Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 7
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 Paula, ma uimesti... sa stii ca demult imi doresc sa deschid o gradi particulara, ba chiar mi-am facut planuri, am adunat info, planuri de marketing, etc...doamne da ca visul tau sa se adevereasca...va asteptam cu drag la Cluj la gradi... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
tu deschide mami gradinita ca noi venim
...asta daca nu emigram pana tunci
Paula apoi o fi bun laptele de mama...da sigur nu pana la 2 ani
Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ilinca79 spune:
Buna ziua de la Cluj,
noi iar am avut o noapte destul de agitata, cu multe treziri...of cand oi trai si eu minunea ca Victor sa doarma toata noaptea. Iar am incercat piure de mar copt azi, dar se stramba la fel de rau, si nu deschide gurita, se tot fereste si trebuie sa-l tin de caput sa ii dau. Oare gresesc, ar trebui sa nu-i mai dau, sa incerc altceva?
ooana ai zis ca la voi merge binisor diversificarea, Matei deschide gurita, vrea sa pape?
victo, felicitari pt. cifra 7, avem cantare la fel. Victor il asteapta pe prietenul lui Mihaita, ca de 2 spatamani a pus 80 gr, adica are 7.08 kg Tare-s draguti flacaii tai, asa mi se pare si mie ca Stefan seamana cu tati iar Mihai e leit ca tine.
eladea mai ai un client la gradi , asa ca nu mai sta pe ganduri. sa-i revina pofta de mancare lui Eric. Oare nu l-ar ajuta sa-i dai in continuare probiotice?
Rodyka, tinem pumnii sa veniti cu vesti bune de la pediatru si Maria sa ianotmare la examen.
Referitor la iaurt, eu cred ca o sa-i fac in casa, ca e natural asa si foarte simplu de facut...asta in cazul in care o sa ajungem sa papam si noi altceva decat LM
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ilinca79 spune:
Sa ne traiasca sarbatoritii de astazi:
Sebastian si Felix, Cristian Alexandru, Eric Nicholas, Raducu si Anastasia
ooana spune:
citat din mesajul lui ilinca79 ooana ai zis ca la voi merge binisor diversificarea, Matei deschide gurita, vrea sa pape? Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
da, da...nu avem probleme, deocamdata
am inceput cu zeama clara de la supa...5 ml, 10 ml...azi 15 ml...si de maine pireu
asa ma distreaza ca prinde lingurita in gurita cu limba dedesubt ca si cand suge
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ilinca79 spune:
katalina, tot uit sa te intreb ce scaun de masa ati luat pana la urma, sau asteptati pana va fi pe stoc cel de pe lacopii.ro? Ala imi placea si mie, dar n-am mai vazut asemanator.
ooana spune:
Racusoru am inspectat in sfarsit Cartea de bucate pentru copii...eu zic ca e interesanta si utila!
e impartita pe cap.
- primele gusturi 6 luni - aici nimic nou, tot felul de pireuri
- arome noi 7-8 luni - aici apar chestii intersante: tocana de cartofi si dovlecei, rizoo cu sparanghel, fasole verde cu menta etc.
ULTIL: se foloseste doar unt nesarat!!!
- compozitii noi 9-11 luni
- mese propriu-zise 12-18 luni
sunt multe chestii care citindu-le mi s-au parut chestii de baza...dar nu stiu daca m-as fi gandit la ele
pretul nu e colosal, asa ca, concluzia finala e bine sa ai la indemana cartea asta...sau alta de acelasi gen.
Noi 2
crispro spune:
am facut si io cioco de casa, a iesit... mare minune... am pus numai un pic de esenta de migdale, de la Dr.Oetker, dar se simte de numa. data viitoare nu mai pun deloc. Migdalele prajite sunt bestiale... mai tre sa se raceasca nitel, adica sa se intareasca...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
ilinca, ti-am zis eu ca-s frati astia 2..
mai, mie cerealele mi le-a aceeptat bine de tot..azi a mancat repede 60 ml lapte cu 4 lgte de cereale. si nici nu s=a constipat, nimic. si a si crescut :)
poate e prea aromat maru, prea gros..incearca si tu niste cereale mai subtiate asa..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
citat din mesajul lui crispro am facut si io cioco de casa, a iesit... mare minune... am pus numai un pic de esenta de migdale, de la Dr.Oetker, dar se simte de numa. data viitoare nu mai pun deloc. Migdalele prajite sunt bestiale... mai tre sa se raceasca nitel, adica sa se intareasca... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
am crezut ca doar eu am avut probleme cu esenta de migdale...eu am pus un recipient intreg
data viitoare fara...
Noi 2
michelle1981 spune:
Fetele la care puiutii nu au acceptat merele - vedeti ca nu toate sunt la fel la gust, incercati si alte soiuri, zic si eu. Sau poate textura.. incercati sa mai indoiti piureul cu suc (de mar, morcov). Marul copt (in coaja) e mai gustos decat cel fiert.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)