Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata mamici

Adriana ce se misca Rebe...imdiat se ridica si ea

Cris e atat de frumoasa Natali...si ce zambete frumoase...eu nu reusesc sa o prind zambind pe Antonia...cum vede aparatul imediat sta serioasa

Rody ma bucur ca nu e nimic grav cu Isa

Noi iar am avut o noapte agitata...s/a tot foit plus plans pe la 1,2,4 si 6...zau ca nu imi dau seama de ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Al meu de la 8 seara a dormit neintors pana la 8 dimi (fara suzeta, fara maraiala), dar nu am reusit sa il mai adorm de la 8... l-am tot lasat in pat pana la 8 juma, dar urla... desi ii e somn, ca mereu casca... asa ca sta in fisher...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze
Sa-l ajutam pe Alex

eu astept sa il lauzi pe Vladut pentru programul de somn "a la carte" pe care il are

si acum tu mami, zau asa...dupa 12 ore de somn...cat sa mai doarma...lasa ca va jucati si adoarme peste 2-3 ore

Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Crispo,ma uimeste Vladut,sa doarma el de la 8 seara la 8 dimineata,WOW!Bravo voua, nici nu zici c ai copil mic in casa.

Cris, e tare frumoasa Natali

Am vazut si pe LARISA, REBECA,ANTONIA,

Paula,multam de capucino.Reteta de cioco o am eu,AICI.dar am vazut ca fetele au modificat cantitatile,nu stiu cacao, esenta migdale, si nu mi le-am notat,
Da Paula,ii mai pedepsesc,acum e usor,ma asculta, eu sunt mai severa,scoala e f importanta.De adolescenta mi-e frica mie,chiar daca sunt prietena lor.

Rody, si eu cred ca Isa a recuperat ce n-a papat zilele trecute

Bubmleeee,felicitari

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Legat de cioco- esenta de migdale este de la Dr.Oetker. Oana a pus o sticluta intreaga. Io am citit ce scrisese ea, ca e prea mult, asa ca eu am pus doar un strop... dar oricum mi s-a parut prea tare. Asa ca data viitoare nu pun deloc. Migdalele prajite sunt bestiale. Iar cacao reteta zice 100 grame, am pus 70 (aprox). cam atat.

Cu somnul de peste noapte e ok Vlad... mereu doarme de la 8 seara la 9 juma dimi (bine, cu treziri), dar azi dupa prima trezire nu a mai vrut... Pai la cat a fost de marait ieri..atata ii trebuia sa nu doarma bine... este cand se mai trezeste de 4 ori in acelasi interval... dar nu-i bai... La 8 dimi a papat 200ml, si acum 180 de fructe (mar+para+branzica). merg sa mai pap cioco. data viitoare fac numa juma de portie.. am dat si soacrei din cioco, si cumnatei, si am ramas si io cu muuuuuuuulta...sa fiu sigura ca nu slabesc...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu...

acuma nici nu mai stiu daca e dimineata, ca m-am pus in pat iar la 5 si la 5.30 inceput concertul Isabelei. mai, dar nu mai plange, doar turuie asa ca un motoras, de nu mai stiam daca isi face joaca, plange sau canta . si am luat iar la rand solutiile: luat in brate, dat titi, pus in pat langa noi (ooana, dar in patut o pun mereu, doar cand plange tare o iau de-acolo...), masat gingiile, schimbat pampers (ca mi-am amintit ca zicea victo ca Mihai a facut kk si noaptea, ei bine si Isa era plina pana-n gat), schimbat hainele ca ii era prea cald, facut alt bibe de 150 ml (papat 100), dat suzeta in manuta sa se joace cu ea... si peste toate astea, tati sforaia de mama-focului, cu toate tratamentele minune de zeci de euro... si asa s-a facut ora 7, cand a adormit ea si s-a trezit tati. dar eu nici somn nu mai aveam, asa ca i-am pregatit Mariei pachetelul si acum ma loveste oboseala... am dat drumul la apa in vana, n-are rost sa ma pun sa dorm acuma ca intr-o ora Isa e treaza si tre sa pape, iar apoi am de rezolvat o hartie in oras, la amiaza... ma gandesc dupa masa de pranz sa trag si eu un puiut de somn cu delfinasa, sau macar sa incerc, ca pana deseara e mult tare...

asa linistita eram eu ca nu e nimic cu Isa dar, mai fete, parca prea se consuma ea ptr asa chestie, nici cand era cu nasul infundat si plin de muci nu facea chiar asa, ea mereu a dormit bine noaptea...

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Oana, cand veniti? Week-end-ul asta? Daca nu programam sigur, iar nu ne mai intalnim!!!!!!!!!! De fapt, in week-end-ul asta nu pot ca face nepoata mea 1 an(sambata) si duminica am un botez. Vineri?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

sambata facem pomana dupa bunica si cred ca plecam de vineri la Cluj
lasa ca gasim o zi disponibila

Rody zic si eu...nu te mai plange ca slabesti prea tare...ca invarti cutitul in rana pe aici

am schimbat landoul cu partea sport
cred ca va fi ciudat sa nu il mai am cu fata catre mine

....celalalt weekend imi fac curaj si plec la cabana cu catel cu purcel...si cu Matei ...si cu o gasca mare de prieteni fara copii
sa vedem ce iese...bine ca mergem doar aici in zona la Sovata si daca ceva nu e in regula venim acasa

Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Doamne, cred ca-s singura care n-a facut ciocolata asta de casa.pe 17 o fac !Vad ca-s oarece modificari la reteta.le mai stiti

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

nici eu nu am facut; fa tu inainte, ca sa raman eu ultima

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Rody zic si eu...nu te mai plange ca slabesti prea tare...ca invarti cutitul in rana pe aici

of, tu fete, ca voi intelegeti numai ce vreti . eu nu ma plangeam in sensul ala, ci in sensul ca slabesc nesanatos, de oboseala, stres si nemancat . ca altfel ma bucuram si eu...

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, cred ca ne vom vedea cand fac copii un an...Imediat incepi si tu munca, si nu o sa mai avem timp chiar de nimic si mie mi-e dor de Matei. Dar lasa ca mobilizez eu si te bat la cap mult, dupa week-end-ul cu Sovata si ne vedem si noi cumva...
Bravo pt iesitul la munte. Daca mergeti mai multi, o sa vezi ca iti va fi greu sa iti recuperezi copilul din bratele tuturor
Rody, lasa mama, ca eu vreau sa slabesc si nesanatos, numai sa slabesc
Merci de reteta de cioco. Saptamana asta o sa fac si eu, sa intru in randul lumii.
Bumblebee, Victor e din ce in ce mai cuminte!!!Eu mai nou il culc pe Raul cu o mascota, cu orice poate lua in brate...si asa bine adoarme cu caracatita(sau mai are un calut de plus). Nu mai tb sa stau cate 10 min, langa patut sa ma tina el de mana, ca acum tine caracatita in brate. Incercati si asa.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Vazut si eu delfinasi si delfinase energice Rebe, Antonia si Bogdan. Uauu, nu-mi vine sa cred ca unii delfinasi se tin deja pe picioruse

Crispo nu fi suparata iubita, fiecare cu ritmul lui, mai fa-i tu putintica gimnnastica, stat pe burtica, rotiri si cand o sa ii vina si lui vremea o sa faca de toate. De Craciun eu eram botoasa ca a mea de ce nu sta deloc in fund, ca altii stau... Si apoi deodata, de vreo cateva zile a inceput sa isi tina echilibrul foarte bine.

Rody, ma bucur tare mult ca nu e nimic ingrijorator si ca ati putut sa aveti si o alta opinie. O pupacim mult pe Isa, sa isi revina cat mai repede la forma ei maxima, sa ii dea numai zambete lui mami.

Parca mai vroiam sa zic ceva cuiva....

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput