Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 8
coteasca spune:
ne-am intors si noi de la plimbare...
am mers la farmacie si am aflat ca exista un singur tip de ovule pt candida care merg in timpul alaptarii doar ca nu prea se mai gasesc. O sa merg si maine sa mai caut.
Multumim de comentarii la poza lui tudor cu scaunelul. Intr-adevar are parul mare dar doar in fata ca la spate e mai chel. O sa-i fac o codita in frunte ca-i vine in ochi cateodata.
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
paula_m spune:
Coteasca, eu in ultima sapt de sarcina, am luat antibiotice si prin urmare am dat-o in candida... Mi-au dat Ginozol, cred...ma rog erau niste ovule cu care bineinteles ca nu mi-a trecut. Cand a 2a zi dupa nastere, m-am plans dr ca incepeam sa simt efectele...mi-au facut spalaturi cu betadina 5 zile si mi-a trecut. Si alaptam...Nu stiu daca gasesti betadina in farmacii. Poti incerca.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
crispro spune:
Paula, esti la munca?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Paula, esti la munca?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Da, Cristina.
Nu se vede? Daca sunt cu Raul acasa, nu pot sta atata pe calc...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Azi avem sarbatoriti numai de august LML Sebastian si Felix de Dragaica Cristian Alexandru de Laurika Eric Nicholas de Grety Raducu de Pufescu Anastasia de Catalina Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010 Foto 4+ |
la multi ani si de la noi
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
tina_80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
la multi ani si de la noi Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!
Sa fiti sanatosi si cuminti delfinasi dragi!
mirela2 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carla_2008
dar Mirela ce au puiutii?nu stiam ca ai nascut!felicitari! nu este corespondent pt medicam asta in RO? Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
s au nascut pe 26.12.2010
n au nik, sunt vitamine
nu au corespondent
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
mirela2 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui aelita
MIRELA- uite www.vademecum.es/medicamento-protovit polivitaminico_equivalencias_3304" target="_blank">AICI echivalentele internationale ale acestui medicament. Dintre toate care apar acolo,poate e vreunul in Ro,si daca nu,cauta dupa denumirile lor si vezi compozitia,poate gasesti ceva asemanator. Echivalentul spaniol sunt practic picaturile care se dau la toti bebelusii. deci,banuiesc ca nu au nimic motaneii,e vorba de picaturile care se dau tuturor. Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
n am gasit nik care sa fie si n romanica
sunt vitamine, ni le a recomandat dr pediatra
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)