Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Eu m-apuc sa fac un pachet cu cateva lucrusoare si astept o adresa de- Dariei

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna fetelor, daca aveti masuri pentru fetita de 2 ani, va rog sa-mi trimiteti, colega mea de odisee carpatina a lasat la mine un sac cu haine de copii si adulti, chiar voiam sa scriu si sa va intreb cui as putea sa le trimit.
Hainute am mai pus la bazar, dar mai am inca destule - cred ca gasesc toate marimile pana la 3 ani.
Incaltaminte :
- nr 21 : cizme fetita piele intoarsa, ghete fetita pt primavara, pantofi de casa/tenesi , papuci de casa fetite
- nr 22 : pantofi de casa ( sau de gradinita )
- nr 23 : ghete imblanite maro ( merg si pt baieti, si pt fete ), ghete fetite pt primavara , ghete baieti pt primavara,
- nr 24 : pantofi sport din piele ( merg si pt baieti, si pt fete )
Mamagiuliei, poti sa intrebi cat poarta fetita de 2 ani ?
De asemenea, am o geaca groasa de fetite pentru 24-30 luni, este in stare f.buna si cred ca i-ar fi folositoare fetitei acum.

Astept un semn de la voi

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Ce super! Mie deja mi-au scris doua persoane pentru cel mic, daca voi trimiteti pentru fetita, se aduna tocmai bine!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna,
o sa trimit si eu hainute, dar incerc sa mai adun si alte lucruri. am inteles de la daria ca n-au nimic. am mai pus un cearceaf de patut, un biberon nefolosit, niste mostre de creme pt. fundulet, niste servetele umede, un calgel inceput dar foarte bun si mai are destul, jucarii pt. bebelusi (din material, pt. gingiute).
incerc sa mai gasesc si alte lucruri utile pentru bebelus, ca pentru fetita nu am deloc.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Deci cui mai trimit adresa mameigiuliei?

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Va multumesc foarte, foarte mult pt incredere si ajutor.
Fetita de fapt are 3 ani eu am zis ca macar 2 o fi avand. Baietelul si el a implinit 3 luni si e mic rau
Si eu am scos patutul pliant al Giuliei, mai am si o scoica ce le va fi buna prin casa si curte, marti voi cumpara cate ceva pt igiena micutilor si scutecele.
Luni voi merge la ei, as vrea sa vorbesc si cu mamica, sa-i explic ca noi o ajutam, dar si ea trebuie sa aprecieze asta si sa aiba grija de micuti cum trebuie Stiti cum e, la tara e totul din inertie.
Chiar acum dimineata am gasit o crema de corp inca neinceputa, sigur vor avea mare nevoie si de asta.
Tot aseara am mai primit hainute si de la Mercedes, multe hainute pe care le-am si sortat si vor pleca spre destinatari. O parte le voi duce tot la acesti copii.
Ce sa va spun.
Ziua mea de vineri a fost plina de vesti ingrozitoare, iar sa-i vad pe acesti micuti in asa hal parca a pus capac. Dar macar pt ei mai pot face ceva si multumita voua, chiar mult
Sa scriu aici exact ce voi duce sau cum sa procedez sa fie corect ???
Luni voi intreba si cat poarta la picioruse fetita.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Buna, sper sa pot trimite si eu ceva.Giulia mea are 3 ani dar daca fetita e micuta pentru varsta ei trimit sigur.Si de incaltat au ramas ,nr.22-23.
E foarte incurajator ca sarim in ajutor atat de repede.Jos palaria pentru toate fetele !

irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Salut,
Am si eu biberoane de dat,carora li se pot schimba tetinele,desi sunt sterilizate cele folosite,incerc sa mai gasesc si altceva util pt copilasi,deci,as vrea si eu adresa pt a trimite ceva copilasilor de la Bors.

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna fetelor! vreau si eu adresa sa trimit pt acesti copilasi cate ceva,nu pot zice acum exact ce dar sigur gasesc din toate cate ceva iar la cap.hainute doar pt baietel ma bag

so vreau adresa dariei

aaa oare e ok sa pun si ceva dulciuri pt fetita cea mare?fructe ma gandesc ca e nasol sa pun ca se strica repede dar niste dulciuri ar merge,daca ziceti ca e ok

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Scuze pt absenta un timp asa indelungat,am avut ceva probleme, contractii si dureri de burta,sunt consemnata la pat si tratament pt sustinere,vroiam sa va spun ca a trimis Ziki jucarii pt Anastasia,ii multumim.Fug inapoi in pat,nu pot sta aplecata pe burta ca imi da contractii iar si ma doare de imi vine sa ma urc pe pereti.Va pup,bye,noapte buna !

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)

Mergi la inceput