Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Sebastian si Felix de Dragaica
Cristian Alexandru de Laurika
Eric Nicholas de Grety
Raducu de Pufescu
Anastasia de Catalina

La multi ani si de la noi, sa cresteti mari si sanatosi puisori .

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu...

as fi vrut sa incep cu bine saptamana, dar de dimineata is un pachet de nervi si oboseala. Isa a adormit miorlaind intr-o vreme, oricum destul de devreme. dar la 1 noaptea m-a trezit in tipete de am sarit din pat ca arsa. s-a linistit in brate, a adormit, dar la 2 si la 4 si la 7 acelasi scenariu. acum nu are febra, a papat bine la san si doarme. dar is din ce in ce mai ingrijorata, ca ea rar facea de-astea sa se trezeasca plangand. dupa ce papam pireul de fructe mergem la pediatra sa vedem daca are timp azi de noi, sau macar maine dimineata... daca nu, o sa mergem la urgenta deseara si mai inventez eu niste chestii sa ma primeasca la urgenta, apoi la control o sa vada ei ce are (daca are ceva...). si ca sa am si nervi pe langa astea, ii duc ceiucul Mariei, inainte de a merge la scoala si ea, ghiciti ce facea?! era cu o carte in fata, citea lectia din care are azi examen!! dupa 3 sapt de vacanta . discutam dupa ce vine acasa, dar calculatorul ei o sa faca mult praf pe tastatura... ma innebuneste copila asta. nu ma gandeam ca un bb o s-o afecteze asa de tare si sa-mi faca asa probleme, ea era cumintenia in persoana . asa ca-s cu nervii la pamant. ptr mine e foarte important sa studieze, de fapt e important sa vad ca vrea sau sa-i placa, asa ca pana acum, nu sa o faca doar pentru ca trebuie. dar, in final, daca doar asa se poate, pai asa o sa facem. nu o sa arunc la gunoi toti anii astia ptr ca madam n-are chef sau n-are... timp!!!

of, va coplesesc cu problemele mele... asa, de luni dimineata... si ca sa fie tabloul complet, nu mai vine nici cm sa pot merge la control sa vedem cum e cu steriletul, ca sunt zile cand am niste junghiuri de zici ca nasc. si, in plus, mai zice si tati ca parca simte el ceva acolo cand facem dragoste (a se scuza amanuntele...)

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

of mai rodi..auzi, dar pediatri cu cab particular nu sunt acolo?
la febra 38, 6..eu zic ca ar tb sa ii faca ceva analize, investigatii..sa nu fie vreo infectie pe undeva..o otita, o infectie urinara..ce stiu eu..

ooofff..imi pare rau de maria ca isi schimba atitudinea fata de scoala...cred ca trebuie sa iti faci timp, macar pana la sf anului asta sa te ocupi un pic mai mult de ea cu lectiile, temele, scoala..zilnic..sa devina rutina..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

nu-s particulari decat unul care de fapt e si la centrul de sanatate unde avem noi pediatra... doar in alt oras, la 100 km... stau ca pe spini, abia astept sa se trezeasca, sa pape si sa plecam...

Isa 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Of, Rodi... sa mergi cu Isa, pt linistea ta... Iar cu Maria is convinsa ca va fi bine, doar e cuminte si invata bine. sunt sigura ca o discutie mai serioasa si un pic de "pedeapsa" o va face sa reintre in normal... draga de tine...

Ilinca, Senti, mersi fetele de like-uri. de o mie de ori...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

no, pustiu e hranit..soacra vad ca nu apare..as fi avut haine de calcat pt ea..
ma duc sa fac ceva de papi..un pateu pt stefan..o fripturica pt noi, ca am cumparat ieri carne..
micutul sper sa se culce, ca e burtica plina plina..;)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata si de la noi!

vin si eu sa ma plang, ca si rodi...

se pare ca tratamentul lui eric a facut bine pe de-o parte si rau pe de alta... se plange ca-l doare stomacul...dar nici de mancat nu prea vrea...abia ciuguleste... imi vine sa-mi iau campii...suntem intr-un cerc vicios...

filip inca haraie si tuseste de la secretii...

io ce sa mai zic...nu mai indraznesc sa ma plang de ale mele...

bun inceput de an...sper sa n-o tinem tot asa...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

of, ANDREEA, ce rau imi pare de voi... si cum Eric nici inainte nu era mancacios tare, cred ca e greu asa sa nu ai ce sa-i faci... nu mananca nici din ce-i placea inainte? si scumpicul de FILIP . pai si tu contezi, scumpo, ca tre sa ai grija si de tine

Isa 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

La Multi Ani delfinasilor

Sebastian si Felix de Dragaica
Cristian Alexandru de Laurika
Eric Nicholas de Grety
Raducu de Pufescu
Anastasia de Catalina

Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

neata fetelor

vreo mamica din Franta care ma poate ajuta si pe mine cu un medicament pt motanii mei
UVESTEROL ADEC

pupicei

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

dar Mirela ce au puiutii?nu stiam ca ai nascut!felicitari!
nu este corespondent pt medicam asta in RO?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput