Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26
Raspunsuri - Pagina 9
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andreea_AS Am si eu de trimisi laptic praf. Am adus din Germania Aptamil HA 1 si 2. Daca stiti pe cineva care foloseste asa ceva, anuntati -ma. Din cate stiu eu, la noi se gaseste foarte greu si este foarte scump. Am vreo 4 sau 5 cutii sigilate. Hainutele micutului meu le pastrez cu sfiintenie. Sper ca pana la sfarsitul anului, sa ii fac un fratior. de ingeras Andrei |
Sper sa ti se indeplineasca dorinta.Iti doresc multa putere
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Selene_Bunny spune:
Scriu aceste randuri cu ochii in lacrimi si cu o mare rusine in suflet...
Simt ca suntem intr-o situatie-limita.
De cateva luni, criza financiara si-a facut simtita prezenta si in viata noastra. Am incercat sa reducem costurile pe care le puteam reduce, sa renuntam la lucrurile la care puteam renunta, insa schimbari deosebite nu s-au produs.
Acum nu stiu incotro sa ma mai indrept.
Pe data de 17 ianuarie, am primit ultima indemnizatie si ultima alocatie de 200 de lei, in total, 540 de lei. Pe data de 4 ianuarie, am achitat o factura de gaz de 100 de lei, iar pe data de 19 ianuarie, o alta, de 209 lei, regularizare pe 3 luni. Tot pe 19 ianuarie, am platit 65 de lei factura la curent, iar pe data de 22 ianuarie, a venit alta, de 45 de lei, pe care nu am mai avut cu ce s-o platesc. Am platit si UPC-ul, pe 2 luni, 170 de lei, ca uitasem sa il platesc pe decembrie.
Daria s-a imbolnavit rau, a facut o bronsita urata, am ajuns la Urgente, cu febra mare, si apoi la injectii. 50 de lei am lasat la farmacie. Cum nu am gasit pe nimeni sa-i faca injectiile gratuit, am apelat la doua asistente contracost, facutul injectiilor a costat 125 de lei, si l-a platit soacra, ca nu am mai avut din ce.
Tot soacra ne-a platit ieri intretinerea, 61 de lei.
Acum Daria are urina tulbure, nu stiu de ce, se impune o urocultura, si nu am cu ce sa i-o platesc. Si pliculete cu probiotice tre' sa-i iau, dupa tratamentul cu antibiotic, si iar nu am cu ce.
Nu stiu ce sa mai fac, nu stiu cum sa ne descurcam, ma straduiesc sa gasesc solutii si nu stiu cum. Si ma simt vinovata.
Cerinta de traduceri a scazut drastic, ultimul proiect l-am avut pe data de 29 decembrie, iar banii pe decembrie inca nu i-am primit si nici nu stiu cand o sa-i primesc. Am cautat alti doritori de traduceri, am gasit inca o sursa, mi s-a spus ca voi avea de tradus saptamanal, ei bine, am tradus de 2 ori pentru ei, acum o luna. Banii pentru cele doua proiecte inca nu au venit si nici nu stiu cand o sa vina, asta am aflat aseara.
Am sperat ca se va rezolva, insa, dupa vestea cu "zilele astea, nu se stie cand", am simtit ca ma prabusesc si m-a apucat plansul.
Mai am felicitarile, astea sunt ca o oaza de liniste pentru mine. Insa, ca sa iasa ceva frumos, trebuie sa am "starea artistului", cum s-ar spune, si daca problemele astea continua, simt ca n-o s-o mai am veci.
Pana acum, am rezistat, am cautat, am sperat. Ne-am imprumutat de la parinti, cand n-am mai putut, dar acum nici ei nu mai au, mama mea, afectata drastic de reducerea de 25%, mai avea, saptamana trecuta, 3 lei in portmoneu. Nu mi-a venit sa cred, desi si eu am fost in aceasta situatie, si nu o data.
Iubi va lua salariul de-abia pe 16 februarie.
In aceste conditii, in care nu m-am gandit ca voi ajunge vreodata, pentru ca eu sunt cea care ajuta, e placerea mea, e bucuria mea, ma poate ajuta cineva cu o cutie de lapte praf Junior 2+ (Nestle) si un bax de scutece-chilotel (ultima data am luat de la DM, BabyLove, am trecut pe chilotel fiindca a inceput Daria sa faca la olita, peste zi), pentru Daria?
