Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26
Raspunsuri - Pagina 17
danyalo spune:
Buna
E prima data cand scriu aici am citit regulile dar tot nu m-am dumirit prea tare!
Arwen eu am avut la bazar dar nu le-a vrut nimeni desi unele sunt aproape noi hainute si ghetute as vrea sa ti le trimit.Cum se procedeaza?
Am de oferit asa:
1 body merge de la 12 la 18 luni
o pereche de pijamale din 2 piese merg pana la 18 luni
caciula si fular pt afara ( mi-au fost taaare dragi)
o pereche de ghetute nr 21 purtate nici 3 luni ca noi sunt neimblanite
insa dar merg cu o sosetuta mai grosuta si daca nu e ger
un pulovaras de 1 an purtat f putin
inca o bluzita
o bluzita de casa
cred ca e si un hanorac purtat 1 data
caut si niste sosetute
toate merg pana treceti de iarna garantat!
Astept sa-mi spuneti ce fac mai departe!
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyalo Buna E prima data cand scriu aici am citit regulile dar tot nu m-am dumirit prea tare! Arwen eu am avut la bazar dar nu le-a vrut nimeni desi unele sunt aproape noi hainute si ghetute as vrea sa ti le trimit.Cum se procedeaza? Am de oferit asa: 1 body merge de la 12 la 18 luni o pereche de pijamale din 2 piese merg pana la 18 luni caciula si fular pt afara ( mi-au fost taaare dragi) o pereche de ghetute nr 21 purtate nici 3 luni ca noi sunt neimblanite insa dar merg cu o sosetuta mai grosuta si daca nu e ger un pulovaras de 1 an purtat f putin inca o bluzita o bluzita de casa cred ca e si un hanorac purtat 1 data caut si niste sosetute toate merg pana treceti de iarna garantat! Astept sa-mi spuneti ce fac mai departe! Dany Stefan-Ioan |
Pai tu esti in Bucuresti, arwen, iar in Bucuresti, daca fetele moderatoare (danielac si LauraNicole) iti dau nr. de tel. al lui arwen, va puteti intalni personal. :)
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
LauraNicole spune:
Salut! Cand ajung acasa de la scoala trimit adresele cerute. Pup fetele si fug la somn ca e deja 3am.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
alex_andra spune:
Buna dimineata:)
As vrea sa mai ridic o problema si anume faptul ca Neli va naste in curand si nu stim in ce masura sotul ei o va ajuta.
Stim cu totii ce presupune o nastere din punct de vedere financiar.
Ok, aici nu ajutam cu bani, dar ma gandeam sa-i asiguram lui Neli toate celelalte lucruri de care are nevoie pentru ea, pentru spital si pentru fetita ce va veni.
Deci, Neli, fa o lista cu ce lucruri iti trebuie, absolut tot, inclusiv ser fiziologic si vata si api spune-ne ce ti-ar mai trebui de pe acea lista.
Si in masura in care banii si timpul ne permit, sa ti le putem trimite pana cand nasti.
Apropo, tu ai voie sa alaptezi?
Ca stiu ca la Anastasia ai intrerupt tratamentul ca sa poti alapta, parca, nu-i asa?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
szivarvany spune:
Si eu zic da, Alex_andra
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
ancadragoman spune:
Si eu
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
Selene_Bunny spune:
Si eu.
Eu am inca in cap lista cu ce mi-a trebuit mie pentru spital si imediat dupa. Mi se pare ca am si postat-o la subiectul "Economiile unei viitoare mamici".
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
pooh spune:
Vreau si eu s-o ajut pe Neli,mamica de zmeuricaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
alex_andra spune:
Ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda
Neli, fa-ti lista si posteaza aici.
Iar noi vom face tot posibilul sa-ti asiguram cele necesare.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
mari_paun spune:
ajut si eu, am o prietena care are bb de 2 luni si popate mai are haine mici-mici, ca eu le-am dat
numai sa fiu anuntata ca fac rost de hainute pt bb