Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26
Raspunsuri - Pagina 12
calipso_zeus spune:
Neli tot respectul pentru tine.Eu am in Orsova un unchi si o matusa.dar orasul mi se pare foarte nepotrivit pentru a naste acolo,sincer.Ultima oara am fost acu`7 ani si de atunci s-a prabusit totul si mai mult.
Pacat ca acel "om" numit "sot" te-a parasit.Dumneze o sa-i dea dupa inima,nu trebuie sa disperi.
Fetitza ta e mai slabutica cumva?Am niste rochii minunate si poate ii vin.
Tot respectul inca odata.
ancadragoman spune:
poate stiti pe cineva care are nevoie http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161010
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
marci_eric spune:
buna seara am si eu o rugaminte la voi am o verisoara care trebuie sa nasca doua fetite gemene si ar venea si ea nevoie de un carucior de gemene as dori sa stiu daca exista fete care are vrun carucior de gemeni pe care nu il mai foloseste si ar avea placere sal doneze va multumesc.
arwen92 spune:
buna seara fetelor!
poate ca nu este cel mai potrivit moment sa intru si sa va cer ajutorul,dar alta solutie nu am.
darius in urma cu o saptamana mi-a contactat un rotavirus.tot ce manca imi varsa.chiar daca era lapte sau apa.mi-a scazut in greutate 1kg.de luni nu imi mai mananca nimic.ieri am iesit cu el din spital.l-am avut pe perfuzi in permanenta.acum mai trebuie sa tina un regim o saptamana compus din lapte fara lactoza.numai asta imi mananca momentan.are gatul inflamat si nu poate inghiti numic.tot ce baga in gurita isi face greata si apoi refuza...l-am avut pe reflor si hidrasec...acum am terminat si pliculetele astea de praf...si lapte mai am ptr 2biberoane...de banuti nu mai spun ca nu mai am decat 1leu in casa...
ne-am imprumutat pe unde am apucat sa aibe cele necesare in spital...acum nu mai stiu ce sa fac...pe ce cale sa o mai apuc...
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aldebaran Daniela, te rog mult spune-mi daca ai primit pachetul meu, ca incep sa ma agit pe aici Ti-am lasat mesaj si pe messenger. |
Am ridicat coletul vineri, e totul ok, multumim mult ca esti in continuare alaturi de noi!pupici!!!
danielac spune:
Fetelor, mi pare tare rau cand vad cate necazuri exista si aici printre noi! sa stiti ca sunt alaturi de voi si numai cu incredere in Dumnezeu putem merge mai departe!
Neli imi pare tare rau ca te vad necajita, stiu ca esti o luptatoare si vei reusi! am primit de la Aldebaran hainute de fetita si daca crezi ca ai nevoie de ele pot sa ti le trimit tie imediat, doar da-mi un semn!
Selene asa cum ti-am scris ai acceptul meu sa trimiti adresa fetelor care doresc sa te ajute!
Mai am hainute de baiatel de 3-4 anisori, are cineva nevoie??
alex_andra spune:
Selene, azi pleaca lapticul spre tine. Am luat o cutie de 400 de grame.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alex_andra spune:
Arwen, sper sa ne putem intalni miercuri, si-ti iau eu o cutie de lapte.
Tot Nan foloseste si Darius, parca?
Sa-mi zici de care.
Imi pare rau de problemele de sanatate...
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
luy spune:
arwen92, imi pare rau de problemele de sanatate ale lui Darius . Multa sanatate va doresc, sa se refaca cat mai repede...
Pun mai jos mesajul postat de o mamica la subiectul papanashilor, ofera lapte Humana impotriva diareei, cred ca de asta aveti voi nevoie, ia legatura cu ea :
Citat: |
citat din mesajul lui blue_night Buna dimineata, Imi cer scuze ca dau buzna, sunt o mamica de la buburuze de ianuarie februarie 2011 si vreau sa va intreb daca nu aveti nevoie de niste lapte praf Humana contra diareei. Am primit doua cutii care expira acum la sfarsitul lui februarie si alte doua care expira la sfarsitul lui aprilie, nu le folosesc si nu as vrea sa expire la mine in dulap, este pacat. Detalii aici: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15838&n=Lapte-praf-HUMANA-contra-diareei---2-cutii Va rog daca sunteti interesate sa imi dati PM, nu prea mai am timp sa intru pe forum. Multumesc si o saptamana minunata! Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011) Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery) |
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
luy spune:
mamagiuliei
Selene_bunny, am primit adresa, imediat cum pot iesi din casa ( mi-a zis mama mea ca ar vrea sa vina joi la mine ), merg la posta si-ti trimit laptele.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )