Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26
Raspunsuri - Pagina 15
arwen92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Vad ca Arwen nu a mai intrat pe aici. Am nevoie de telefonul ei,(l-am avut, dar am pierdut in vara telefonul, impreuna cu toata agenda telefonica) sa pot sa ma intalnesc cu ea sa-i dau lapticul. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
andra.sunt pe aici!va citesc cand am timp...
darius imi limiteaza tot timpul...
daca crezi ca ai putea azi,ar fi perfect...darius nu mai are laptic deloc...si vad ca cel de vaca nu-l mai vrea.acum ma gandesc ca este inca de la burtica...pana acum a luat fara probleme.mai ai numarul de telefon care il aveam eu?
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
alex_andra spune:
arwen, nu mai am nr tau de telefon.
Avand in vedere ca ne-am mai intalnit, vorbit, sunat, cred ca fetele nu se supara daca imi mai dai o data nr tau,pe PM.
Sper ca azi sa ne putem vedea. Ideea e ca astept bonurile de masa, sper sa le iau astazi. Daca le iau, merg la cumparaturi si-ti iau si lapticul si ne intalnim.
Nan, da?
Pentru 1 an?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
arwen92 spune:
citat din mesajul lui alex_andra arwen, nu mai am nr tau de telefon. Avand in vedere ca ne-am mai intalnit, vorbit, sunat, cred ca fetele nu se supara daca imi mai dai o data nr tau,pe PM. Sper ca azi sa ne putem vedea. Ideea e ca astept bonurile de masa, sper sa le iau astazi. Daca le iau, merg la cumparaturi si-ti iau si lapticul si ne intalnim. Nan, da? Pentru 1 an? Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
darius bea fara lactoza momentan...dar daca gasesti ptr 1an mai convenabil este ok.avand in vedere a mai are cateva saptamani pana la an.
cel fara lactoza ni l-au recomandat din spital ,dar cred ca nu mai este nevoie.
fetele,dace mai gaseste cineve ceva hainute ptr darius pe acasa,sau stie pe cineva,ne-ar fi de mare ajutor.
darius are 79,5cm si 9,6kg
ne-ai fi trebuit ceva de incaltat.la talpita are 13 cm...interior.
mai toate hainutele ne-au ramas mici...
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
alex_andra spune:
nan fara lactoza?
Sau orice lapte fara lactoza?
O sa ma uit si prin hainutele evei, ceva mai unisex sa se potriveasca pentru Darius.
poate mai gasesc cate ceva.
E inaltut pt varsta lui:)
lulu77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui arwen92
darius bea fara lactoza momentan...dar daca gasesti ptr 1an mai convenabil este ok.avand in vedere a mai are cateva saptamani pana la an. cel fara lactoza ni l-au recomandat din spital ,dar cred ca nu mai este nevoie. fetele,dace mai gaseste cineve ceva hainute ptr darius pe acasa,sau stie pe cineva,ne-ar fi de mare ajutor. darius are 79,5cm si 9,6kg ne-ai fi trebuit ceva de incaltat.la talpita are 13 cm...interior. mai toate hainutele ne-au ramas mici... arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochii albastrii |
fac eu o selectie acasa azi, ce s-ar potrivi ptr el si maine iti zic.am haine 0-12 luni, nu stiu cate spre 12 luni.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
nushulica spune:
buna fetelor!
vreau si eu adresa lui arwen sa ii trimit cate ceva de la baietii mei,sigur gasesc ceva sa se potriveasca
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Selene_Bunny spune:
Am primit azi cutia de lapte praf trimisa de alex_andra si scutecele trimise de carminabulina, sub forma urmatoare: 13 scutece Sleep&Play nr. 5 si 18 scutece Libero chilotel, pe care le-am si pus in folosinta, Daria e f. incantata ca are din nou scutece-chilotel.
Multumesc mult, fetelor!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
alex_andra spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Daria e f. incantata ca are din nou scutece-chilotel. Blogul meu - de la noi, pentru ei! NOU - colectia de martie! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |
Draga de ea
O sa incerc si eu sa-ti mai trimit niste scutece zilele astea, sa vad cum ma mai sucesc de niste bani.
Noi purtam tot chilotel, nr. 5 de la Pampers , intre12-18 kg, cred ca-i vor fi bune Dariucai:)
Intrebare: am niste ghetute de cauciuc de copii, rosii, nr 23. (si cu un desen de-al evei pe o cizmulita, cu pixul)
Ti le trimit pentru Dariuca, cand iti trimit si pampersii?
Alta intrebare: preferi laptic in loc de pampersi?
Alex@Sara spune:
Selene,eu abia ieri la 12 am reusit sa iti pun coletelul cu Biotics,ca luni am fost pe drumuri de la 2,am ajuns acasa la 9 aproape.Sper sa ajunga cu bine si sa va foloseasca.
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
alex_andra spune:
citat din mesajul lui Alex@Sara Selene,eu abia ieri la 12 am reusit sa iti pun coletelul cu Biotics,ca luni am fost pe drumuri de la 2,am ajuns acasa la 9 aproape.Sper sa ajunga cu bine si sa va foloseasca. Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
Da, da, confirm
Luni a fost si pe la mine, cu Dariuca mica