Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26
Raspunsuri - Pagina 11
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Si un link: http://felicitaridedar.wordpress.com/2011/02/05/m-0009-set-5-martisoare-unicat-125-ronset/ Blogul meu - de la noi, pentru ei! NOU - colectia de martie! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |
minunate felicitarile
alex_andra spune:
Neli, imi pare tare rau ...
Sper ca ai la cine sa apelezi, pentru Anastasia, dupa ce vei naste.Va trebui sa te ajute cineva, o perioada, data fiind situatia ta:(
NU stiu foarte bine, scuza-ma ca te intreb, tu te deplasezi in permanenta in scaun, sau te mai poti si ridica?
Scuza-ma inca o data daca sunt prea indiscreta.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
szivarvany spune:
Neli, imi pare nespus de rau , macar sa fiti voi 3 bine. E dureros sa te uiti in urma si sa vezi unde s-a ajuns, dar cum doar inainte se poate pasi, cu Dumnezeu inainte. Te rog sa ne scrii mereu cand simti nevoia, de asta suntem aici si sa nu exiti sa ne ceri ajutorul
Selene, trimit pachet marti, ca mi se alatura si Mercedes
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
alex_andra spune:
Selene, eu merg maine la cumparaturi si iau si lapticul pt Dariuca.
Luni pun la posta.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Alex@Sara spune:
Selene,din pacate,al meu berbat a ajuns acasa la 9.45 aseara,asa ca ramane pt luni sa va trimti bioticsulTrimite-mi te rog adresa pe PM ca nu o mai am.
Neli,imi pare rau ca sotul tau e un om atat de inconstient.Trebuie sa fi tare,pt copilele tale,si daca o sa te pot ajuta si eu cu ceva,o voi face cu mare drag.Numai de bine sa auzim
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Selene_Bunny spune:
pentru voi!
Neli, oribil, ce pot sa spun...
Sa ai grija de tine, sper sa ai pe cineva aproape, pentru ca nici nu stii cat de tare te pot afecta chestiile astea, poti sa te prabusesti cand nici nu te astepti, desi, pana atunci, ai fost tare, ai rezistat...
Naspa, naspa de tot, sa stii.
Si eu voi incerca sa te sustin, numai sa ies din situatia asta deprimanta de acum.
Sufleteste, iti sunt si eu alaturi.
Financiar, cum te vei descurca?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Selene_Bunny spune:
Lumi, conform regulamentului topicului, eu nu am voie sa va trimit, direct, adresa mea. Si luy mi-a cerut-o si am ezitat sa i-o dau.
Pe de alta parte, cu tine, luy, Andra, Daria ma stiu de la Bazar, am "facut schimb" de pachete.
Chiar nu stiu ce sa fac, sa nu supar pe nimeni.
mari, multumesc!
