Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26
Raspunsuri - Pagina 27
marci_eric spune:
da neli ai perfecta dreptate acum urmeaza sa scoatem toate actele necesare si sa ajungem la acea comisie ne spus si doctorul ortoped care il monitorizeaza pe el la asistenta sociala deja avem dosar pentru familie monoparentala si ni sa explicat ca se mai poate face inca un dosar pentru asta dar totul depinde de ce va zice comisia daca va considera ca nu se poate recupera deloc atunci poate fi incadrat la un grad de hanicap ceea ce ma rog la dumnezeu sa nu fie asa sper sa ne putem recupera din ce am inteles eu la displazia asta de sold de care sufera el inca de la nastere in unele cazuri sa rezolvat doar prin acele sedinte de fiziokinetoterapie in unele cazuri mai grave prin operatii dar totul depinde de medicii care il trateaza si cum la noi in romania daca nu dai nimic la un medic nu se uita la tine bine si iti pune un diagnostic la nimereala sa speram ca medicul ortoped si fiziokinetoterapeutul care se ocupa de el isi vor face meseria bine chiar daca nu a posibilitatea sa le dau ceva in orice caz saptamana viitoare aflu la sedinta de exercitii cand intram si la comisie
Neli_ra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Acum Neli_ra ai pompa de muls??am una care nu-mi trebuie si as avea si ceva hainuteze de 1 an pt viitoarea va rog astept si eu un Pm cu adresa Nelei,multumesc Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Multam Dodo,pt ce ai scris, pompa am , tot de la o fata de aici de pe forum si cu care m-am descurcat de minune,avand in vedere ca de la 4 luni Anastasia nu a mai supt, a mancat mixt,san muls la pompa si LP completare cand nu-i era suficient laptele muls.Multam tare de tot pt tot,va pup,ceao!
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z
luy spune:
Neli, am coletul pentru tine pregatit de ieri dimineata, imi propusesem sa ajung aseara la posta sa-l trimit insa sotul s-a simtit rau si nu il puteam lasa singur cu fetele. Sper ca in seara asta sa nu mai intervina nimic si dupa ce vine el de la serviciu sa pot merge la posta.
Am pus pt tine ce am scris zilele trecute, hainute pt Anastasia si cateva pentru bebelusa.
Te anunt cand il trimit
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
Neli_ra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luy Neli, am coletul pentru tine pregatit de ieri dimineata, imi propusesem sa ajung aseara la posta sa-l trimit insa sotul s-a simtit rau si nu il puteam lasa singur cu fetele. Sper ca in seara asta sa nu mai intervina nimic si dupa ce vine el de la serviciu sa pot merge la posta. Am pus pt tine ce am scris zilele trecute, hainute pt Anastasia si cateva pentru bebelusa. Te anunt cand il trimit Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Ok,multumesc mult,anunt cand il primesc,pup,pa!
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z
nushulica spune:
marci eric zi-mi te rog cate luni are copilasul tau acum si cam ce greutate ca vreau sa iti trimit si eu un pachet cu diverse hainute cosmetice cativa pampersi si mai vad ce mai gasesc(lapte mai aveti?)
fetelor(laura sau daniela) dati-mi va rogg adresa ei sa ii pun un colet saptamana viitoare,multumesc frumos!!!
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
marci_eric spune:
buna nushulica baietelul meu face pe 28 6 luni si are 6 kg acum si inaltime are vro 55-56cm. multumesc mult de tot la toate fetele
marci_eric spune:
citat din mesajul lui marci_eric buna nushulica baietelul meu face pe 28 6 luni si are 6 kg acum si inaltime are vro 55-56cm. multumesc mult de tot la toate fetele |
editez laptic mai avem vro 4 cuti din ce ne-a dat luminita acum ceva timp
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui marci_eric buna nushulica baietelul meu face pe 28 6 luni si are 6 kg acum si inaltime are vro 55-56cm. multumesc mult de tot la toate fetele |
Imposibil, aia e inaltime de nou-nascut. Poate 65-66 de cm. :)
Cu cat s-a nascut? Ca parca mi se pare putin 6 kg la 6 luni...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
marci_eric spune:
selena nu a crescut foarte mult si nici in greutatea nu a prea luat la nastere a avut 3,100kg si 49 cm dar a avut intr-o luna de zile doar 400 gr a luat in greutate si luna asta a luat 640 gr ia foarte putin in creutate si de crescut tot la fel de greu creste ii vine si acum body-urile care ii veneau la 4 luni
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui marci_eric selena nu a crescut foarte mult si nici in greutatea nu a prea luat la nastere a avut 3,100kg si 49 cm dar a avut intr-o luna de zile doar 400 gr a luat in greutate si luna asta a luat 640 gr ia foarte putin in creutate si de crescut tot la fel de greu creste ii vine si acum body-urile care ii veneau la 4 luni |
marci, ceva nu e in regula. Chiar si nascut cu 49 de cm, sa ajunga la 6 luni!!! sa aiba doar 55-56 de cm... Doamne, ca atat masura Daria mea la nastere...
Si noi am avut probleme cu luatul in greutate, dar nici chiar asa...
Teoretic, subliniez, teoretic, la 4 luni isi dubleaza greutatea de la nastere. Hai sa zic la 5 luni, dar la 6 luni...
Ceva nu e OK acolo.
Sa nu aiba ceva sindrom de malabsorbtie... Cand bea lapte, se ineaca des? Vomita? Scaunele cum sunt, ca nr. si cantitativ? Mai moi, mai legate?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii