Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Fetele dragutele,multam tare de tot pt toate,sunt acasa si marti si miercuri,toata saptamana,in principiu, eu stau acasa mai mult in pat,toata perioada pana la nastere fac tot posibilul sa nu ma fortez decat pt strictul necesar,asa ca nici nu se pune problema de a pleca de acasa.Ce sa zic, ma simt oarecum stanjenita pt ca v-ati pus pe drumuri pe la posta , curier sau altfel v-ati straduit pt noi, nu stiu daca merit chiar atat de mult sa va dati peste cap pt mine,e prea mult si ,sincer,nu sunt obisnuita sa fiu inconjurata de atatea persoane saritoare si cu suflet mare,asa cum sunteti voi toate,de aceea va spun ca nu stiu cum sa va multumesc.
Va tin la curent cu toate,noroc cu wireless.ul si cu net-ul luat prin wireless de la vecin ,ca altfel,cine stie cum as fi comunicat cu voi.
Va pup,bye,noapte buna !

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Pun maine la posta un pachet pt Selene:
- o cutie de 400 de grame de Nan 2+
- 9 pampersi chilotel nr 5.
- o pereche de cizme de cauciuc, nr. 23, parca.
Selene, daca nu-i sunt bune, le mariti tu, pe undeva
Edit: i-am mai pus Dariei cateva prostioare, dar alea-s surpriza:)

Si ma apuc de treaba pentru pachetul pentru Neli
In principiu o sa caut cateva lucrusoare pentru Anastasia si cateva produse pentru bebelina

Neli, am ramas masca cand am citit postarea ta, referitor la necesarele tale pentru nastere.
Nu stiam ca te cheama de acasa cu bisturiu, ata si toate celelate de care ai zis.
Masca, efectiv, am ramas.
Doamne, in ce lume traim???

Eseea, adresa lui Neli o iei de la LauraNicole sau danielac.
Mai bine le dai un pm, ca sa vada mai repede mesajul si sa ajunga la Neli cat mai repede

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

astept adresa Neli, inteleg din paginile anterioare ca nu mai ai nevoie de haine mici mici, nu?

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Multumesc, Andra!

Si eu "construiesc" un pachetel pentru Neli. Doar ca am facut o prostie, am bagat niste chestii galbene cu ceva mov-rosu si alea galbene s-au cam colorat... Asa ca vor ramane doar pentru casa... In rest, sunt curate, spalate, calcate...

Pentru bebelina am pus mai multe pentru vara, adica pentru 3-5 luni.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

astept si eu adresa lui Neli ,cateva hainute pentru fetita

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Am primit azi cutia de lapte praf de la luy si scutecele de la mamagiuliei si Mercedes, sub forma: 19 scutece Ni-No nr. 4 si 19 scutece Ni-No Ultra Dry, plus doua pachetele de servetele umede.

Multumesc mult!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Multumim tare mult pt tot la toate fetele,sunt cu ochii pe postarita sa fiu pe faza cand aduce avizele sau curier(dupa caz).
Materialele sanitare necesare pt spital anul acesta nu stiu care vor fi,inca,insa nici in 2009 nu mi-au cerut cele necesare la operatie,adica acele ace,fir chirurgical etc,dar,s-a intamplat sa nu aiba din ce sa faca comprese sterile si a trebuit sa cumparam fasa de tifon sau sa aducem vata si fasa de tifon pt acele tampoane necesare pt lohii,ori alte lucruri gen seringi,perfuzoare,branule,bine,acuma nu neg si nu contest ca depinde si de asistentele care se ocupa de tine,pt ca daca vine si spune cumpara x,y,z pt ca nu le avem in spital si ne trebuie pt tine,n-ai incotro si le cumperi,chiar daca in realitate lucrurile respective poate chiar exista in spital.
Eseea,pt bblina ce se va naste in curand au anuntat multe fete ca vor trimite hainute si lucrusoare,in afara de cele pe care le-am primit deja,asa incat consider ca deocamdata sunt suficiente hainutele de nou-nascut.
Anca,sarutmana mult si tie pt ce ii trimiti micutei mele,voi o rasfatati toate inca de pe acum cu toata grija ce i-o purtati.
Azi-noapte si azi am avut iar contractii ca la balamuc,dar mai putin dureroase,intr-un timp,chiar la cateva minute distanta;cu toate "drogurile" administrate,vad ca tot nu se potoleste,e cazul sa ma pregatesc de gynipral,n-ar trebui sa ma mir,de cateva zile Anastasia e imposibila,nu mananca,nu doarme,e nervoasa,agitata,plange si uneori urla ,baleshte mult si se freaca la gingii in zona caninilor,saracuta de ea,nu stiu cum s-o ajut mai bine,a mai intors-o si viroza,tuseste putin,stranuta,se incarca la nas si apoi ii curge nasul.Acum doarme,ma duc la ea sa vad ce face,va pup ,bye,o zi frumoasa sa aveti !

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Neli, am luat si eu Gynipral, o gramadaaaaaaaaaaaaa!!!

eu astept adresa ta de la Laura sau daniela, am trimis si pm Laurei, dar vad ca e nedeschis, poate intra la noapte ( atunci am vazut ca intra mai mult).

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

si mie mi-a zis dr sa imi cumpar pt cezariana acele si firele(am dat 200lei pe ele)dar asta pt ca am preferat eu sa fie de cea mai buna calitate ca alea din spital mi-a zis ca lasa de dorit

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Am actualizat lista pentru donatii! multumesc Selene!

Mergi la inceput