Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marci_eric spune:

de cand iam facut operatia la ochi saptamana trecuta a inceput sa imi vomite mai mult dar doctora a spus ca este de la anestezia totala care ia fost facuta luni urmeaza sa facem o serie de analize de sange la grigore alexandrescu recomandate de un medic pediatru de acolo si sa vedem ce ne zice pentru ca este o problema si cu fontanela nu ii sa inchis mai deloc dar el cand mananca deobicei mai da si pe afara si pediatru a spus la fel sa nu fie ceva la metabolism dar asteptam sa facem analizele la sange si sa vedem rezultatele totusi sper sa fie bine si sa se dezvolte si el ca un copil normal pediatru a mai zis ca sar putea sa fie si de la lapte si din cauza asta sa ia asa putin in greutate dar pe langa lapte cand am imi mai dau si ceva mancarica gatita dar atunci cand avem ceva bun si pentru el nu orice fel sper totusi sa se rezolve toate problemele pentru ca simt uneori ca ma prabusesc si nu mai am forta sa ma ridic am ajuns uneori sa stau in casa si sa vb singura daca ma duc la mama mea ce ii pot spune si ei cand o stiu la fel de suparata si pe ea toti o refuza ca are acel defect la mana stanga si nimeni nu o angajeaza si sa mai ma duc si eu sa ma plang ca nu mai rezist cu atatea probleme sunt cu nervi la pamant singurul lucru care ma alina este baiatu meu pentru el trebuie sa incerc sa fiu puternica si sa lupt sa ii fie bine imi pare rau ca mam descarcat aici dar de azi dimineata plang intr-una nici macar sa iau o inchititura de mancare nu pot acum imi pun speranta in doctori de la grigore alexandresc ca sa putem vedea de ce nu ia in greutate normal si nu creste normal ca orice copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

marci si eu zic ca si selene cred ca e o problema cu bble tau!!!nu vreau sa te sperii...pediatra ce zice de evolutia lui? puiul meu face pe 24 febr 5 luni si are 9kg si 70cm(nascut cu 3,2 kg si 52cm)

oricum daca zici ca e asa mic am ce sa iti trimit ca al meu a crescut f rpd si avem multe hainute mici

sa-mi zici ce fel de lapte papa bb ca sa iti iau fix la fel sa nu i-l schimbi

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

marci acum am citit ce ai scris mai sus,pai si daca pediatrul zice ca poate nu ia in greutate de la lapte de ce nu i-l schimba? si ce mancare gatita ii dai?e prea mic pt asa ceva cel mult ii poti da niste piure de legume sau de fructe
ufff

Mergi la inceput

nushulica momentam bem vitalact pentru ca ni la dat cineva tot dupa forum si acum am primit de la o vecina o cutie de nan 2 sa incercam sa vedem cum ia in greutate si cu nan 2 pentru ca in prima luna de viata a baut nan 1 si luase 1,050 kg dar daca nu am avut posibilitati financiare sa cumparam nan lam trecut pe vitalact si de atunci a fost si scaderea in greutate si pediatra zice la fel laptele este de vina si trebuie schimbat cu ce ii prieste dar nu am cum sa ii dau numai nan 2

da selena scaune are unu sau doua pe zi dar mai moi si un pic mai verde pentru asta trebuie sa facem o cura de biotics baby timp de 10 zile pentru reglarea tranzitului intestinal

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

marci acum am citit ce ai scris mai sus,pai si daca pediatrul zice ca poate nu ia in greutate de la lapte de ce nu i-l schimba? si ce mancare gatita ii dai?e prea mic pt asa ceva cel mult ii poti da niste piure de legume sau de fructe
ufff

mancarica gatita iam dat pana acum supa de pui si piure de legume pasate mar cu biscuiti banana cu biscuitii si cate un iaurtel cand am avut

Mergi la inceput

ok marci iti iau si o cutie de nan2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

marci,daca puiul tau e atat de mic,ii sunt mari pempi nr 4,sau folositi alta firma care sunt mai mici?Si Dariuta mea e miculuca,la 1 an jumate are deabia 9 kg(de fapyt banuiesc ca are 9 ca nu am mai cantarit-o de vre-o 2 luni)dar ii sunt buni inca pempi nr 3.Si ei i-am facut n analize ,saptamana asta i-am facut si o ecografie abdominala,pare ok,luni mergem cu rezultatele la pediatru,care inca de la analizele trecute mi-a zis sa las fata in pace,ca asta e ritmul ei de crestere .Azi am luat pempi nr 4,dar suntem raciti si eu si tati(sper sa nu ia si copiii)si nu stiu daca ajungem maine sau poimaine la voi.Ajunge cumva masina nr 1 pe langa voi?

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

da sara si noi folosim tot nr 4 din cauza la displazia de sold mia spus ortopedul sa ii dau pempersi cu un nr mai mare cat despre masina nr 1 nu ajunge la noi eu stau foarte aproape de fosta balta de peste la care se facea si baie daca sti cumva soseaua popasului?? exista o padure langa si dupa acea padure stam noi de la soseaua popasului traversati campul acela pana la acel cartier mic este un cartier doar de trei starzi intre camp si padure si mai este un acces din soseaua stefanesti pe langa calea ferata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marci_eric

da sara si noi folosim tot nr 4 din cauza la displazia de sold mia spus ortopedul sa ii dau pempersi cu un nr mai mare cat despre masina nr 1 nu ajunge la noi eu stau foarte aproape de fosta balta de peste la care se facea si baie daca sti cumva soseaua popasului?? exista o padure langa si dupa acea padure stam noi de la soseaua popasului traversati campul acela pana la acel cartier mic este un cartier doar de trei starzi intre camp si padure si mai este un acces din soseaua stefanesti pe langa calea ferata

editez am cautat traseul masinei nr 1 si trece chiar prin cartierul din spatele meu pe strada popasului cartierul azur este chiar in spatele meu pana acolo de la mine mai sunt 20-30 de minute de mers pe jos prin camp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Off imi pare rau ca nu am citit mai repede.
Si baiatul meu a avut canalele infundate dar nu i-au facut anestezie generala. I-au desfundat pe viu, l-au tinut mai multe persoane si a avut nevoie de 3 sedinte cam o data la 2 luni (incepand cu prima la 6 luni). Poate pare crud, eu cand l-am vazut pe masa tinut de 5 oameni prima data mai ca imi venea sa il iau si sa plec. Dar totul dura 2-3 minute si gata. Nici nu apuca sa planga.

La noi s-a rezolvat asa.

Mergi la inceput