Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26
Raspunsuri - Pagina 10
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara Selene,va voi trimite eu Biotics,azi daca ajunge al meu acasa pana la 7 sa ajung la posta*ceea ce e putin probabil,dar sper -sau cel tarziu luni cand mergem si la pediatru,pe drum o sa pun coletul pt voi.Daca va mai pot ajuta cu ceva,te rog da de stire Astept adresa Seleney,de la moderatoare.Multumesc Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
Multumesc, Lumi!
Apreciez mult gestul vostru, al tuturor, cu atat mai mult cu cat stiu ca nimeni nu se poate lauda cu o situatie "roza".
Va transmitem si noi un gand bun si multa sanatate - Lumi, stiu ca o veti opera iar pe Daria mica...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
calipso_zeus spune:
Buna seara
Am si eu niste hainutze,in stare buna zic eu.Fata mea le-a purtat cam prin octombrie-noiembrie 2010,la 1 an si doua trei luni, acum ii sunt mici atunci erau fixe.O gecutza de primavara-toamna,un costumas,niste salopetele frumoase,pantalonasi pe care fata mea i-a primit toamna pana in primavara nu mai poate sa le poarte.
merg cam pentru 10-11 kile ea e mai inalta si voinica.As vrea sa ajunga la cei care au nevoie de ele.Nu-s multe dar zic eu ca-s ok.Poate se bucura un copil.Si niste cizmulite cam 21-22 la copii,purtate dar in stare buna..si niste costumase de iarna..salopeta si geaca,verde deschis din polar...pana in decembrie l-a purtat fata mea...e bun zic eu...nu e rupt nu are pete.
Cine are nevoie?Daca corespund standardelor...poate e cineva care are nevoie.A si multe rochite pe care fiica-mea nu le-a purtat ca e genul baietoi.Cred ca toate hainele merg pana la 1 an 1 an si trei luni ,conditia fiind ca puiutul sa nu aiba mai mult de 12 kilograme,sau sa fie inaltutz dar slabut.Maimutza mea are acum la 1 an jumate 90 cm si 14 kilograme.
Anuc spune:
Help!
Am si eu hainute de dat. Peste vreo 2 saptamani nasc si am primit de la prieteni o gramada de hainute (si fetita si baietel) purtate, dar ok (zic si eu). Eu am apucat sa cumpar o groaza, deci nu are rost sa le pastrez pe toate. Din ce am apucat sa ma uit, sunt curatele, nepatate (poate cateva exceptii). Am vreo 3 pungi mari pline cu bodyuri, bluzite, pantalonasi, salopete, pulovarase, etc...cam pentru 3-6-9 luni.
Asa cum v-am zis, eu ma pregatesc de nastere, sunt in aproape 37 saptamani, nu prea mai am nici putere, nici timp sa le spal (desi miros a curat, au fost deja spalate), sa le triez, sau sa astept doritori si sa le trimit colete...mi le poate prelua cineva? Nu vreau nici sa stau cu ele in casa, ca e pacat sa nu le foloseasca niste copii care au nevoie.
Multumesc
Mami de Ioana, Filip si 35 S
calipso_zeus spune:
Daria daca e asa mica fetitza atunci cred ca ii vine geaca de iarna si niste cizmulite de ale fetei mele,o pereche chiar cu blanitza albe,putin zgariate la varf .Am si ghete pe ele scrie 21 dar cred ca sunt un pic mai mari,si as putea sa ti le trimit tie si tu le duci.
alex_andra spune:
Nastere usoara Anuc, bebe sanatos, mult laptic si recuperare usoara
Neli, multa putere.
Sa ne spui ce mai ai nevoie pt bebe ce urmeaza sa vina
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Ridicat si dus colet de la Tina
Neli, suntem alaturi de tine Daca ai nevoie de ceva, ne gasesti prin zona
Selene, azi merg sa iau scutecele pt 13 kg voi cere si astept pm cu adresa ta
Calipso, sa stii ca eu am zis stop, ca am dus tare multe hainute, unele au fost deja distribuite prin vecini (ca la sat, multi oameni fara capsi cu copilasi mai multi). Poate mai e nevoie pe undeva
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Aldebaran spune:
Daniela, te rog mult spune-mi daca ai primit pachetul meu, ca incep sa ma agit pe aici
Ti-am lasat mesaj si pe messenger.
szivarvany spune:
Selene, am cumparat 20 scutece Nino marimea 4 - pana in 16 kg, ti le trimit luni, sa vedem daca va sunt ok, atat am putut acum si sper niste servetele umede ca alea sunt practice rrrau. Te rog sa-mi dai adresa pe pm
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Selene, am cumparat 20 scutece Nino marimea 4 - pana in 16 kg, ti le trimit luni, sa vedem daca va sunt ok, atat am putut acum si sper niste servetele umede ca alea sunt practice rrrau. Te rog sa-mi dai adresa pe pm Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Daria, trimis acum!
Multumim mult, o sa ne fie de folos!
Am inteles ca si carmina imi va trimite scutece, iar alex_andra si luy, lapte praf. Cred ca va fi OK, ne vom descurca pana intra banii aia mult asteptati.
Selene_Bunny spune:
Si un link: http://felicitaridedar.wordpress.com/2011/02/05/m-0009-set-5-martisoare-unicat-125-ronset/