Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26
Raspunsuri - Pagina 32
Dodo-pui spune:
Neli a dus sotul ieri la posta coletelul pentru viitoarea
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Selene_Bunny spune:
Scrisul cu pix iese daca se freaca locul scris cu o carpa cu spirt! Sau cu un tampon de vata imbibat in spirt!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
alex_andra spune:
Nu la toate, Selene:(
Adica, pe haine, din ce am incercat eu, nu prea mi-a iesit, mai ales carioca.
Oricum, i-am ascuns cariocile, acum are acces numai la creioanele colorate.
Una, doua, mai strica o bluza/pantalon/pantof.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Neli_ra spune:
Fetele ,cu toatele,am noutati,am ridicat ieri de la posta pachetul de la Luy cu tot ce a scris ea a colo, pijama pt Anastasia,bluzite,trening,dres si alte hainute,anasos,chimen,fasa,betadina ,tampoane san,crema fundulet sanosan,planse de colorat si culori,un balon si toate celelalte cate le-a scris ea,imi pare rau ca nu pot merge acum sa caut in caietel sa vad ce am notat si sa le transcriu aici, dar am mult de scris, Anastasia plange de somn ca n-a dormit azi,iar burtoiul meu e pietroi si nu se inmoaie deloc de vreo 30 de min,asadar, multumim Luy pt tot absolut.
Alex_andra,iti multumim mult si tie pt tot ce faci pt noi,hainutele de casa sunt ok,nu e problema,ba chiar e mare nevoie,pt ca anastasia are burtica si fundulet grasan si n-o prea mai incap decat cateva perechi de pantalon,asa ca ,ne prind bine.La fundulet ,pt intretinere,am folosit galbenele,o alta crema speciala antiiritatii am folosit doar daca am avut probleme,de exemplu in perioadele cand se irita si a facut eritem fesier cu rani sangerande,atunci am apelat la niste preparate de farmacie si am scapat de ranile alea sangerande,s-a intamplat asa pt ca are pielea foarte sensibila ,seamana cu mine,se irita imediat , de la orice,oricat de des si riguros as spala-o si as schimba-o.
Olita avem , niciodata folosita in scopul pt care a fost creata,pt ca Anastasia niciodata nu a vrut sa se apropie de ea,e simpla, sub forma de scaunel,asa ca ,nu stiu daca ar incanta-o muzicuta de la alta olita atat de mult incat sa o determine sa faca la olita,iar paturici avem cateva , a trimis Lorikay vreo 3 paturici,iar de la Anastasia au mai ramas cam 2,cred ca imi vor trebui pt bebita sa o infasoare peste hainute,dat fiind faptul ca voi naste cand va fi totusi rece,asa am vazut ca procedeaza acolo in sezonul rece cand duc bebelusii la saloane la mamici.Multumim mult si pentru fasa,vata si ser fiziologic,dar te-as ruga sa nu le trimiti cu acel serviciu special al Postei Romane,trimite-le normal,vor fi ridicate de la posta, si nu de mine , nu-s nebuna sa plec pe asa zapada si cu ditamai burtoiul pe strazi ,stai linistita, ma menajez cat pot de mult.Daca e ceva de reparat ,gen pete de carioca,pix sau alte asemenea, stai pe pace,le pot repara,mi-a mazgalit Anastasia canapeaua vernil cu marker rosu sterpelit din diplomatul lui frate-meu si am reusit sa retusez,asa ca sper sa pot repara si alte opere de genul asta.
Azi am ridicat de la posta un colet imens plin cu de toate pt toti de la Selene,cu hainute multe si de toate categoriile atat pt Anastasia,cat si pt cea mica, jucarii de plus si zornaitoare,o salteluta,in total cred ca au fost vreo 4 pungi,daca nu ma insel,daca ma apuc sa scriu detaliat in parte fiecare lucrusor,v-as plictisi obligandu-va sa cititi atat,oricum , jos palaria , Selene, hainute superbe si necesare ,multe dintre ele, absolut necesare,multumim mult,sarutmana de la fete cand vor mai creste,pana atunci , de la mine.
