Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Si eu sunt cu costum de scafandru...cu maneci lungi si pantaloni lungi
Noi mergem in Spania, prin iunie. Chiar mi-e teama de Turcia, nu stiu de ce...desi mie tare mi-a placut in Turcia, dar mai astept un an...ma gandesc ca in Spania, e soacra acolo, care stie limba, daca se intampla ceva...am devenit o panicoasa

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

colegii mei cam toti merg in Turcia...all inclusive, hoteluri care iti pun la dispozitie patuturi de copii, scaune de masa, cadita...care la restaurant au LP, borcanele cu mancare, cererale...deci cele cu servicii speciale pentru copii
as aca noi mergem cu recomandari

Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

cateva poze...de fapt ultimele din luna a 6-a
http://picasaweb.google.com/Matei.Morait/A6ALunaDecembrie2010#5560828732672354706

am trimis un e-mail pe contul delfinasilor cu o poza de familie

fetelor astia mi-au luat apa fara sa anunte...acum ii fac la Matei legumele la abur cu apa plata
si cred ca ii lungesc pireul cu LM de la congelator...tot mai bine decat cu apa plata fiarta de la legume

si tot nu sunt lamurita...pentru cat mananca el acum...daca fac cantitatea necesara de legume inseamna cate o jumate de morcov, juma de patrunjel si jumate de pastarnac...abia murdatesc mixerul
daca fac o cantitate mica dintr-un morcov intreg ...ramane de arunc

cine face mancarica si tine la frigi pana a 2-a zi?
oare numa mie imi trece prin cap?
pana la ce varsta vreti sa gatiti mancare proaspata in fiecare zi?

Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna ziua delfinariu,

noi raportam o noapte mai buna, cu papa la 1 si 6.30 si nicio trezire pentru suzeta. Sa vedem daca se mai repeta minunea. Diversificarea tot prost merge, azi i-am facut suc de mere ca m-am gandit ca piureul e prea gros, dar tot nu-i place. A deschis gura la prima lingurita, dar apoi i-am dat eu asa mai cu forta...cred ca-mi scoate peri albi copilul asta cu mancarea. Si va rog sa nu mai pomeniti de super cantitati de lapte pe care le papa ai vostri ca el mananca 60-80-100 ml Ma duc in lume...

Tare mi-a placut de Antonia si Bogdan ce sportivi sunt, abia asept sa aud ca umbla

cris2010, Natali e scumpa, si ce frumos ai aranjat masa de Craciun
crispro, te rog eu nu te mai stresa, ca Vlad e un copil super sanatos, gandeste-te ca are 4 dintisori deja, altii mai mari n-au niciunul. Asta e doar un exemplu ca delfinasii sunt diferti, fiecare evoluaeaza in ritmul lui. Si nu mai zic de ce fain doarme si mananca
Rodi sa dea Doamne Doamne sa-si revina Iza, poate totusi sunt dintisorii de se chinuie ca niciodata
Bumblebee, felicitari pentru adormitul singurel.
Katalina multumesc mult

SI LA VOI MERGE SUPER PROST DC-UL?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

rodi ma bucur ca v-ati linistit

adriana chiar vroiam sa intreb fetele ce mai stiu despre tine...vad ca te chinuie rebe

oona noi pastram la frigider supita pasata si a 2-a zi, mai rar si a 3-a. dar gu st inainte sa dau sa nu se strice. nu a avut probleme. zeama insa i-o dau in ziua respectiva..oricum ii place si nu mai lasa bibe din mana pana nu o bea pe taota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fete,
mai deci am innebunit!am dat anunt la ziar pt bona ,iar de la 9 pana acum suna femeile din 3 in 3 minute!!!!!!!!!!!!!!mi-au si venit deja 3,urmeaza alte 3,suna tot felul de dubioase.maaaamaaaa!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Hai ca am reusit sa ajung la zi.
Ieri nu reuseam, tot cu 2 pagini in urma eram.

Rodi - pup mare pentru tine, mare pentru Isa si mare pentru Maria.

Oana - cat seamana Matei cu tati al lui!!!

Noi suntem bine - sunat aseara pediatrul ca nu mai stiam ce sa-i fac - el senin a zis sa stau linistita si ne vedem pe 19!!! ce fac pana atunci? vom vedea.
Asta noapte 3 treziri .

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

buna fetele

am citit acum, dar nu am timp acum sa raspund, a venit de dimineata bone, 3 ore,m a fost ok, apoi am adormit maimutica, facut supica, acum sa mergem sa papam si apoi afara si la kineto, apoi vine pediatra, ne face si restul de decalotare, sper sa fie ok, nu stiu daca o sa mai pot intra azi, daca andrei plange ca data trecuta

o sa va povestesc ce ne zice pediatra si daca e de acord cu ce ii propun eu ca mese, adica dupa masa la san de dimineata. sa ii dau pe la 10 masa de fructe, nu suc, piure, apoi la prans supa sau piure si dupa amiaza ceva , vedem in functie de unde ajungem cu diversificarea, care sa ii tina de foame pana dupa baita, cand papa iar laptic de la mami

si sa renuntam la suculet

vedem....
fug sa ii dau de papa

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Tinem pumnii pentur Andrei! Sper sa fie bine!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Is afara, imping caruciorul de 40 de min si abia acum a adormit...
Ilinca, Doamne da sa o tina tot asa Victor cu somnicul.
Racusor, speram sa nu il doara pe Andrei. Pupici
Oana, io mereu fac mancare pe 2 zile, uneori chiar 3 . Pt a doua zi bag la frigjder, pt a treia la vongelator. Mai nou fac pe 2 zile ca papa mai mult. Azi am facut supa dintr-un morcov, un pastarnac si un dovlecel. Am facut o supa cremoasa din ele, 2 portii. Una a bagat-o deja la dtomacel si alta e la frigi pe maine.

Va las ca ma dispera scrisul pe telefon... Am facut multe greseli, stiu...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, am uitat sa felicit puiutul cuminte care a invatat sa doarma singurel! Inceputul a fost mai greu :)))

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput