Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26
Raspunsuri - Pagina 19
Neli_ra spune:
Am reusit sa o trimit pe piticoata la Mos Ene,ii venise cheful de joaca sa sara in bratele mele,ceea ce ma cam deranja la burta,dar n-o puteam refuza,mi-e mila de ea sa o neglijez sau sa o refuz,e si ea tot copilul meu si simte nevoia de mine pt joaca,papa ,nani etc,etc,etc,are momente cand ne prefera ori pe unul ori pe altul pt joaca,dar in ultimul timp am vazut-o mult atasata de taica-sau,mult mai gingasa,mai tandra cu el, poate a simtit in vreun fel ca erau probleme sau poate schimbarea lui fata de ea,dar si de sora-sa nenascuta inca o face sa il simta altfel,oricum,nu doresc nimanui sa simta ceea ce am simtit eu in sufletul meu vazandu-si copilul suferind atata asa cum s-a intamplat cu Anastasia;mai tarziu , treptat,Anastasia a devenit brusc pt el centrul universului, dar nu si sora-sa,a carei existenta(inca)mi se reprosa mie si doar mie,intrucat eu eram invinovatita pentru neintreruperea acestei sarcini,desi au fost discutii de la bun inceput pe aceasta tema,se stia decizia mea legat de acest lucru si nu intelegeam de ce socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ,ma gandeam cu infrigurare la viitorul fetelor,atunci cand la Anastasia urma sa vina tatal ei sa stea cu ea , sa se joace cu ea,ma tot intrebam ce ii voi raspunde fetitei cea mica la intrebarea : de ce tatal Anastasiei nu e si tatal meu sau de ce tatal Anastasiei nu vrea sa fie si tatal meu,a fost groaznic,brrrrrrrrrrrr.....
Legat de separarea noastra,acum e liniste , nu se mai intampla nimic rau,dar nici nu m-am intors la sentimente mai bune,n-as putea,dupa toate cate au fost,nu m-a durut atat de mult ceea s-a intamplat cu mine(jigniri urate rau, ofense,denigrari chiar si agresiune fizica de parca intrase draq in el,fiind de o furie fantastica,de nestapanit si de nerecunoscut),cat comportamentul fata de copii,indiferenta si rautatea fata de Anastasia uneori si refuzul fata de fetita din burtik,negarea ei,ca si cum era copilul altcuiva,nu al lui,of,a fost groaznic,asa incat inca ma gandesc la separare pt binele copiilor sa nu creasca traumatizati,dar si al meu,pt ca am nevoie de liniste,voi lua o decizie finala dupa nastere,asa cum am zis acum cateva zile ca voi face,doar ca sa stau cat pot de mut linistita pana la nastere,inca nu ma pot pronunta asupra deciziei mele finale,indiferent de promisiuni,juraminte sau altele asemenea.
In ceea ce priveste restul problemelor mele de sanatate,nu mai sunt multe,cel mai rau acum ma deranjeaza depresia asta care ma darama,alergiile de tot felul care puneau probleme mari si de multe ori mi-au pus si viata in pericol,vad ca nu m-au mai suparat deloc de ~1 an,motiv pentru care nici de tratament de urgenta,tratament de soc,care se administreaza in caz de soc anafilactic,edem glotic etc,care apareau la mine nu a mai fost nevoie,despre astfel de tratament vorbeam ca l-am intrerupt si ca e periculos daca e absolut necesar sa il reiau,fiind nevoie sa se aleaga intre a-mi salva mie viata sau a pune cu ceva copilul in pericol,imi prescrisese neurologul un medicament si impotriva aparitiei unor eventuale spasme musculare la nivelul membrelor inferioare,dar s-a dovedit ca ar fi fost inutil la mine, intrucat este paraplegie flasca si nu paraplegie spastica,iar ultima problema care va necesita atentie sporita si tratament sunt sechelele de dupa septicemiimle din 2001 si 2002,care mi-au afectat serios vezica urinara ,tractul urinar si problema plecase si spre rinichi,acum mai am doar de reparat niste nenorocite de recidive ale infectiei urinare care tot apar,iar acest lucru il voi putea face dupa ce termin cu nasterea si alaptarea,va fi nevoie de doze mari si multe de antibiotic puternic,conform antibiogramelor,insotite de vaccin si autovaccin,nu stiu , voi merge la un centru de urologie superior sa incerc sa rezolv problema,pt ca probabil se va interveni si chirurgical in vreun fel,intrucat mi-a fost afectata si anatomia meatului urinar,va trebui sa il readuca iar la forma initiala,insa, asa cum am zis,toate dupa ce voi termina alaptatul,slava Domnului ca exista solutii si ca se poate repara,dar si ca nu-s alte probleme mai grave,in rest, sunt sanatoasa tun.