Am primit si pachetul de la Oradea , de la Daria,cu multe body , salopetele,niste caciulite,hainute roz si mumoase foc pt bebita mica,nu le-as mai fi lasat din maini cand le-am vazut , splendide,micute asa si dragalase, o minunatie,multumim mult si tie.
Dodo,multam tare de tot pt ca te ingrijesti de noi,anunt despre colet dupa ce il ridic,va pupam.
Pot spune ca sunt suficiente hainute de nou-nascut, am mai primit de la voi chiar pana la 1 an hainute,nu doar pt nou-nascut.
Fug la un buf de no-spa inj si sa o duc pe Anastasia in pat,as fi vrut sa mai stea macar pana pe la 7,30-8 si s-o culc de noapte,dar nu stiu daca rezista.
Am repetat azi analaizele,o sa vad daca s-a schimbat ceva la antibiograma la urocultura,va anunt imediat ce aflu,abia sambata iau rezultatele,dar si sa vad daca mai e atat de pronuntata anemia,cu tot fierul si vitaminele luate.
Va pup,noapte buna !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z
alex_andra spune:
Ai grija de burtica, Neli:)
Deci, iti trimit toate lucrusoarele si vezi tu cum le folosesti.
Mai dureaza cateva zile, ca vreau sa le spal.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Neli_ra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Ai grija de burtica, Neli:) Deci, iti trimit toate lucrusoarele si vezi tu cum le folosesti. Mai dureaza cateva zile, ca vreau sa le spal. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Am reusit sa o culc pe mandra mica,am facut si no-spa,dar...degeaba,iar trebuie sa mai insist cu ceva mai strong,m-am ridicat sa merg la baie ,iar mi-e greata,am arsuri si usturimi rau,iar vars,offf,ce aiurea.
Andra,draga de tine,nu conteaza cat dureaza,tu stii cum planifici ce ai de facut,numa' te rog mult,nu le mai spala,ce aveti fetele,aveti prea mult timp liber si n-aveti ce face cu el sau sunteti prea odihnite si va plictisiti?Insist,te rog,nu le spala,ce e nevoie de spalat se rezolva si aici,ti-am zis ca eu nu mai fac nimic,decat foarte putin ma ocup de Anastasia la activitatile unde ma prefera pe mine,mai ales culcatul , nu vrea sa o culce nimeni,decat "Uca Cuca",adica , sa o culce Uca,eu,(Uca de la Raluca, al doilea prenume al meu)si ce ma mai ocup de gatit atunci cand se impune a se gati chestii mai complicate, gen , nush ce ciorbita ori alte mancaruri oarecum mai complicate,restul...
Am vorbit cu rezidentul de incredere al dr de la Tim,mana lui dreapta,mai devreme,mi-a zis sa-i sun saptamanal sa le dau detalii despre evolutie,CTG,TA,rezultatele la analize,daca le-am primit etc,etc,etc,ce mustruluiala mi-a tras pt infectia urinara, de parca ar crapa cerul si pamantul, am avut infectie urinara la toate sarcinile si nu s-a intamplat nimic,dar a zis sa nu ma culc pe urechea bleaga, ca odata e ca niciodata, dr de aici a zis ca atata timp cat e interesat doar tractul urinar inferior si nu nasc natural, ci prin cezariana, n-are cum sa afecteze copilul.
Gata,fug la baie, nu mai suporta amanare.
Inca ceva, urmele de pix mai ies si cu acetona,ca si cu spirt,iar cele de carioca, spirt,acetona ,clor (daca permite tesatura),mie mi-a reusit.
Somnic pufos la toata lumea !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z
szivarvany spune:
Neli, o mare imbratisare, sper sa esti si veti fi bine
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
giuliaelena spune:
Fetelor ,are cineva vreo doua camasi pentru baiat 7-8 ani?
Am ramas in pana rau de tot si lui Vladut ii trebuie neaparat la scoala.Scuze de indrazneala dar a cam crescut in ultimele luni si m-a pus serios la cheltuiala
irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena
ana l spune:
Am o pereche de ghete de baieti, marimea 30. Sunt purtate, dar in stare buna. Sunt de piele si imblanite. Are cineva nevoie?