Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26
Raspunsuri - Pagina 31
danielac spune:
Laura daca te rog sa imi mai trimiti inca odata adresa celor din Mizil poti??? please!
szivarvany spune:
Ridicat colet de la Tina multumim frumos.
Va multumesc tuturor
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
cristaluna spune:
Nu stiu unde sa scriu, dar poate va e de folos
ofer gratis pt.copil 2 ani proteze #351;i ghetu#355;e ortopedice tel.0766396764 sau 0314221410 poate cuiva îi va prinde bine informa#355;ia
alex_andra spune:
Neli, am facut un pachetul pentru Anastasia cu o pereche de blugi, 2 pulovere si doua perechi de pantaloni subtirei, unii sunt 3/4, de primvara -vara si o rochita de vara.
Toate sunt in stare buna, fara pete sau alte cele.
Acum...cum sta ea cu lucrurile de casa? Pentru ca am vreo 3 treninguri, dar au cate o pata, cate o urma de pix, sunt mai cu scame.
Deci sunt strict de tavaleala prin casa.
Daca nu are nevoie nu ti le trimit, dar daca a ramas fara hainute de casa, ti le-as trimite si pe astea, ca tin de cald:)
Mai am o preche de raiati ff frumosi bej, in stare f buna....daaar, din pacate, eva tocmai le-a tras doua pete de carioca.
Nu pot fi purtati decat daca le cosi ceva peste peste, stiu eu, o floriica tricotata sau ceva, un petic, un ursulet dintr-un material, ceva.
Ti-i pot trimite si pe aceia, daca crezi ca reusesti sa-i repari, pentru ca asa, ne reparati nu pot fi purtati, ca se vede urat.
Eu te intreb de hainute si vreau sa-mi zici clar, fara sa-ti fie jena daca le vrei sau nu pe cele de casa.
Pentru ca nu vreau sa te simti prost ca-ti trimit lucruri care nu sunt intr-o stare asa buna.
Dar, pe de alta parte, daca iti pot fi folositoare, e pacat sa le arunc, doar pentru ca au niste urme de pix. Se poate face o floricica din urma aia:)
O sa iti mai pun in pachet vata, fasa pentru a infasura vata si ser fiziologic.
Inca ceva: fetele care stiu: vreau sa pun pachetul la posta, dar sa i-l aduca la usa, sa nu mai mearga Neli pana la posta.
stie cineva cum se face si cat costa?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alex_andra spune:
Am si o olita care canta cand face copilu pipi.
Si paturici pentru bebe.
Ti le trimit?
alex_andra spune:
Ah, Neli, era sa uit: ce crema preferi, pentru fundulet: de galbenele sau sudocrem?
Lumy_Clt spune:
Buna,
imi trimiteti si mie adresa lui Neli, vreau sa fac si eu un pachet.
Multumesc!
binecuvantata cu gemanutele Mara&Maia
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Inca ceva: fetele care stiu: vreau sa pun pachetul la posta, dar sa i-l aduca la usa, sa nu mai mearga Neli pana la posta. stie cineva cum se face si cat costa? |
Se numeste Factaj.
Bifeaza si vezi, pare a fi in functie de greutate.
http://www.posta-romana.ro/services/tarrif/marfuri_99/colete-postale-interne_9
S-a schimbat sistemul de confirmare a platilor la Bazarul Umanitar.
- adresele de mail pentru confirmare sunt in fisierul cu cazuri, la fiecare caz separat
- nu se mai confirma nimic in subiect, sau pe PM, totul se poate rezolva prin mail
- responsabilii de caz vor trimite si ei confirmari
Leditia spune:
Ale,asa e,se face cu factaj,dar stii care-i problema?Mie mi-au trimis doua fete asa si nu a venit nimeni la usa cu nimic.Tot de la posta le-am ridicat.Asadar fetele au dat banii aiurea,din pacate :(
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Ale,asa e,se face cu factaj,dar stii care-i problema?Mie mi-au trimis doua fete asa si nu a venit nimeni la usa cu nimic.Tot de la posta le-am ridicat.Asadar fetele au dat banii aiurea,din pacate :( |
Nu stiu daca nu cumva trebuie explicat ca Factaj la destinatie, nu la expeditie, habar n-am. Dar in cazul tau trebuia intrebat la posta: "pai daca-i cu factaj, de ce m-ati chemat dupa el?" Daca ai intrebat asta, ce ti-au raspuns?
Edit
"Factaj (Fct.) - pentru trimiteri interne
* Prin acest serviciu se asigur#259;:
* colectarea trimiterilor po#351;tale de la domiciliul, respectiv sediul expeditorului sau
* livrarea trimiterilor la domiciliul, respectiv sediul destinatarului. "
Deci e cu SAU, daca se doresc amandoua trebuie doua taxe de factaj.