Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Betadina se foloseste si la cezariana. Am eu.
Asadar, pe langa hainutele pt Antonia, mai pun in pachet ( am primit adresa de la LauraNicole ):
- 1 flacon 120 ml Betadina
- 2 cutii de 50 g de Anason
- 1 pachet de 100 g de Chimen , pentru stimularea lactatiei
- 1 pachet fasa tifon 20cmx10m pt acele tampoane
- 1/2 cutie cu tampoane pt sani ( mai exact 17 bucati )
- 1 crema Sanosan pt fundulet bebe
Daca mai gasesc ceva, va anunt.

Neli, ai avea nevoie de ceva in mod deosebit pt Antonia ? Eu am pregatit deocamdata 3 bluze cu maneca lunga, o helanca, o pijama, o pereche de dresuri. As putea sa mai caut prin hainutele care i-au ramas mici Mariei, daca as sti ce aveti nevoie.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Luy,hainutele Anastasiei au cam inceput sa ramana mici din toate,maine sper sa pot(fizic)sa fac o reorganizare la hainele ei,sa le scot pe cele care au ramas mici,am vazut ca la toate am inceput sa ramanem in deficit pt ca ea a crescut si i-au ramas mici,asa ca,orice e binevenit,azi deja sunt foarte obosita,am stat o gramada in bucatarie la gatit,cu tot ajutorul primit,iar burtica e un pietroi imens si nu vrea sa cedeze deloc,am nevoie de un no-spa injectabil urgent ca sa ma linistesc,celelalte le-am terminat deja pe ziua de azi.Daca nu cedeaza asa,recurgem si la altele mai puternice,incerc sa bag in mine cat mai putine medicamente,dar cand se impune,recurg la ele si gata.
Plec la programul de nani al Anastasiei , va pup, va multumesc tare mult ,noapte buna!

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui domneasca

buna ziua ma numesc gabriela si am 22 de ani am o fetita de numai un an si8 luni si sunt intro criza mare de bani numi permit nici macar un pampers sai iau cu hainutele stau cam prost dar o imbrac si eu cu ce am as avea nevoie de ajutor cu cateva hainute si cativa pampersi va rog din suflet ast raspuns

Te rog sa citesti regulile de pe prima pagina a acestui topic. Trebuie sa trimiti un PM (mesaj privat) sau un e-mail lui danielac si LauraNicole, in care sa mentionezi clar cum te cheama, unde locuiesti (adresa completa), cum o cheama pe fetita ta, ce inaltime/greutate/varsta are si detalii despre situatia ta.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui domneasca

buna ziua ma numesc gabriela si am 22 de ani am o fetita de numai un an si8 luni si sunt intro criza mare de bani numi permit nici macar un pampers sai iau cu hainutele stau cam prost dar o imbrac si eu cu ce am as avea nevoie de ajutor cu cateva hainute si cativa pampersi va rog din suflet ast raspuns

Te rog sa respecti regulile postate pe prima pagina a acestui topic. NU SE FACE EXCEPTIE!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Neli, injectii No Spa iti pot da eu ( o cutie intreaga). Dar cum sa facem? Prin posta nu stiu daca pot trimite, nu se sparg? Poti trimite pe cineva sa le ia, ai pe cine? Chiar si azi, nu ma deranjeaza....

Laura, am acceptul tau?

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Neli, injectii No Spa iti pot da eu ( o cutie intreaga). Dar cum sa facem? Prin posta nu stiu daca pot trimite, nu se sparg? Poti trimite pe cineva sa le ia, ai pe cine? Chiar si azi, nu ma deranjeaza....

Laura, am acceptul tau?