Cam atat despre ce mai pe aici ,restul,ce sa zic,ma bucur enorm si sunt fericita cand vad cat de unite si saritoare sunteti toate pentru mine stiind ca am avut probleme , va multumesc din toata inima tuturor,n-am cuvinte sa va multumesc indeajuns.
Plec la somn , sunt tare obosita,va pup pe toate,noapte buna !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z
luy spune:
Astept un PM cu adresa la care pot sa-i trimit lui Neli niste hainute pt Anastasia . Pentru bebelusa vad ca sunt mai multe fete care s-au oferit sa trimita hainute, eu nu prea mai am de bebe nou-nascut, asa ca am sa pun doar o crema pt fundulet.
Neli, esti o luptatoare , iti doresc o nastere cat mai usoara si un bebelus sanatos !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Fetele, am ridicat azi un colet expediat din Hunedoara nu stiu cine e de aici expeditoarea, am dus hainutele si ce era in colet, sarut mana mult Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Cred ca e protejata mea. Era trimis de cineva pe nume Ioan sau Valentina?
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
LauraNicole spune:
Luy, ti-am trimis adresa Neliei.
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
szivarvany spune:
Nicole , da, Valentina.
Spune-mi daca are si ea nevoie de ceva, sa intoarcem gestul
Neli sa dea DD sa fiti bine
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
LauraNicole spune:
Stai cumintica, Daria! Nu am ajuns inca sa pun stii tu ce la posta dar ajung eu. Pup fetele frumoase, inclusiv paroasa!
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui alex_andra Buna dimineata:) As vrea sa mai ridic o problema si anume faptul ca Neli va naste in curand si nu stim in ce masura sotul ei o va ajuta. Stim cu totii ce presupune o nastere din punct de vedere financiar. Ok, aici nu ajutam cu bani, dar ma gandeam sa-i asiguram lui Neli toate celelalte lucruri de care are nevoie pentru ea, pentru spital si pentru fetita ce va veni. Deci, Neli, fa o lista cu ce lucruri iti trebuie, absolut tot, inclusiv ser fiziologic si vata si api spune-ne ce ti-ar mai trebui de pe acea lista. Si in masura in care banii si timpul ne permit, sa ti le putem trimite pana cand nasti. Apropo, tu ai voie sa alaptezi? Ca stiu ca la Anastasia ai intrerupt tratamentul ca sa poti alapta, parca, nu-i asa? Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Sunt de acord. Astept listuta!
alex_andra spune:
M-am intalnit cu Arwen astazi si i-am dat 60 de lei, din partea mea si a ancai16, bani suficienti sa-si ia 2 cutii de lapte praf si vreo 15 pampersi.
daniela si Laura, sa nu va suparati ca i-am dat direct banii si nu laptele , dar efectiv nu am mai avut timp sa-l cumpar eu.
Sunt convinsa ca o sa ia lapte si nu altceva
Darius e un hlizit si un frumos si seamana cu mami
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
szivarvany spune:
Si eu astept listuta Macar un pic sa particip si acolo
Neli, cand te simti pregatita, da-ne lista
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Leditia spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Si eu astept listuta Macar un pic sa particip si acolo Neli, cand te simti pregatita, da-ne lista Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Si eu ,si eu..am sigur un sterilizator si sigur mai gasesc ceva.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.