Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26
Raspunsuri - Pagina 16
luy spune:
Selene, maine ajung si eu la posta si-ti trimit cutia cu lapte. Sa vad cum o impachetez, nu am nici o cutie potrivita . Tu esti mai bine ? Ieri ziceai ca iti este rau
arwen, iti pot trimite si eu ceva hainute si posibil incaltaminte pentru Darius, verific ce am si revin cu mesaj.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luy Selene, maine ajung si eu la posta si-ti trimit cutia cu lapte. Sa vad cum o impachetez, nu am nici o cutie potrivita . Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Luy, eu am impachetat direct cutia de lapte, nu am mai pus-o in alta cutie.
Dodo-pui spune:
Neli multa putere...am asteptat sa te citesc ...Sa dea DD sa fie totul bine la capat de drum.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
alex_andra spune:
Arwen, nu am luat bonurile azi:(....imi pare tare rau.
Poate maine.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
Draga de ea O sa incerc si eu sa-ti mai trimit niste scutece zilele astea, sa vad cum ma mai sucesc de niste bani. Noi purtam tot chilotel, nr. 5 de la Pampers , intre12-18 kg, cred ca-i vor fi bune Dariucai:) Intrebare: am niste ghetute de cauciuc de copii, rosii, nr 23. (si cu un desen de-al evei pe o cizmulita, cu pixul) Ti le trimit pentru Dariuca, cand iti trimit si pampersii? Alta intrebare: preferi laptic in loc de pampersi? Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Intai sa-ti zic ca e mortala Eva cu desenele cu pixul, Daria a observat si i-am spus ca sunt facute de o fetita, Eva. A tinut minte. :D Daca nu ai alti doritori, le poti trimite, sigur. Daria umbla prin casa, deocamdata, cu ghetutele de la tine si cu un ghiozdanel in spate, cica merge "la gradi".
Avand in vedere ca mai trebuie sa primesc niste scutece de la mamagiuliei si Mercedes, prefer laptic, da. Numai sa nu fie prea multe ajutoare directionate spre mine si sa fie defavorizati altii, cu o situatie si mai grea.
Lumi, da' nu te mai stresa, mama, ca e bine cand ai apucat, tu ai si 3 copii... Cum mai e Dariuca mica?
luy, e OK cum poti. Andra a invelit cutia in hartie alba si a scris adresele si a fost bine.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
alex_andra spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Intai sa-ti zic ca e mortala Eva cu desenele cu pixul, Daria a observat si i-am spus ca sunt facute de o fetita, Eva. A tinut minte. :D Daca nu ai alti doritori, le poti trimite, sigur. Daria umbla prin casa, deocamdata, cu ghetutele de la tine si cu un ghiozdanel in spate, cica merge "la gradi". Avand in vedere ca mai trebuie sa primesc niste scutece de la mamagiuliei si Mercedes, prefer laptic, da. Numai sa nu fie prea multe ajutoare directionate spre mine si sa fie defavorizati altii, cu o situatie si mai grea. Lumi, da' nu te mai stresa, mama, ca e bine cand ai apucat, tu ai si 3 copii... Cum mai e Dariuca mica? luy, e OK cum poti. Andra a invelit cutia in hartie alba si a scris adresele si a fost bine. Blogul meu - de la noi, pentru ei! NOU - colectia de martie! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |
Stai linistita, ca nu e nimeni neglijat din cauza ta
In plus si tu ai ajutat de atatea ori, atatea persoane, e de inteles ca vrem sa te ajutam sa treci peste perioada asta mai grea.
Ok, deci, la urmatorul laptic iti pun si cizmulitele de baltoci
Tot asa, astept bonurile de masa si cand ii iau luiArwen, iti iau si tie.
alex_andra spune:
Neli, din pacate, Anastasia ta are aproximativ aceeasi greutate si inaltime cu eva mea, deci nu prea mai am de unde sa-ti dau hainute.
Si eva poarta acum multe lucrusoare de 3 ani, desi abia ce-a facut 2 ani:)
dar, ma mai invart eu si tot gasesc eu cate ceva pe la eva, si o sa incerc sa-ti trimit, cat mai curand.
Iti tin pumnii, sa mearga sarcina bine, pana la capat si sa ai o bebelina sanatoasa, iar tu sa ai multa forta, sa poti sa razbati peste toate nemerniciile care ti se intampla.
Esti o puternica si o luptatoare
Selene_Bunny spune:
luy, multumesc de intrebare, sunt OK acum.
Iti multumesc si tie, Andra!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
luy spune:
arwen, ai luat legatura cu blue_night pt lapte fara lactoza ? Iti pusesem mesajul cu cateva pagini in urma...
Am gasit o pereche de pantofi de baiat nr 23, crezi ca ii sunt buni lui Darius ? Cat poarta el acum ? Eu am masurat cu un betisor de 13 cm si imi par cam maricei. Mai am si niste pantofi de casa/gradi nr 22, tot bleumarin, in aceia era fix betisorul... De aceea te intreb cat poarta acum Darius.
O sa ma uit si dupa ceva bluze unisex, fie din cele donate de carpatina , fie din cele ramase de la fetita mea cea mare.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
arwen92 spune:
buna seara!
andra- stai linistita
luy- am vazut ca il vinde.momentan eu nu am nici un leu.chiar daca este un pret destul de avantajos.singurii banuti din casa sunt 80bani(8mii lei vechi)pana pe 15cand vine alocatia,mai este...
nu stiu masura exacta ca nu corespund toate numerele.stiu ca are fix 13 cm talpita.
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii