Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata

rodica, uf! greu cu copilasii astia! cand febra la bebe (bine ca nu a fost nimic grav), cand probleme cu scoala. Le ai pe toate.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

adriana, . da, le am pe toate, ca am inceput eu cu rau, din ziua de Boboteaza si, de atunci, se tin scai de mine toate...

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Paula, aici reteta de cioco:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159813&whichpage=14
Parca ziceau fetele ca e prea multa esenta de migdale..

Am un anunt de facut:
A adormit Victor in patut!! (adica nu in brate) e drept ca l-am tinut de mana si l-am mangaiat, dar e un supereveniment la noi in casa! De cand era mic mic n-a mai adormit asa... Eu il laud, chiar daca urmatoarea data cand va adormi in patut va fi la 18 ani.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

super

Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata
nu prea ma lasa micu sa povestim

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Legat de cioco- esenta de migdale este de la Dr.Oetker. Oana a pus o sticluta intreaga. Io am citit ce scrisese ea, ca e prea mult, asa ca eu am pus doar un strop... dar oricum mi s-a parut prea tare. Asa ca data viitoare nu pun deloc. Migdalele prajite sunt bestiale. Iar cacao reteta zice 100 grame, am pus 70 (aprox). cam atat.

Cu somnul de peste noapte e ok Vlad... mereu doarme de la 8 seara la 9 juma dimi (bine, cu treziri), dar azi dupa prima trezire nu a mai vrut... Pai la cat a fost de marait ieri..atata ii trebuia sa nu doarma bine... este cand se mai trezeste de 4 ori in acelasi interval... dar nu-i bai... La 8 dimi a papat 200ml, si acum 180 de fructe (mar+para+branzica). merg sa mai pap cioco. data viitoare fac numa juma de portie.. am dat si soacrei din cioco, si cumnatei, si am ramas si io cu muuuuuuuulta...sa fiu sigura ca nu slabesc...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

da am pus o fiola de esenta e prea multtttt...
data viitoare nu mai pun deloc
parere personala: o sa inlocuiesc migdalele cu alune de padure
si o jumatate de portie e suficient!!! asta daca nu vreti sa impartiti la tot cartierul

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

IAR ATI FUGIT PE FB?
ASTA MIC N-ARE STARE..CALCU MEU E BLOCAT..DE PE AL SOTULUI NU POT INTRA PE FB..AFARA E O CEATA DE NUMA...BRRRR

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, cred ca ne vom vedea cand fac copii un an...Imediat incepi si tu munca, si nu o sa mai avem timp chiar de nimic si mie mi-e dor de Matei. Dar lasa ca mobilizez eu si te bat la cap mult, dupa week-end-ul cu Sovata si ne vedem si noi cumva...
Bravo pt iesitul la munte. Daca mergeti mai multi, o sa vezi ca iti va fi greu sa iti recuperezi copilul din bratele tuturor

promit solemn ca ne vedem in curand!
si la vara sper sa ne promita si Racusoru ca se va intalni cu noi

Citat:

Rody, lasa mama, ca eu vreau sa slabesc si nesanatos, numai sa slabesc
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

asta vroiam sa zic si eu...ca vreau sa slabesc oricum chiar si nesanatos
in mai as merge in Turcia si daca nu fac ceva o sa imi cumpar costum de scafandru

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si eu sunt cu costum de scafandru...cu maneci lungi si pantaloni lungi
Noi mergem in Spania, prin iunie. Chiar mi-e teama de Turcia, nu stiu de ce...desi mie tare mi-a placut in Turcia, dar mai astept un an...ma gandesc ca in Spania, e soacra acolo, care stie limba, daca se intampla ceva...am devenit o panicoasa

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

nici eu nu mai stau pe FB,n-am timp, mai fac ceva mai trag un ochi sa vad ce-ati mai scris aici pe DC, acolo nu pot urmari discutiile, ar trebui sa stau numai la calc

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna, mamici!

Rodi, multa putere iti doresc, ma bucur ca nu e nimic grav cu Isa. Poate reusesti sa te odihnesti un pic sa recuperezi din restante.

Am vazut si eu delfinasii care deja stau in piciorute, in genunchi...bravo! Ma apuca nostalgia...Maya tot asa a fost ca bebelus, s-a ridicat in piciorute la patut la 6 luni, tot atunci a avut si prima deplasare de-a busilea (stil rama). Iulia e alt material, dar va spun sincer ca ma bucur, nu stiu ce ma faceam cu doua la fel ca Maya. Ca de la 6 luni n-am mai avut liniste cu ea, nu puteam sa o scap din ochi o clipa.

bumblebee, bravo lui Victor! Daca te tii tare pe pozitie, cred ca veti repeta experienta.
Ciocolata de casa - nu am facut nici eu dar ma abtin momentan.

Iulia e ok, doarme bine, ieri si azi chiar m-a surprins cu niste reprize mai mari de somn dimineata, ca ea ziua are reprize de max 30 min. A dormit in pat mare, poate de asta. De cateva zile exerseaza sunete noi...a-na, na-na, ta-ta si tot asa.
Merg sa-i dau sa pape, ma cheama.

Mergi la inceput