Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Buna
M-am intalnit azi cu Arwen i-am dat hainutele si ghetutele ! Sa le poarte sanatos Darius si cu placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancajackie

buna , eu sunt noua, nu prea stiu cui sa ma adresez,daca cineva ma poate indruma multumesc anticipat! Ma intrebam cum fac sa trimit si eu hainute sau jucarii , problema este ca eu nu locuesc in Romania.

Buna,
multumim ca esti alaturi de noi, daca vrei sa trimiti un colet in tara, o poti face la mine si eu le redistribui acolo unde este necesar! daca esti de acord da-mi un semn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Laura, baietelul de la Mizil mai are nevoie de hainute??? am primit un colet de la Aldebaran,din Grecia si as putea sa ii trimit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Dani, sarumana ca te gandesti la el! Sincera sa fiu nu stiu dar cred ca da. Stii cum cresc copiii! Cand ii raman mici hainutele, Laura le da mai departe la altcineva de acolo din orasel asa ca nu raman numai la micul Tavi Robert.

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

Laura sau Dani,am si eu nevoie de nr lui neli de tel urgent.
vreau s-o intreb ceva.
sau oricine il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Buna,fetelor!!!!Am niste haine de baietel,marimea 74(aprox).Sunt in stare buna,fara rupturi,pete.Ma ajutati sa ajunga la un copilas care ar avea nevoie de ele?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Fetelor,va rog,daca aveti nr de tel al lui marci,sa mi-l trimiteti.Eu inca sunt super racita,deabia stau in picioare,si poate reuseste ea sa vina cumva pana la noi sa ii dau niste pempi pt bebe.
Marci,daca citesti aici,vezi de unde,mai aproape de tine poti lua masina nr 1 ca te aduce pana in poarta la noi ,capatul liniei,pe Balcescu,deci cand se intoarce din Azur.

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

Fetelor,va rog,daca aveti nr de tel al lui marci,sa mi-l trimiteti.Eu inca sunt super racita,deabia stau in picioare,si poate reuseste ea sa vina cumva pana la noi sa ii dau niste pempi pt bebe.
Marci,daca citesti aici,vezi de unde,mai aproape de tine poti lua masina nr 1 ca te aduce pana in poarta la noi ,capatul liniei,pe Balcescu,deci cand se intoarce din Azur.

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Luminita, sanatate multa si tie si familiei!
Nu am telefonul lui marci, nici date despre copil, nimic in afara de adresa. Atat.

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Azi, de-abia azi, am primit si eu banii pentru traducerile efectuate in decembrie. Si, cum au venit, asa s-au dus, pentru ca nu am mai avut alta solutie decat sa cumparam hrana necesara cu bani imprumutati de la soacra si cu banii de chirie. Asa ca acum am umplut "gaurile" facute si... imi bag picioarele, nu mai vad niciun rost in nimic.

Am reusit sa trimit azi pachetul pentru Neli. Contine hainute pentru fetite, o zornaitoare pentru cea mica, doua jucarii de plus pentru Anastasia si o plapumioara. Neli, te rog sa ma scuzi pentru "coloraturi", mi-a venit ideea sa las hainutele sa stea in apa cu spirt, ca deh, nefiind noi, sa nu fie problema, si mai rau am facut.

Hainutele sunt toate spalate - si clatite, majoritatea le-am si calcat.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Azi, de-abia azi, am primit si eu banii pentru traducerile efectuate in decembrie. Si, cum au venit, asa s-au dus, pentru ca nu am mai avut alta solutie decat sa cumparam hrana necesara cu bani imprumutati de la soacra si cu banii de chirie. Asa ca acum am umplut "gaurile" facute si... imi bag picioarele, nu mai vad niciun rost in nimic.

Am reusit sa trimit azi pachetul pentru Neli. Contine hainute pentru fetite, o zornaitoare pentru cea mica, doua jucarii de plus pentru Anastasia si o plapumioara. Neli, te rog sa ma scuzi pentru "coloraturi", mi-a venit ideea sa las hainutele sa stea in apa cu spirt, ca deh, nefiind noi, sa nu fie problema, si mai rau am facut.

Hainutele sunt toate spalate - si clatite, majoritatea le-am si calcat.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Selene,esti fantastica,zau asa,auzi,sa le bagi in apa cu spirt ca nu erau noi,te-ai mai apucat sa consumi si spirt,plus munca depusa,de calcat ...nu mai zic,tu esti obsedata,nu gluma,inceteaza sa te mai chinui atata,ai si tu atatea de facut,ma vad pe mine si imi dau seama ca si tu ca mama ti-ai dori mai mult timp pe care sa-l dedici copilului tau,daramite sa mai pierzi timpul rezervat Dariei pt altceva,ce sa zic,sar'na mult de tot,anunt dupa ce primesc coletul,fii pe pace cu hainutele colorate,poate in cateva spalari vor iesi culorile care s-au amestecat.
Ma indrept spre pat,am picioarele umflate cat un butoi/bucata,stiu ca e din cauza sarcinii,dar mai stiu ca se mai intampla si din cauza tulburarilor neuro-trofice si a unei vechi tromboflebite ,soldata cu tromboembolie pulmonara dupa accident,tromboflebita care mai da recidive uneori,asta,daca ai avut-o o data,o vei mai avea si pe viitor,mai devreme sau mai tarziu ,acesta fiind un al 2-lea motiv pt care mi se va administra clexane obligatoriu dupa cezariana(ca si precautie).Hai ca iar m-am insirat cu aberatii,scuze,va pup,noapte buna !
Ah, si inca ceva, daca are cumva cineva din intamplare sau din gura-n gura aude ca ar avea cineva disponibil ori ar putea sa procure de pe undeva cu usurinta,fara implicatii financiare,complicatii,batai de cap antibiotic CEFOTAX 1g injectabil, am nevoie de 20 de flacoane , le voi folosi 2in1,pt cezariana,dar si pt pacatosul de E.Coli pe care mi l-au depistat la urocultura,iar acest antibiotic pare a fi cel mai potrivit sa lupte cu infectia urinara dintre cele la care s-a facut testarea.
Va pup, bye,noapte buna !

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z

Mergi la inceput