Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

neli, multa sanatate, ai grija de tine si de bebe

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mi se rupe sufletul cand ma uit la ei. copii nevinovati...
si mamica pare sa aiba nevoie de ajutor. probabil nici tatal nu are prea multe de imbracat.
offf... asa as vrea sa-i ajut cu mai mult! sper sa reusesc.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am ajuns de la posta, am ridicat 3 colete, 1 de la Alexandra si 2 de la Monica , va multumesc mult. Vineri voi pleca cu ele.
Tot vineri sper sa ajung si la Mercedes care vrea sa le doneze scaunelul de masa
Eu cred ca in viata lor nu au vazut atatea lucruri la un loc, nici vorba sa le fi avut ei vreodata.
Bunica mi-a aratat ieri o plasa cu hainute ce pregatise deja sa le dea la o vecinuta gravida. Saracii copii, atata pot spune.
Macar sa fie sanatosi.

Va multumesc inca o data

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DARIA am vazut de ieri pozele puse. Nici nu stiam ce sa scriu Chiar sunt amarati rau.Poate faci rost si de masurile parintilor si bunicii,poate ii putem ajuta si pe ei cu cate ceva.Chiar ma gandeam ca de erau mai aproape,ar fi mult mai usor decat cu colete,cu posta ... Ca de exemplu atatea boarfe stau depozitate si nefolosite pe la socru-meu ( perne,plapumi,lenjerii de pat,prosoape,covoare,oale etc. si altii n-au de nici unele ) Am tot trimis pe la tara,ca avem neamuri cat cuprinde,dar in niciun caz nu-s atat de amarati ca astia Si cati or mai fi primprejurul nostru ,dar nu-i stim , n-avem timp , nu ne pasa Poate daca fiecare ar gasi cate o familie din asta - sau mai multe cum a gasit Laura in actiunea "3 sate" am putea ajuta mult mai multi copilasi.Fiecare are pe-acasa hainute si destule lucruri de dat,doar ca in general ar vrea sa ajunga la cineva care chiar are nevoie de ele.Si daca s-ar putea sa vina cel in nevoie direct la usa dupa ele
Acum cateva luni ai mei au dat unei familii gratis mobila dintr-o camera.Imi zicea mami ca au gasit un anunt in ziar prin care omul cerea mobila de la cine ii poate dona.Nu stiu de unde-s veniti ,dar se mutasera intr-o casa "la salas" ,adica undeva afara din oras , pe camp.Si zicea ca are si copii mici.Mi-a parut rau atunci ca nu a pastrat mami un nr. de telefon ,sa vorbesc cu el si sa aflu varsta copiilor si sa le trimit cate ceva,ca imi imaginez ca n-au nici ei mai nimic .
Oricum cand imi fac un pic de timp, o sa incerc sa mai trimit inca un colet cu cate ceva ,daca mai e dispusa Daria sa le duca Saptamana asta-s f.ocupata,in plus Diana e cu febra mare de la gat de-o saptamana ,asa ca poate de saptamana viitoare incolo ma ocup de treaba asta.
Ma bucur mult si ca au invatat si "lectia despre donatie" si dau mai departe ce au in plus ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

daria a plecat si coletul de la mine astazi,am pus pampers hainutele de care ziceam si cateva zornaitori pt bb...la dulciuri am renuntat ca m-am gandit ca poate mamica nu-i da fetitei dulciuri sau poate nu are incredere sa dea asa de la straini

sa le fie cu folos si tie sa-ti dea Dzeu sanatate ca te-ai gandit la ei si le-ai intins o mana de ajutor!!!

am vazut si eu pozele si m-am intristat tare cand am vazut cum traiesc,daca crezi ca le-ar mai fi utile si alte lucruri pt casa si ar accepta as putea sa trimit de la mine o lenjerie de pat,poate ceva produse de igiena...nu stiu intreaba-i si tu ce le-ar mai trebui

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Va multumesc pt lucrusoarele frumoase. Si pt jucarele, a mai adaugat si fi`mea la ele
Asa e Monica, macar sa ajunga unde trebuie si unde sunt folosite. Ca am mai patit si eu destule mai demult si am evitat sa ajut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Am si eu de trimisi laptic praf.
Am adus din Germania Aptamil HA 1 si 2. Daca stiti pe cineva care foloseste asa ceva, anuntati -ma. Din cate stiu eu, la noi se gaseste foarte greu si este foarte scump. Am vreo 4 sau 5 cutii sigilate.
Hainutele micutului meu le pastrez cu sfiintenie. Sper ca pana la sfarsitul anului, sa ii fac un fratior.

de ingeras Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Mamagiuliei am trimis azi un colet plin cu hainute baietel.
Saptaman viitoare trimit altul cu ceva hainute fetita,2-3 jucarii,biberoane,un pulover pentru mama si inca 2-3 hainute pentru baietel.

sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea_AS

Am si eu de trimisi laptic praf.
Am adus din Germania Aptamil HA 1 si 2. Daca stiti pe cineva care foloseste asa ceva, anuntati -ma. Din cate stiu eu, la noi se gaseste foarte greu si este foarte scump. Am vreo 4 sau 5 cutii sigilate.
Hainutele micutului meu le pastrez cu sfiintenie. Sper ca pana la sfarsitul anului, sa ii fac un fratior.

de ingeras Andrei

ti-am citit poestea andreea n-am cuvinte ...imi pare atat de rau
sa dea Dzeu sa vina repede fratiorul sau surioara lui andrei si sa fie sanatos!

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Va mu;tumesc tare mult fetelor
Nushu, acei oameni mananca paine unsa de 3 x / zi, ca sa-ti faci o idee. Traiesc din salarul tatalui care munceste la noi. Ca la tara, greu tare :(

Andreea sa-ti dea bunul Dumnezeu un copilas cat mai repede

Mergi la inceput