Eseea,multumesc mult pt no-spa,din pacate nu am pe cine sa trimit la tine in Bucuresti sa le ridice,dar anul trecut una din fete mi-a trimis cateva fiole de oxitocina prin posta,numai ca erau bagate prin ceva lucruri textile,tot de teama sa nu se sparga,din cate stiu, nu e pericol sa se sparga , atata timp cat se afla in ambalajul original, blisterul acela de plastic,care separa fiolele intre ele facand posibila nedeteriorarea fiolelor,daca tu crezi ca poti incerca asa si ai timp sa te ocupi de asta, iti multumesc din suflet,deh, ce sa-i faci , daca eram si eu in Buc,era totul mai usor, insa asa , distanta e mare pana la noi in Mh si nici nu am o persoana de legatura acolo.
Va pup ,mii de multumiri !

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna ziua,
N-am mai intrat de mult pe aici.
Mamagiuliei mai am ceva hainute de trimis dar sunt mai mari,cam pentru 2 ani jumate-3 ,plus o canuta cu cioc,un biberon,pantofi noi nr.20(au un defect din magazin-au desfacut pretul si s-a desfacut o bucatica mica de piele.nu se observa foarte tare),botosei de casa pentru fetitza,ursuletul de plus promis fetitei,o jucarie de dentitie.Le trimit saptamana viitoare.E ok?Da-mi un pm te rog.
Daca vreti sa le trimit pentru altcineva,astept pm de la mamagiuliei.
Pentru vara ii voi trimite luna viitoare pe la sfarsit cateva costumase de baietel.
O duminica placuta.

sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

dani, Laura, cand aveti timp, actualizati lista de donatoare de pe prima pagina, va rog?

grigore_tina = hainute bebe 0-9 luni, purtate, dar in stare buna

amber_onyx = hainute fetita 0-3 luni (9 body-uri tip pijamaluta (cu maneca lunga si pantalonas), 5 perechi de pantalonasi, 3 perechi de dresuri - sunt in stare buna)

alex_andra = hainute de purtat in casa, 3 treninguri + alte cateva lucrusoare. Au diverse defecte, gen: urma de pix, unele-s mai scamosate etc. Nu sunt rupte si sunt pentru 2 ani.

Andreea_AS = 4-5 cutii sigilate de Aptamil HA 1 si 2

calipso_zeus = hainute fetita 1 an si 2-3 luni (o gecutza de primavara-toamna, un costumas, niste salopetele frumoase, pantalonasi), cizmulite cam 21-22 la copii, purtate, dar in stare buna, costumase de iarna, salopeta si geaca, verde deschis, din polar, multe rochite

Anuc = hainute bebe, vreo 3 pungi mari pline cu bodyuri, bluzite, pantalonasi, salopete, puloverase etc... cam pentru 3-6-9 luni

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Multumesc Laura pentru adresa lui Neli.
Maine va pleca pachetul prin curier si poimaine ar trebui sa ajunga. Am Am pus cateva bluzite pentru Anastasia, 2 pulovere, 1 polar, o geaca de primavara mai grosuta (este albastra dar eu am imbracat-o pe fiica-mea cu ea), o geaca mai subtire, 2 perechi de ghetute si una de adidasi si pentru bebe niste cearsafuri de patut, paturici si un prosop de baie.
Sper sa i se potriveasca Anastasiei hainutele (fiica-mi ii erau bune in toamna, pe la 3 ani si 3 luni).

Neli, te rog sa ma anunti daca nu ajunge coletul marti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Neli, as putea trimite si eu pachetul miercuri ?
Sunt cateva body-uri cu maneca scurta rrroz, vreo 2 cu maneca lunga, cosmonauti de casa si unul parca mai grosut, rrrroz si sunt pt nou-nascut, sunt atat de mici si am mai gasit o caciulita din`aia misto de bb new born si botosei, tot pt fetita.
As fi vrut insa sa mai adaug ceva si pt Anastasia dar nu stiu ce :(

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Neli, nu mi-am dat seama ca nu esti din Bucuresti, sorry.

vreau si eu adresa lui Neli, voi incerca sa-ti trimit nospaul prin posta. Cine imi pote da adresa pe pm?

Mergi la inceput