Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
ooana spune:
Paula ai vazut e nasol tare daca nu accepta biberon ...nici nu vreau sa ma gandesc ca poate o sa faca la fel si cu canita cu cioc
gandul ca ajung sa ii dau numai cu lingurita ma face sa mi se ridice parul in cap
branza - pediatra mi-a zis sa iau branza Fagaras si sa iau stratul de smantana de deasupra tocmai pentru ca cea facuta in casa iese prea uscata si nu o va manca
iaurt - sa va uitati la ingrediente...nu mi-a venit sa cred cand am vazut la Danone ca contine LP va dati seama ce iaurt poate fi
cel de la Napolact e ok
Ramona nici Matei nu mai plange aproape deloc...doar in somn de la dintisori
cartof - eu tot asa stiu ca se da doar putin si dupa 8 luni
victo ce frumosi baieti ai tu acolo ...si ce cuminti sunt in poze
felicitari pentru cele 7 kg
cris succes cu diversificarea ...noi suntem azi in a 3-a zi si merge binisor
corina ce par lung are Tudor
Denisa cioco a iesit tare buna
ca si "completari/imbunatatiri personale" nu as mai pune esenta de migdale deloc...eu am luat de la Dr. Oetker si se simte prea tare aroma...si as inlcui migdalele cu alune de padure ...si asa cum spuneai si tu as reduce putin cacaoa
in rest excelent!
Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
giorgia23 spune:
Neata....nici la noi nu a fost o noapte buna...foieli plus plans pe la 4
Felix si Sebastian
Cristian Alexandru
Eric Nicholas
Raducu
Anastasia
Rody speram sa nu aiba nimic Isa
Andreea off doamne da ce va mai chinuiti...-ici sa va faceti bine si sa treaca perioada asta grea
Victo da ce baieti frumosi ai...blonzi cu ochi albastri
senty_mary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana La Multi Ani delfinasilor Sebastian si Felix de Dragaica Cristian Alexandru de Laurika Eric Nicholas de Grety Raducu de Pufescu Anastasia de Catalina Matei - luna a 6-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
LA MULTI ANI SI DE LA NOI!!!!!
catalina2307 spune:
Multumim frumos pt urari, la multi ani tuturor puilor nacuti pe 10 .
Si la noi noapte grea, foieli, scancete, plansete. Cred ca are gaze si o doare burtica. Recuperam colicii ca tot nu am avut in primele luni. Oricum adoarme din ce in ce mai greu si doarme din ce in ce mai agitat. Ii mai dau cate o pipeta de infacol dar nu stiu cat o ajuta....
paula_m spune:
Neata
O pt mamici si un pr bebici.
Oana, merci. O sa iau branza Fagaras, sa vad daca ii place. Intr-adevar a iesit f uscata si isi facea greata si nici nu vreau sa o amestec cu fructe, ca o sa ajung sa-i dau carne cu fructe, daca ii amestec tot ce nu-i place cu fructele...
Cat despre canuta cu cioc, da-i lui Matei de acum cate un pic sa se obisnuiasca cu ea. Stiam ca, cu cat ii dai mai tarziu ceva, cu atat va deveni mai incapatanat si nu va vrea sa ia nimic nou...Apropo de asta, am o cunostinta care i-a dat fetitei sa suga 2 ani si in intervalul asta nu i-a prea dat altceva de mancare. Si acum fetita e f slaba si nu vrea sa manance altceva...
Eladea, te-am visat azi noapte, ca ti-ai luat o gradinita particulara cu 150.000 de euro (ai cumparat-o de la o prietena) si eu vb cu Oana sa ne mutam in CJ ca avem unde-i da pe baietei la gradi.... Of, of bietul Eric!!! Pupam sa se faca bine
Victo, ai 2 flacai tare frumosi. Pana nu l-am vazut pe sotul tau, sustineam ca seamana cu tine, dar acum cred ca seamana si cu el baietii. Felicitari pt cele 7 kg
Rody, eu cred ca usnt dintisorii!! Dar pt linistea ta, fugi la pediatru
La multi ani pt Sebastian si Felix, Cristian, Eric, Raducu si Anastasia!!
Pufescu mama, unde esti?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
Mycya spune:
buna dimineata delfinariu!!!
Mirela au patit ceva motaneii ??
Coteasca chiar era frumos scaunelul de masa, pacat ca nu ati gasit alta culoare dar o sa gasiti voi unu si mai frumos
Bamboletta ce tare e Antonia vrea totul pentru ea app frumos cadou
Rody sa va ajute Dumnezeu a nu fie nimic rau si sa fie de la dintisori. -am pe delfinasa Isa
Mami de Andra Maria 02.08.2010
eladea2005 spune:
Paula, ma uimesti... sa stii ca demult imi doresc sa deschid o gradi particulara, ba chiar mi-am facut planuri, am adunat info, planuri de marketing, etc...doamne da ca visul tau sa se adevereasca...va asteptam cu drag la Cluj la gradi...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
anca_vlad spune:
neata delfinariu somnoros!
am niste restante!
crispro budincuta eu spun la cerealele facute mai groase si la lingurita!
eu branzica nu am amestecat-o cu fructele niciodata, doar in caz de regim pt enterocolita, cu mar copt sau banana!
tipa maria!
carla_2008 spune:
Bafta Rody!
Eladeea fii tare!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!!!!1
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Azi avem sarbatoriti numai de august LML Sebastian si Felix de Dragaica Cristian Alexandru de Laurika Eric Nicholas de Grety Raducu de Pufescu Anastasia de Catalina Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010 Foto 4+ |
La multi ani si din partea noastra !!!