Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26
Raspunsuri - Pagina 3
szivarvany spune:
Va multumesc din suflet
Eu astept sa-mi apara seful sa pot fugi eu la copilasi.
Am adus de acasa hainutele, scoica, jucarii de plush de la Giuli si am gasit pana la urma o crema de corp de bebe, serv.umede, sapunel, dush gel si samponel, sigur le vor prinde bine.
Ma voi uita de scutecele mai ieftine, sigur sunt, pe vremea noastra erau cele Nino, ieftine si bune calitativ
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Va multumesc din suflet Eu astept sa-mi apara seful sa pot fugi eu la copilasi. Am adus de acasa hainutele, scoica, jucarii de plush de la Giuli si am gasit pana la urma o crema de corp de bebe, serv.umede, sapunel, dush gel si samponel, sigur le vor prinde bine. Ma voi uita de scutecele mai ieftine, sigur sunt, pe vremea noastra erau cele Nino, ieftine si bune calitativ Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Daria, mai ieftin de 1 RON/bucata? Sau 90 de bani/bucata?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
szivarvany spune:
Selene, eu maine am liber si ma voi uita. Esta un magazin langa mine unde sunt bibe, scutecele, serv.umede.
alex_andra spune:
Daria, afla si tu dimensiunile fetitei.
Ca poate gasesc,totusi, de la eva, niste lucruri mai largute.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
szivarvany spune:
Am fost ieri la copilasi.
Nu vreti sa stiti in ce camaruta traiesc. Dar acum sunt sanatosi. Si era bine si cald, de fetita se ocupa bunica, ii dadea painica si cu bb statea mamica lor in brate.
Si nu au patut de bb, asa ca maine le duc patutul Giuliei (nu stiu cum, niciodata nu am avut ocazia sa-l dau si-l tin in debara de atatia ani, ma bucur mult ca acum merge la marele fix).
S-au bucurat de toate, nu se asteptau. Inainte sa mergem noi au facut ordine.
Fetita mi s-a parut si mai mica :( Arata de 1 an jumate spre 2, la piciorus poarta 20-21. La kg ce sa va spun, nu stiu daca are 10-12.
Bb-le e micut rau si el, ca de 2 luni, aici tare bine am nimerit hainutele.
Azi merg dupa scutece si serv.umede.
Va multumesc tuturor pt sprijin, dau de veste cum sosesc coletele la mine
madyrizi spune:
ieri dupa-amiaza a plecat de la mine coletul . sa le fie cu folos.
pt. tine, mamagiuliei, ca ai un suflet cum rar intalnesti.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi ieri dupa-amiaza a plecat de la mine coletul . sa le fie cu folos. pt. tine, mamagiuliei, ca ai un suflet cum rar intalnesti. |
multu Mady.
Apoi io nu cred ca am suflet mai baban ca oricare de pe aici
Pe mine sirul de evenimente din ziua aia m-a marcat, iar acesti copilasi sunt singurii pt care pot face ceva, prin intermediul vostru.
Sa stiti ca pt ei e o mare difernta o punga de haine Sunt insa sigura ca asa ca ei, sunt foarte multi
alex_andra spune:
Daria, daca fetita e asa micuta, inseamna ca ii vor veni cu siguranta hainute de la eva.
Maine iti trimit si eu un pachetel, il pregatesc diseara.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
szivarvany spune:
Alexandra, iti multumesc si tie