Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Lorikay,azi a venit curierul si a adus 2 plase cu tot ce ai enumerat tu in postarea ta ca vei trimite,nu le mai insir si eu,n-as face altceva decat sa repet ceea ce ai scris tu,in plus,timpul nu-mi permite,Anastasia s-a trezit iar plangand din somn si striga dupa mine,ma grabesc sa merg la ea sa o linistesc si sa incerc sa o culc iar,sa vad de ce plange,poate are iar dureri de la amaratii aia de canini care nu mai ies odata !Multumim tare mult pt tot,va pupam,noapte buna!

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Neli, ma bucur ca a ajuns pachetul si sper sa iti foloseasca.
Ar fi bine daca ti-am putea trimite in colete sanatate si putere dar, din pacate nu este posibil si nu pot decat sa iti doresc din tot sufletul sa fii tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Cred ca trebuie sa anunt ca mai am doar cizmele si ghetele....am gasit o cunostinta care avea nevoie de haine pentru papusa ei...de 1 an si le-am dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_eric spune:

imi pare rau fetelor ca sunt nevoita sa va scriu iara dat am nevoie de un pic de ajutor luna asta nu mia venit alocatia la baiat si am o rugaminte la voi daca exista cineva care mai are de la copilasi lor pempersi ramasi nr 4 nu mai am deloc am intrat inara intr-o pasa foarte greu de cand am operat baiatu la ochii inca odata imi cer scz ca apelez iara la voi dar sincer nu am la cine sa ma duc sa cer ajutorul pana acum nu am mai avut probleme de cand ma-ti ajutat voi cu lapte si cu hainute si chiar imi este rusine sa va cer din nou ajutorul dar nu stiu ce sa mai fac de doua zile nu mai am pempersii deloc si se opareste foarte tare chiar daca il schimb de cate ori face pipi. va multumesc mult de tot si iertati-ma daca am fost prea nesimtita dar nu stiu in ce parte sa o apuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Buna,marci....in care parte de Voluntari locuiti?
Fetele care va ocupati de gestionarea topicului,imi puteti trimite adresa lui marci,va rog?Multumesc

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_eric spune:

locuim in voluntari langa padurea andronache chiar langa calea ferata bucuresti-constanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Neli, am facut coletul cu hainutele, dar doar atat hainutele pt beblina Pleaca maine dimineata de la posta din Bors.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetelor.
Vreau si eu adresa lui Neli va rog pt a-i trimite un colet.
Multumesc.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Neli, de carucior sau patut de bb nu ai nevoie ???

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Lorikay,multumim mult pt tot,si pt sustinere,hainutele si incaltarile sunt foarte bune,aseara a si incaltat cizmulitele mov din piele intoarsa,s-au inchis mai greu la fermoar pt ca are gamba groasa,dar la talpa sunt ok. Multumim tare mult si celorlalte fete care vor sa ne trimita lucrusoare,sunteti tare dragute,anuntam imediat cum vom primi ceva.Carucior pt bebita avem ,e perfect functional,patut....il avem pe cel al surorii ei,numai ca nu putem sa o dezvatam pe Anastasia sa doarma in alt pat ,decat in patutul ei,nu stiu cum vom proceda,loc in casa pt un alt patut de bebelus nu mai este sub nicio forma, ocupam destul spatiu, eu cu scaunul rulant, Anastasia cu patutul si restul de alte jucarii,gen carucior de jucarie si altele,cred ca va dormi cu mine in pat,chiar n-am idee cum vom face, desi sunt total impotriva ca bebelusul sa doarma cu un adult in pat.
Am primit azi fiolele de no-spa, au ajuns in perfecta stare,toate , asa ca le pot folosi pe toate fara probleme,multumesc mult,mult de tot.
In ceea ce priveste sarcina, rezistam eroic si facem slalom cat putem printre contractii, dureri , greata ,varsaturi , Slava Domnului ca nu mai sunt sangerari,iar restul,no comment,sunt lasata in pace acum,sunt mult mai linistita si asta a fost conditia pt care eu am facut un minim de compromis,care a fost doar pt copii.
Daca am timp,voi mai intra si mai tarziu,va pup, merg sa-i dau Anastasiei sa manance.

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z

Mergi la inceput