Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26
Raspunsuri - Pagina 4
luy spune:
Am spalat azi hainutele, cum se usuca le calc si ti le trimit. Am pregatit si incaltamintea, tot ce am nr 21 ( cizme, ghetute, tenesi, papuci de casa ). Ar mai avea nevoie de ceva in mod special ?
O sa mai pun ceva si pentru cel mic.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
nushulica spune:
si eu am pregatit coletul pt cei 2 copilasi,in mare parte contine hainute pt baietel,babetici papucei pt casa,ceva dulciuri pt fetita si un pachet de pampers pt baietel,cateva jucarii...sper sa le fie de folos
daria maine trimit coletul
editez sa zic ca am mai pus un costum gros de exterior pt baietel meerge pana la 6 luni sigur tocmai l-a primit fiul meu la botez dar noi avem oricum destule are si caciula e super,sa-l poarte sanatos puiul mic!
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
szivarvany spune:
va multumesc tare mult.
Am fost si eu si am luat 20 scutecele nr 2 si 20 nr 4. Sper sa fie ok. Plus servetele umede. Prietena mea a luat si ea, ca asa se molipseste lumea, un set caciula fular pt fetita si dush gel
Laviania, membra DC mi-a predat personal o punga cu multe hainute pt bb si bine si canite si scutecele
Cred ca ei vor fi coplesiti de atatea.
Eu am scos patutul si am gasit si partea aia de schimbat scutece Si gasii incaltari masura 21
As vrea sa va arat poze cu copilasii, dar sunt atat de amarati, o sa-mi fac curaj si am sa va arat si voua doua fete mici rotunde de copii nevinovati
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
alex_andra spune:
Daria, am facut un pachet cu 3 bluze, o helanca, un maieu, un pulover, o rochita si o pereche de papucei pufosi de casa.
Helanca si maieul sunt destul de purtate, dar in stare buna, iar doua din bluze sunt mai de casa(nu sunt rupte nici patate, dar s-au mai largit).
Puloverul si rochita sunt in stare f buna, iar papuceii sunt noi, pentru ca eva i-a refuzat cu incapatanare:)
As fi pus mai multe, dar mi-a fost teama sa nu-i fie mici, totusi.
Maine il pun la posta, sper as ajunga la tine saptamana asta.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
szivarvany spune:
Alexandra, ei sunt atat de amarati, incat se vor bucura de orice. Credeti-ma ma obsedeaza gandul ca parintii au condamnat pur si simplu doua suflete la saracie si lipsuri.
grigore_tina spune:
Buna seara.
Daca va ajuta si ma puteti indruma as avea si eu de dat hainute de bebe intre 1-9 luni.Eu am un baietel dar hainutele nu sunt toate bleo/albastre.Hainutele sunt purtate,unele sunt scamosate dar nu sunt rupte si nici patate.
As putea sa trimit colet saptamana viitoare la sfarsit.Vreau sa caut toate lucrusoarele si ce trebuie spalat si calcat.
Va multumesc.
sarcina usoara Smara ,Licurici!
monica70 spune:
Daria as vrea si eu sa le trimit ceva.Mi-au mai ramas nerepartizate ceva hainute si de fetita si de baiat. Si mai ales o cutie cu incaltaminte de fetita 2-4 ani ,mai uzate ce-i drept, pe care voiam sa le trimit la tara,ca-s bune de purtat la joaca prin curte (sunt in general doar julite).Cred ca i-ar pica bine fetitei pe mai incolo cand mai creste: sunt sandale, pantofiori,ghetute.Deasemenea le-as pune si ceva jucarioare.Si mai am si destule lenjerii de pat si prosoape in stare buna,pe care nu le mai folosesc defel demult,ma gandesc ca le-ar pica bine cateva daca-s atat de saraci.Sa vad ce cutie am si cum am loc.
Cum fac le trimit pe adresa ta? Sau lor direct? De unde iau adresa?
Ca maine ma pun sa scotocesc dupa lucruri si sa fac coletul.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
szivarvany spune:
Eu zic ca de bb mici sa nu mai trimiteti, poiate gasim alt bb mic pana in 3 luni. Daca mai aveti hainute de 6-9 luni zic eu.
Pt fetita spun da , nu are importanta ca sunt uzate, ei stau la tara unde nu conteaza ce e, ci sa fie
Dar astept si parerea fetelor
grigore_tina spune:
Mamagiuliei eu am hainute 6-9 luni. pot trimite.Dar nu sunt prea multe.Am multe de bebe mic 1-6 luni.
sarcina usoara Smara ,Licurici!
szivarvany spune:
Am fost la copii.
Tare m-a impresionat ce am vazut: copiii imbracati frumos, pe fetita era o bluza mov de la Giuli, era asa frumoasa mi-au dat lacrimile, sunt tare impresionabila zilel astea. BB mic era si el in hainute noi, in casa era o curatenie exemplara
Mamica si bunica erau tare fericite, nu le venea sa creada ca sunt ajutate cu atatea lucruri
Simt ca patutul nostru a ajuns la locul potrivit
O sa fac si poze saptamana care vine.
Va multumesc frumos