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Scriu aceste randuri cu ochii in lacrimi si cu o mare rusine in suflet... Simt ca suntem intr-o situatie-limita. De cateva luni, criza financiara si-a facut simtita prezenta si in viata noastra. Am incercat sa reducem costurile pe care le puteam reduce, sa renuntam la lucrurile la care puteam renunta, insa schimbari deosebite nu s-au produs. Acum nu stiu incotro sa ma mai indrept. Pe data de 17 ianuarie, am primit ultima indemnizatie si ultima alocatie de 200 de lei, in total, 540 de lei. Pe data de 4 ianuarie, am achitat o factura de gaz de 100 de lei, iar pe data de 19 ianuarie, o alta, de 209 lei, regularizare pe 3 luni. Tot pe 19 ianuarie, am platit 65 de lei factura la curent, iar pe data de 22 ianuarie, a venit alta, de 45 de lei, pe care nu am mai avut cu ce s-o platesc. Am platit si UPC-ul, pe 2 luni, 170 de lei, ca uitasem sa il platesc pe decembrie. Daria s-a imbolnavit rau, a facut o bronsita urata, am ajuns la Urgente, cu febra mare, si apoi la injectii. 50 de lei am lasat la farmacie. Cum nu am gasit pe nimeni sa-i faca injectiile gratuit, am apelat la doua asistente contracost, facutul injectiilor a costat 125 de lei, si l-a platit soacra, ca nu am mai avut din ce. Tot soacra ne-a platit ieri intretinerea, 61 de lei. Acum Daria are urina tulbure, nu stiu de ce, se impune o urocultura, si nu am cu ce sa i-o platesc. Si pliculete cu probiotice tre' sa-i iau, dupa tratamentul cu antibiotic, si iar nu am cu ce. Nu stiu ce sa mai fac, nu stiu cum sa ne descurcam, ma straduiesc sa gasesc solutii si nu stiu cum. Si ma simt vinovata. Cerinta de traduceri a scazut drastic, ultimul proiect l-am avut pe data de 29 decembrie, iar banii pe decembrie inca nu i-am primit si nici nu stiu cand o sa-i primesc. Am cautat alti doritori de traduceri, am gasit inca o sursa, mi s-a spus ca voi avea de tradus saptamanal, ei bine, am tradus de 2 ori pentru ei, acum o luna. Banii pentru cele doua proiecte inca nu au venit si nici nu stiu cand o sa vina, asta am aflat aseara. Am sperat ca se va rezolva, insa, dupa vestea cu "zilele astea, nu se stie cand", am simtit ca ma prabusesc si m-a apucat plansul. Mai am felicitarile, astea sunt ca o oaza de liniste pentru mine. Insa, ca sa iasa ceva frumos, trebuie sa am "starea artistului", cum s-ar spune, si daca problemele astea continua, simt ca n-o s-o mai am veci. Pana acum, am rezistat, am cautat, am sperat. Ne-am imprumutat de la parinti, cand n-am mai putut, dar acum nici ei nu mai au, mama mea, afectata drastic de reducerea de 25%, mai avea, saptamana trecuta, 3 lei in portmoneu. Nu mi-a venit sa cred, desi si eu am fost in aceasta situatie, si nu o data. Iubi va lua salariul de-abia pe 16 februarie. In aceste conditii, in care nu m-am gandit ca voi ajunge vreodata, pentru ca eu sunt cea care ajuta, e placerea mea, e bucuria mea, ma poate ajuta cineva cu o cutie de lapte praf Junior 2+ (Nestle) si un bax de scutece-chilotel (ultima data am luat de la DM, BabyLove, am trecut pe chilotel fiindca a inceput Daria sa faca la olita, peste zi), pentru Daria? Marti seara am desfacut ultima cutie de lapte praf, dintr-aia de 900 de grame, sa zic ca mai am 3 sferturi din ea. Scutece (normale, chiloteii i-am terminat) mai am 18 bucati. Moral, sunt cam la pamant, azi doar am zacut, nimic n-am facut, am zacut si-am plans. Prea repede vin problemele financiare, nu apuc sa o rezolv pe una, ca apar alte doua in loc. Blogul meu - de la noi, pentru ei! NOU - colectia de martie! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |
Selene, n-am mai vorbit o luna si tot vesti rele aud... Vad ca au sarit fetele cu lapte si scutece. Mai ai nevoie de ceva urgent?
Selene_Bunny spune:
ana, esti tare draguta, eu zic ca ajunge, deocamdata. Sper sa nu se prelungeasca situatia asta. S-au strans mai multe si nu am mai vazut nicio directie in care sa ma indrept, de acolo, nimic, de dincolo, nimic, aia se termina, se termina si ailalta, unde ajung, ce fac...
szivarvany spune:
Neli, un brat de flori pt tine, sunt sigura ca oamenilor cu suflet li se intampla lucruri bune in viata
Astea sunt momentele in care imi pare atat de rau ca ne desparte distanta.
Sunt prin zona
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"