Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26
Raspunsuri - Pagina 29
Selene_Bunny spune:
marci, eu am inteles asa:
- baietelul tau s-a nascut cu displazie de sold.
Intrebari: cati medici l-au vazut pana acum? Ce fel de medici sunt acestia, ca specializare?
- in momentul de fatza, trebuie sa faceti kinetoterapie.
Intrebari: cate sedinte, saptamanal? Pana la urma, aceste sedinte le platesti tu, integral, partial, sau nu le platesti deloc?
- baietelul a suferit recent si o operatie la ochi.
- s-a nascut cu 3.100 de grame, 49 de cm, acum are 6 luni, 6 kg si 55-56 de cm.
- a fost alimentat de la inceput cu lapte praf, Nan 1, apoi, din motive financiare, ati trecut pe Vitalact.
- odata cu trecerea pe Vitalact, copilul nu s-a mai dezvoltat normal.
Am inteles bine?
Sa stii ca este posibil ca schimbarea laptelui sa fi provocat totul. Zic asta pentru ca si mama lui Cosmin-Mihai (e pe prima pagina, in dreptul numelui meu), din motive financiare, a trecut copilul, la 4 luni, pe lapte de vaca. Din acel moment, nu a mai luat cum trebuie in greutate, si-a pierdut pofta de mancare, a ajuns, in timp, sa nu se dezvolte normal, sa nu-si poata sustine cum trebuie capsorul si asa.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Dodo-pui spune:
da-ti-mi si mie adresa Nelei va roooooogggggg!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
luy spune:
Neli, am fost aseara la posta si am expediat coletul, ar trebui sa ajunga luni sau marti
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
marci_eric spune:
buna dimineata selena da ai inteles bine pentru displazia de sold pana acum ne-au vazut doi medici ortopezi si doi fizikinetoterapeuti primi au spus ca este vorba de operatie ca nu se mai poate face nimic si ultimi care ne-au vazut miercuri au spus sa facem cate doua sedite pe saptamana si la 8 luni repetam radiografia sedintele nu le platesc pentru ca datorita doctoritei fiziokinetoterapeutei am depus la primaria de care apartin un dosar la asistenta sociala si de acolo am fost la casa de asigurari si mi-au aprobat dosarul ca sa nu platesc nici o sedinte avem platite de stat 40 de sedinte pe an cat despre lapte mai multe mamici mi-au spus la fel tot ce se poate sa fie din cauza schimbari pe vitalact
o zii frumoasa sunt racita cobza si baiatu meu aseara a facut febra probabil o fi dintisorii nu stiu ce poate fi ma duc sa il culc si daca este mai revin sa raspund la intrebari.
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marci_eric buna dimineata selena da ai inteles bine pentru displazia de sold pana acum ne-au vazut doi medici ortopezi si doi fizikinetoterapeuti primi au spus ca este vorba de operatie ca nu se mai poate face nimic si ultimi care ne-au vazut miercuri au spus sa facem cate doua sedite pe saptamana si la 8 luni repetam radiografia sedintele nu le platesc pentru ca datorita doctoritei fiziokinetoterapeutei am depus la primaria de care apartin un dosar la asistenta sociala si de acolo am fost la casa de asigurari si mi-au aprobat dosarul ca sa nu platesc nici o sedinte avem platite de stat 40 de sedinte pe an cat despre lapte mai multe mamici mi-au spus la fel tot ce se poate sa fie din cauza schimbari pe vitalact o zii frumoasa sunt racita cobza si baiatu meu aseara a facut febra probabil o fi dintisorii nu stiu ce poate fi ma duc sa il culc si daca este mai revin sa raspund la intrebari. |
Am inteles, dar, daca este asa, atunci URGENT trebuie lamurita problema! Nici nu stiu exact unde, la gastroenterologie?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Alex@Sara spune:
Marci,eu am intrebat de masina 1,daca trece pe la voi,ca sa fug eu singura pana la voi(ca daca merg cu tati,trebuie sa luam toata gasca de kinderi cu noi,nu am cu cine ii lasa nici sa merg pana la paine,cand nu e al meu acasa)Dar daca e de mers jumate de ora pe jos,si peste camp,sorry,zic pas,ca si eu sunt in pioneze,si tati la fel,si acum vad ca si Alex a inceput sa aiba nasul infundat si sa stranute,deci epe urmele noastre.Daca cumva o sa ne simtim in stare,o sa fugim pana la voi,maine,azi in niciun caz.Unde aveti voi dr de familie?Cred ca la dispensarul de langa Metro fac analize gratuite,cu trimitere de la dr de fam,incearca si fa-i si testul de intoleranta la lactoza,e posibil,daca zici ca are si scaune verzui,si nu ia in greutate.Numai bine si ne mai "auzim" pana ne vedem .Merg sa mai bag un oscillo in fizic ca parca as avea o bomba in cap
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
marci_eric spune:
buna sara noi avem doctora baiatului in aviatie este un medic pediatru si lam inscris acolo luni suntem programati pentru toate analizele nu este nici o problema ca nu puteti ajunge si in caz de ceva ne putem da un punct de intalnire sa ne putem vedea dar dar daca este si puteti veni il poti vedea si pe bulgarasul meu
stiu cum este ca si eu sun la fel zac in pat am avut noroc azi ca la luat mama mea pe baiat la ea ca sa nu il tin langa mine sa nu ia raceala de la mine ca trebuie sa ii fac si vaccinul pe 2 martie si nu as vrea sal amanam nu am amanant niciunul pana acum le avem la zi
Neli_ra spune:
citat din mesajul lui luy Neli, am fost aseara la posta si am expediat coletul, ar trebui sa ajunga luni sau marti Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Multumim mult,Luy,voi fi cu ochii pe postarita,sa vad cand aduce avizul,anunt imediat ce ridic coletul,va pupam,bye !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui bpaula Off imi pare rau ca nu am citit mai repede. Si baiatul meu a avut canalele infundate dar nu i-au facut anestezie generala. I-au desfundat pe viu, l-au tinut mai multe persoane si a avut nevoie de 3 sedinte cam o data la 2 luni (incepand cu prima la 6 luni). Poate pare crud, eu cand l-am vazut pe masa tinut de 5 oameni prima data mai ca imi venea sa il iau si sa plec. Dar totul dura 2-3 minute si gata. Nici nu apuca sa planga. La noi s-a rezolvat asa. |
Nushulica, am sa-ti trimit adresa pe PM.
Pentru ca in general asa se face! Sper ca se simte bine acum puiul tau, Paula!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
bpaula spune:
Multumesc Laura de intrebare, da se simte bine. Privind in urma nici nu mi se mai pare cine stie ce, doar vroiam sa stie si lumea ca se poate si fara anestezie generala. Ca pe atunci am tot incercat si noi cu masaj, picaturi sa scapam...si in final oftalmoloaga a rezolvat fara anestezia de care se teme toata lumea la copii mici.