Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, hai mami cu gradinita, il dau pe mitza...imi faci reducere un pic?:)

paula, stefan seamana f mult cu sotul..da vedem mihai cum a fi..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Sebastian si Felix de Dragaica
Cristian Alexandru de Laurika
Eric Nicholas [s ]de Grety
Raducu de Pufescu
Anastasia de Catalina

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

http://traditiiclujene.ro/arhiva/carti/ferghete/ferghete.pdf

ia uitati ce am gasit, cautand cantecelul cu rempompi , poleri, polereasa (sotul mi l-a zis)

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

buna dimineata, delfinariu...

as fi vrut sa incep cu bine saptamana, dar de dimineata is un pachet de nervi si oboseala. Isa a adormit miorlaind intr-o vreme, oricum destul de devreme. dar la 1 noaptea m-a trezit in tipete de am sarit din pat ca arsa. s-a linistit in brate, a adormit, dar la 2 si la 4 si la 7 acelasi scenariu. acum nu are febra, a papat bine la san si doarme. dar is din ce in ce mai ingrijorata, ca ea rar facea de-astea sa se trezeasca plangand. dupa ce papam pireul de fructe mergem la pediatra sa vedem daca are timp azi de noi, sau macar maine dimineata... daca nu, o sa mergem la urgenta deseara si mai inventez eu niste chestii sa ma primeasca la urgenta, apoi la control o sa vada ei ce are (daca are ceva...). si ca sa am si nervi pe langa astea, ii duc ceiucul Mariei, inainte de a merge la scoala si ea, ghiciti ce facea?! era cu o carte in fata, citea lectia din care are azi examen!! dupa 3 sapt de vacanta . discutam dupa ce vine acasa, dar calculatorul ei o sa faca mult praf pe tastatura... ma innebuneste copila asta. nu ma gandeam ca un bb o s-o afecteze asa de tare si sa-mi faca asa probleme, ea era cumintenia in persoana . asa ca-s cu nervii la pamant. ptr mine e foarte important sa studieze, de fapt e important sa vad ca vrea sau sa-i placa, asa ca pana acum, nu sa o faca doar pentru ca trebuie. dar, in final, daca doar asa se poate, pai asa o sa facem. nu o sa arunc la gunoi toti anii astia ptr ca madam n-are chef sau n-are... timp!!!

of, va coplesesc cu problemele mele... asa, de luni dimineata... si ca sa fie tabloul complet, nu mai vine nici cm sa pot merge la control sa vedem cum e cu steriletul, ca sunt zile cand am niste junghiuri de zici ca nasc. si, in plus, mai zice si tati ca parca simte el ceva acolo cand facem dragoste (a se scuza amanuntele...)

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

of Rody...sper ca Isa sa fie bine...parerea mea este ca e vorba de dintisori...si noi patim asa, e drept ca doar in timpul zilei!

la Maria ii tin pumnii azi sa ia nota buna...si sa nu o certe mami prea tare

Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

victo uraa 7!!
Frumosi puiutii tai, niste ingerasi!

corina ce scump e Tudor pletos!

Sanatate multa pt delfinutii bolnaviori
Eladea sanatate multa puiutilor tai si tie!!

cris2010 identic cu a mea!! Tot la 2 ore peste zi. Si nu pot pleca singura fara ea, ca nu vrea biberon, nici cu lingurita nu vrea. Cu seringa inca nu am icercat, dar presupun ca tot asa scuipa afara.

iaurturi doar vreo 2-3 NU contin LP, ba mai mult la unele nu scrie nimic din ce contin!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

noua ne-a zis iaurt de la covalact

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

de ce nu facti in casa iaurt? e f simplu
fierbi laptele, il pui in borcanele..pui o lingurita 2 de iaURT, AMESTECI SI LASI LA PRINS. APOI La frigi.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

covalact este recomandat deoare nu are conservati si ua termenukl de garantie ff mic!

stiu din sursa sigura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

neata fetelor

vreo mamica din Franta care ma poate ajuta si pe mine cu un medicament pt motanii mei
UVESTEROL ADEC

pupicei

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

dar Mirela ce au puiutii?nu stiam ca ai nascut!felicitari!
nu este corespondent pt medicam asta in RO?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

MIRELA- uite www.vademecum.es/medicamento-protovit polivitaminico_equivalencias_3304" target="_blank">AICI echivalentele internationale ale acestui medicament.
Dintre toate care apar acolo,poate e vreunul in Ro,si daca nu,cauta dupa denumirile lor si vezi compozitia,poate gasesti ceva asemanator.
Echivalentul spaniol sunt practic picaturile care se dau la toti bebelusii.
deci,banuiesc ca nu au nimic motaneii,e vorba de picaturile care se dau tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

LML

Sebastian si Felix de Dragaica
Cristian Alexandru de Laurika
Eric Nicholas de Grety
Raducu de Pufescu
Anastasia de Catalina

Va pupam dulce dulce, sa cresteti mari si voinici!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

La Multi Ani!!!!

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput