Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26
Raspunsuri - Pagina 23
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielac Am actualizat lista pentru donatii! multumesc Selene! _ Educatia nu masoara cat de mult ai memorat sau cat de multe stii, educatia reprezinta capacitatea de a face diferenta intre lucrurile pe care le stii si pe cele pe care nu le stii" - Anatole France |
Ma bucur ca am putut fi de ajutor!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
LauraNicole spune:
Am trimis adresa lka dragele care au cerut! Dani, multumesc pentru ca ai fost rapida si ai actualizat!
Imi cer scuze dar zilele astea vad ca sefa mea si-a pus in plan sa-mi strice toate zilele si daca nu sunt la scoala, lucrez si lucrez in niste ore tampite rau asa ca ce intru noaptea, cum bine a observat cineva! Azi m-am enervat, m-am dat bolnava cu stomacul si cum nu-si permite sa ma aibe in bucatarie cu stomacul tzandari n-a avut incotro si m-a lasat acasa asa ca am petrecut toata dupa amiaza cu sotul meu dupa ce mi-am facut treburile casnice pe care n-am avut timp sa le fac de saptamani in toata dimineata. Abia astept sa-mi schimb job-ul si sa stiu, in puii mei, ca am si eu program fix de lucru. Nici cand lucram pe net nu eram asa abramburita!
Va imbratisez si sunt prezenta cat pot si cat imi permite cerberul!
Asta crede ca daca ea n-are viata sociala/prieteni si nu-si misca fundul din pub-ul ala(locuieste in el) nici altii n-au!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
Eseea spune:
Neli, am trimis azi Nospaul ( 35 de fiole). Te rog sa ma anunti cand le primesti. Numai bine, sarcina usoara.
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
ancajackie spune:
buna , eu sunt noua, nu prea stiu cui sa ma adresez,daca cineva ma poate indruma multumesc anticipat! Ma intrebam cum fac sa trimit si eu hainute sau jucarii , problema este ca eu nu locuesc in Romania.
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancajackie buna , eu sunt noua, nu prea stiu cui sa ma adresez,daca cineva ma poate indruma multumesc anticipat! Ma intrebam cum fac sa trimit si eu hainute sau jucarii , problema este ca eu nu locuesc in Romania. |
in ce localitate esti ?
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Neli_ra spune:
Multumesc enorm Essea pt no-spa, acum n-o sa mai duc lipsa pana la sfarsitul sarcinii si astfel ,avandu-l, voi face tot posibilul sa tin totul sub control si sa prelungesc perioada de sarcina pana la sfarsit,pana la termen sau cat mai aproape,te anunt imediat cum le primesc ,cu siguranta !
Numai bine , sanatate multa ,noapte buna !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z
Neli_ra spune:
Astazi nu a venit vreun curier acasa la mine si nici nu m-a sunat , asa ca sunt atenta si maine,am anuntat despre venirea lui cu coletul la mine,pentru ca asa ramasese stabilit, sunt sigura si eram sigura inca de azi ca va ajunge abia maine,de obicei,cand mi s-a trimis ceva cu curier rapid, a ajuns abia dupa 2 zile si nu in ziua imediat urmatoare,plec sa pregatesc laptele Anastasiei si sa o culc , a facut baie si e rupta de somn,sper sa nu se mai trezeasca iar dupa cateva ore urland de dureri si sa nu lase pe mine sa inchida ochii toata noaptea,Doamne ajuta sa fie linistita la noapte !
Va pup,noapte buna !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z
giuliaelena spune:
Buna la toata lumea!
Fetelor am facut si eu o triere la hainutele Giuliei si s-au adunat multisoare de dat. Sunt cam pentru 2 ani. Si ghetute.Ca un reper va spun ca Giulia are 14 kg si 90 cm. Cine are nevoie sa-mi dea de stire.
irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena
Selene_Bunny spune:
Am primit acum coletul de la alex_andra. Pampersi chilotel, o cutie de lapte praf, baloane, creioane colorate, un accesoriu de party, un puzzle, o rama foto pisicuta si o pereche de cizmulite. Multumim mult!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii