliei trimite-mi si mie pe pm te rog o adresas unde sa trimit hainutele.Am o cutie mare de pampersi plina cu hainute 6-9 ,chiar 12 luni.Toate hainutele sunt in stare buna sau foarte buna,cu exceptia a 3 body care sunt putin patate si a unei bluzite la care nu mai tine bine o capsa.
Multumesc.

sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Tina si Monica,
eu astept acceptul de la Nicole sau Daniela Tot Nicole a trimis pe pm adresa mea
Va multumesc tare-tare mult

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ok astept ,oricum eu abia azi am pus la spalat incaltamintea pentru fetite de care ziceam (marimi 20-25 - sandale, tenisi, pantofiori, ghetute) . Mai dureaza pana se usuca,asa ca mai devreme de vineri nu cred sa apuc sa pun pachetul.Intre timp mai caut haine asa mici,din pacate grosul l-am cam dat,dar tot oi mai gasi eu cateva potrivite sau mai mari ca le-or pica bine si alea mai tarziu.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Ok.Astept si eu.Coletul e pregatit.Te rog sa imi dai Pm cu adresa ta sau unde le trimit cand cazul va fi acceptat.Nu stiu daca pot intra zilnic si aici asa ca un pm m-ar ajuta.
Am pus body cu maneca lunga,maneca scurta,tip helanca si tip maiou(sunt multe nu le-am numarat),bluzite cu maneca lunga,1 tricou,o camasutza,6 perechi pantaloni cu botos,3 pantaloni normale,un dre,sosete,fesulete si o salopeta groasa pentru scos afara.
Daca imi spui dimensiunile fetei poate gasesc ceva si pentru ea.
Am un trening nou pe care l-am pus in colet,dar nu stiu cui ii va fi bun.E mai mare ,cred ca ii merge fetitei.Am niste botosei de casa pentru fetitza si cred ca pot trimite si cateva jucarii pentru bebe si un ursuletz de plus pentru fetita.

sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Salut! Nu am vorbit inca cu Daniela(lipsa de timp) dar eu sunt de acord ca Daria, fiind moderatoare si o persoana de mare incredere, sa trimita personal adresa ei cui crede de cuviinta! Eu voi sprijini din umbra cum pot si stiu ca si Dani la fel!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_eric spune:

buna seara fetelor imi cer scz ca va deranjez iara dar as dori sa stiu si eu cine a facut cu copilasi lor Fiziokinetoterapie, sunt foarte speriata de gandul ca baietelul meu nu va putea merge normal din cauza displaziei de sold,imi este foarte greu dar voi face tot posibilu sa incepem de luni exercitiile de Fiziokinetoterapie in ce consta aceste exercitii stie cineva? sunt foarte speriata. o seara frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

daria imi cer mii de scuze,nu am trimis inca coletul si nici azi nu pot...pe langa faptul ca am 2 copilasi si sunt singura toata ziua cu ei acum am si sotul lat in pat ,cu frisooane&co si se comporta mai rau ca un copildeci de 2 zile dadacesc 3 copii pot sa zic.

cum se pune pe picioare trimit coletul

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nushu, nu -ti face probleme, ca nu e asa graba Multe fete au trimis colete, eu anunt cum le ridic de la posta.
Plus ce am dus si eu
Sanatate celor 3 fii

Edit: am trimis mp la Monica si Tina

Si cu astea eu zic ca ajunge se vor aduna mai mult decat suficiente hainute si jucarele
Mai ramane sa va fac cunostinta cu cei doi micuti

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mamagiuliei, eu iti trimit maine coletul, astept sa se usuce un poncho si azi calc ultimele hainute.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput