Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26
Raspunsuri - Pagina 18
Neli_ra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Buna dimineata:) As vrea sa mai ridic o problema si anume faptul ca Neli va naste in curand si nu stim in ce masura sotul ei o va ajuta. Stim cu totii ce presupune o nastere din punct de vedere financiar. Ok, aici nu ajutam cu bani, dar ma gandeam sa-i asiguram lui Neli toate celelalte lucruri de care are nevoie pentru ea, pentru spital si pentru fetita ce va veni. Deci, Neli, fa o lista cu ce lucruri iti trebuie, absolut tot, inclusiv ser fiziologic si vata si api spune-ne ce ti-ar mai trebui de pe acea lista. Si in masura in care banii si timpul ne permit, sa ti le putem trimite pana cand nasti. Apropo, tu ai voie sa alaptezi? Ca stiu ca la Anastasia ai intrerupt tratamentul ca sa poti alapta, parca, nu-i asa? Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Ei,Andrusca draga de tine,alaptez si de data asta,numai daca o vrea DD sa am laptic mult si bun,restul,nu conteaza,copiii mei sa fie bine,sanatosi,e timp destul si pt mine,era vorba de tratament pentru niste complicatii ,in special cele aparute la nivelul aparatului urinar in urma unei septicemii extinsa in 2001-2002,insa ,suporta amanare,s-a rezolvat partial, dar mai dureaza pana se rezolva in totalitate,au ramas ceva sechele .In rest,nu va agitati ,va rog pt nasterea mea, pana la urma, este o persoana pe lumea asta total responsabila pt acel copil , inafara de mine,si anume tatal ei, care a promis solemn ca se va purta de acum inainte ca un tata exemplar cu copiii lui, fara nicio diferenta,dar,daca totusi voi avea nevoie de ceva si nu ne vom descurca, voi trambita.Va pup,bye , merg sa culc pa Anastasia !Scriu mai tarziu iar daca pot.
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z
Selene_Bunny spune:
Am primit si Baby Biotics de la Alex@Sara! Multumim!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
anca16 spune:
Buna fetelor,
Am o rugaminte. As vrea sa-i trimit lui arwen 30 ron, insa ea nu are cont bancar. Pana ajung eu la posta azi sau maine si pana ajung la ea, tinand cont ca vine weekendul, poate e prea tarziu. V-as ruga pe una dintre voi care stati in Bucuresti, aveti cont bancar in care sa pot depune 30 + un comision de extragere si care v-ati putea vedea cu ea zilele astea, sa ma ajutati.Multumesc
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
szivarvany spune:
Fetele,
am ridicat azi un colet expediat din Hunedoara nu stiu cine e de aici expeditoarea, am dus hainutele si ce era in colet, sarut mana mult
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
tomaca spune:
citat din mesajul lui arwen92 buna seara fetelor! poate ca nu este cel mai potrivit moment sa intru si sa va cer ajutorul,dar alta solutie nu am. darius in urma cu o saptamana mi-a contactat un rotavirus.tot ce manca imi varsa.chiar daca era lapte sau apa.mi-a scazut in greutate 1kg.de luni nu imi mai mananca nimic.ieri am iesit cu el din spital.l-am avut pe perfuzi in permanenta.acum mai trebuie sa tina un regim o saptamana compus din lapte fara lactoza.numai asta imi mananca momentan.are gatul inflamat si nu poate inghiti numic.tot ce baga in gurita isi face greata si apoi refuza...l-am avut pe reflor si hidrasec...acum am terminat si pliculetele astea de praf...si lapte mai am ptr 2biberoane...de banuti nu mai spun ca nu mai am decat 1leu in casa... ne-am imprumutat pe unde am apucat sa aibe cele necesare in spital...acum nu mai stiu ce sa fac...pe ce cale sa o mai apuc... arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochii albastrii |
Buna arwen,
Am intrat in fuga pe aici si am vazut ca ai probleme. Nu stiu daca iti mai aduci aminte de mine de la odisee Pufuleti, dar ti-am recunoscut nick-ul. Imi pare rau ca nu sunteti bine. Cum pot sa te ajut pe tine si pe Darius? Eu sunt tot din Bucuresti. Ce lapte si medicamente iti trebuie.
Cand poti sa mai treci pe la Pufuleti, te asteptam.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
luy spune:
Selene, am trimis azi lapticul, am facut asa cum m-ati invatat : am impachetat pur si simplu cutia .
arwen, eu am crezut ca blue_night ofera gratis cutiile cu lapte, nu m-am gandit ca le vinde . De aceea pusesem postarea ei, imi cer scuze pt neintelegere.
Nu am apucat inca sa verific lucrusoarele, azi nu prea am stat pe acasa. Spune-mi, te rog, daca ai nevoie de ceva in mod special pt Darius, pot eventual sa mai intreb si fetele de la grupul de papanashi, poate mai au hainute de la baietii lor.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
alex_andra spune:
Anca16, ma intalnesc eu cu Arwen, azi sau maine. Daca vrei ii dau eu, desi aici nu se practica ajutoarele cu bani, dar banuiesc ca acei bani vrei sa-i dai pentru laptic, asa ca putem face o concesie.
Sper ca Laura si daniela sa nu se supere
In alta ordine de idei, pentru ca mie imi place sa fiu transparenta, cu riscul de a supara pe Neli, Laura si daniela, am sa copiez aici, ce am scris la subiectul de la bazar.
Sper ca nu am gresit, am vrut doar sa incerc prin mai multe optiuni, un ajutor.
Edit: Acesta e mesajul:
Ma framant de 2 zile, ce sa fac, daca sa scriu aici, sau nu.
Nu as vrea sa supar pe nimeni, sa deranjez.
dar mi-am luat inima in dinti si am decis sa scriu.
Inainte de toate imi cer scuze fata de danielac si LauraNicole, daca o sa considere ca am trecut peste ele si imi cer scuze si lui Neli_ra, daca va considera ca am depasit o bariera a discretiei.
Neli, pentru cine nu o cunoaste, este o mama de fetita Anastasia si alta viitoare fetita in burtica.
Mai multe detalii despre ea, puteti citi pe blogul Selenei, de la semnatura ei.
Situatia de acasa este f urata, personala si financiara.
Neli se deplaseaza in scaun cu rotile, in urma unui accident.
In curand urmeasza sa nasca si probabil sa si divorteze intr-un viitor apropiat.
Pentru ca la topicul administrat de danielac si LauraNicole este interzisa ajutorarea cu bani, ajutam fiecare cum poate, cu produse, lucruri....
Dar....nastere presupune bani, din pacate:(
Venitul lui Neli este undeva la vreo 500 de lei. Atat.Sotul nu cred ca se va implica:(
.....
Nu stiu ce sa mai zic, decat ca as fi vrut sa putem sa strangem o suma de bani, pe care sa i-o dam lui Neli, bani pe care sa-i aiba la ea, la spital, atunci cand va naste....
Inca o data, daca considerati ca cer prea mult, imi cer scuze anticipat
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
anca16 spune:
Ok Andra, mersi! Sa-mi dai pm cu contul tau. Nu stiam ca nu e voie bani, dar pentru lapte erau oricum. Eu nu am gasit in zona mea nan fara lactoza acum si am zis ca-i trimit banii, decat nimic. Sper si eu sa nu fie cu suparare
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
Neli_ra spune:
citat din mesajul lui alex_andra Anca16, ma intalnesc eu cu Arwen, azi sau maine. Daca vrei ii dau eu, desi aici nu se practica ajutoarele cu bani, dar banuiesc ca acei bani vrei sa-i dai pentru laptic, asa ca putem face o concesie. Sper ca Laura si daniela sa nu se supere In alta ordine de idei, pentru ca mie imi place sa fiu transparenta, cu riscul de a supara pe Neli, Laura si daniela, am sa copiez aici, ce am scris la subiectul de la bazar. Sper ca nu am gresit, am vrut doar sa incerc prin mai multe optiuni, un ajutor. Edit: Acesta e mesajul: Ma framant de 2 zile, ce sa fac, daca sa scriu aici, sau nu. Nu as vrea sa supar pe nimeni, sa deranjez. dar mi-am luat inima in dinti si am decis sa scriu. Inainte de toate imi cer scuze fata de danielac si LauraNicole, daca o sa considere ca am trecut peste ele si imi cer scuze si lui Neli_ra, daca va considera ca am depasit o bariera a discretiei. Neli, pentru cine nu o cunoaste, este o mama de fetita Anastasia si alta viitoare fetita in burtica. Mai multe detalii despre ea, puteti citi pe blogul Selenei, de la semnatura ei. Situatia de acasa este f urata, personala si financiara. Neli se deplaseaza in scaun cu rotile, in urma unui accident. In curand urmeasza sa nasca si probabil sa si divorteze intr-un viitor apropiat. Pentru ca la topicul administrat de danielac si LauraNicole este interzisa ajutorarea cu bani, ajutam fiecare cum poate, cu produse, lucruri.... Dar....nastere presupune bani, din pacate:( Venitul lui Neli este undeva la vreo 500 de lei. Atat.Sotul nu cred ca se va implica:( ..... Nu stiu ce sa mai zic, decat ca as fi vrut sa putem sa strangem o suma de bani, pe care sa i-o dam lui Neli, bani pe care sa-i aiba la ea, la spital, atunci cand va naste.... Inca o data, daca considerati ca cer prea mult, imi cer scuze anticipat Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Andra,multumesc mult ca te implici,esti tare draguta si amabila cu noi,mereu ai fost, dar nu voi accepta sa ies din tiparele regulamentului acestui topic,primind bani,iar, pe de alta parte, asa cum am mai zis,tatal copilului este tatal a 3 copii, unul mort ,unul in viata si unul pe cale sa se nasca, asa ca ma rog ca DD sa-i bage mintile in cap definitiv nu doar acum , cand da semne ca este dispus si dornic sa isi sprijine familia.Gestul tau m-a impresionat enorm , stiam ca esti un om sufletist si saritor, dar nu vreau sa fiu cu nimic mai presus sau diferit fata de restul cazurilor de la acest topic,oricare ar fi problemele cu care ne confruntam.Tot respectul pt tine,multam mult.
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z
dicirstea spune:
Ma scuzati daca o sa fiu putin pe langa reguli...scriu inainte s fi apucat sa citesc prima pagina, pentru ca ma chinui de ceva timp si forumul cam da rateuri
Am apucat sa vad ca Neli se pregateste sa nasca, am o gramada de hainute intre 0-12 luni, am si un patut de voiaj daca are nevoie.
Imi trimite si mie cineva o adresa la care sa pun un pachet?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
edit...
pe mail, ca e mai sigur, nu stiu de ce nu-mi vad PM-urile...