Marti seara am desfacut ultima cutie de lapte praf, dintr-aia de 900 de grame, sa zic ca mai am 3 sferturi din ea. Scutece (normale, chiloteii i-am terminat) mai am 18 bucati.
Moral, sunt cam la pamant, azi doar am zacut, nimic n-am facut, am zacut si-am plans. Prea repede vin problemele financiare, nu apuc sa o rezolv pe una, ca apar alte doua in loc.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
luy spune:
Selene_bunny, iti trimit eu 1 cutie de lapte
mamagiuliei, a ajuns coletul de la mine ?
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
szivarvany spune:
Selene, eu zic da la scutece, te rog sa-mi spui insa ce marime pt ca nu ma mai stiu. Saptamana care vine ar trebui sa am niste banuti si trebuie investiti cu suflet
Fetele, am 4 avize. Maine dimineata dupa ce termin trebile si plec spre servici, trec la posta, dau de stire deci
Neli_ra, ce veste trista, imi pare tare-tare-tare rau
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Selene_Bunny spune:
Daria, Daria mea poarta nr. 6 la Pampers-Pampers, nr. 5 la Pufies, dar la scutecele-chilotel, nu mai stiu.
Are 90 de cm si 12,400 kg.
danielac, LauraNicole, daca se aproba solicitarea mea de ajutor, va rog sa transmiteti adresa mea (v-am trimis PM) lui luy si Dariei, ca sa fie respectat regulamentul.
Neli, Doamne, eu nu stiam ca ai asa probleme cu sotul, am crezut ca sunteti o familie fericita, unita... Of, ce m-am intristat, ramai singura, cu doi copii mici... Si cu problemele de sanatate... Mama ma-sii...
Multumesc si eu fetelor care mi-au transmis incurajari!
alex_andra spune:
uof:(
de unde sa incep? cu cine?
....
uof...
Selene, saptamana viitoare iti trimit si eu o cutie de lapte.
As fi vrut sa te ajut mai mult, dar, din pacate, si la noi criza e mare:(
Neli......nu am cuvinte...eram convinsa ca sunteti o familie fruomoasa....imi pare atat de rau, nici nu stiu ce sa zic:(
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra uof:( de unde sa incep? cu cine? .... uof... Selene, saptamana viitoare iti trimit si eu o cutie de lapte. As fi vrut sa te ajut mai mult, dar, din pacate, si la noi criza e mare:( Neli......nu am cuvinte...eram convinsa ca sunteti o familie fruomoasa....imi pare atat de rau, nici nu stiu ce sa zic:( Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Multumesc, Andra!
(Desi tu doar ce ai facut un gest frumos si stiu ca si tu ai problemele tale... )
mari_paun spune:
dragele mele
ce sa mai zic? cine e de vina? poate sistemul asta din tara pt ca nu merge nimik, ma gandeam zilele astea cu sotul ca avem servici si totusi castigam doar pt a plati catre stat datoriile..., e din ce inc e mai greu in fiecare familie si starea nu se umbunatateste delocpreturile explodeaza si salariile scad...
cand vine luna cic nus tiu ce sa platesc mai intai...dar stiu ca trebuie sa cumpar vaccinul rotarix pt petru si sa achif facturile curente,...care iarna sunt crunte...
astept cu nerabdare caldura primaverii
va pe toate si ...curaj, trebuie sa mergem inainte
szivarvany spune:
Gata, am dus si eu hainutele, jucariile.
Mari, Luy, Nushu
Luy, de la tine era surpriza ? Multumim
Selene, dau de stire iubita, voi lua pt 13 kg
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Alex@Sara spune:
Selene,va voi trimite eu Biotics,azi daca ajunge al meu acasa pana la 7 sa ajung la posta*ceea ce e putin probabil,dar sper -sau cel tarziu luni cand mergem si la pediatru,pe drum o sa pun coletul pt voi.Daca va mai pot ajuta cu ceva,te rog da de stire
Astept adresa Seleney,de la moderatoare.Multumesc
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009