Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Laura daca te rog sa imi mai trimiti inca odata adresa celor din Mizil poti??? please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ridicat colet de la Tina multumim frumos.
Va multumesc tuturor

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristaluna spune:

Nu stiu unde sa scriu, dar poate va e de folos
ofer gratis pt.copil 2 ani proteze #351;i ghetu#355;e ortopedice tel.0766396764 sau 0314221410 poate cuiva îi va prinde bine informa#355;ia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Neli, am facut un pachetul pentru Anastasia cu o pereche de blugi, 2 pulovere si doua perechi de pantaloni subtirei, unii sunt 3/4, de primvara -vara si o rochita de vara.
Toate sunt in stare buna, fara pete sau alte cele.

Acum...cum sta ea cu lucrurile de casa? Pentru ca am vreo 3 treninguri, dar au cate o pata, cate o urma de pix, sunt mai cu scame.
Deci sunt strict de tavaleala prin casa.
Daca nu are nevoie nu ti le trimit, dar daca a ramas fara hainute de casa, ti le-as trimite si pe astea, ca tin de cald:)

Mai am o preche de raiati ff frumosi bej, in stare f buna....daaar, din pacate, eva tocmai le-a tras doua pete de carioca.
Nu pot fi purtati decat daca le cosi ceva peste peste, stiu eu, o floriica tricotata sau ceva, un petic, un ursulet dintr-un material, ceva.

Ti-i pot trimite si pe aceia, daca crezi ca reusesti sa-i repari, pentru ca asa, ne reparati nu pot fi purtati, ca se vede urat.

Eu te intreb de hainute si vreau sa-mi zici clar, fara sa-ti fie jena daca le vrei sau nu pe cele de casa.
Pentru ca nu vreau sa te simti prost ca-ti trimit lucruri care nu sunt intr-o stare asa buna.
Dar, pe de alta parte, daca iti pot fi folositoare, e pacat sa le arunc, doar pentru ca au niste urme de pix. Se poate face o floricica din urma aia:)

O sa iti mai pun in pachet vata, fasa pentru a infasura vata si ser fiziologic.

Inca ceva: fetele care stiu: vreau sa pun pachetul la posta, dar sa i-l aduca la usa, sa nu mai mearga Neli pana la posta.
stie cineva cum se face si cat costa?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Am si o olita care canta cand face copilu pipi.
Si paturici pentru bebe.
Ti le trimit?

Mergi la inceput

Ah, Neli, era sa uit: ce crema preferi, pentru fundulet: de galbenele sau sudocrem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Buna,
imi trimiteti si mie adresa lui Neli, vreau sa fac si eu un pachet.
Multumesc!

binecuvantata cu gemanutele Mara&Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra
Inca ceva: fetele care stiu: vreau sa pun pachetul la posta, dar sa i-l aduca la usa, sa nu mai mearga Neli pana la posta.
stie cineva cum se face si cat costa?

Se numeste Factaj.
Bifeaza si vezi, pare a fi in functie de greutate.
http://www.posta-romana.ro/services/tarrif/marfuri_99/colete-postale-interne_9

S-a schimbat sistemul de confirmare a platilor la Bazarul Umanitar.
- adresele de mail pentru confirmare sunt in fisierul cu cazuri, la fiecare caz separat
- nu se mai confirma nimic in subiect, sau pe PM, totul se poate rezolva prin mail
- responsabilii de caz vor trimite si ei confirmari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ale,asa e,se face cu factaj,dar stii care-i problema?Mie mi-au trimis doua fete asa si nu a venit nimeni la usa cu nimic.Tot de la posta le-am ridicat.Asadar fetele au dat banii aiurea,din pacate :(

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Ale,asa e,se face cu factaj,dar stii care-i problema?Mie mi-au trimis doua fete asa si nu a venit nimeni la usa cu nimic.Tot de la posta le-am ridicat.Asadar fetele au dat banii aiurea,din pacate :(

Nu stiu daca nu cumva trebuie explicat ca Factaj la destinatie, nu la expeditie, habar n-am. Dar in cazul tau trebuia intrebat la posta: "pai daca-i cu factaj, de ce m-ati chemat dupa el?" Daca ai intrebat asta, ce ti-au raspuns?

Edit
"Factaj (Fct.) - pentru trimiteri interne

* Prin acest serviciu se asigur#259;:

* colectarea trimiterilor po#351;tale de la domiciliul, respectiv sediul expeditorului sau

* livrarea trimiterilor la domiciliul, respectiv sediul destinatarului. "
Deci e cu SAU, daca se doresc amandoua trebuie doua taxe de factaj.

Mergi la inceput