Aspirante cu vechime "medie" (60)
Raspunsuri - Pagina 11
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vrmoana
Anca, de ce asa tarziu? oana "Where there's a will, there's a way." Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica. |
pai nu am cum mai devreme,de la birou nexam net si ajung acasa si la 9 seara
voi sunteti bine?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
vrmoana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudela Salutare!Dau o cafea insotita de "buna dimineata"! |
Neatza,
Clau beau si eu o gura de cafea si fug la scoala.
O zi usoara!
oana
"Where there's a will, there's a way."
Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica.
vrmoana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
pai nu am cum mai devreme,de la birou nexam net si ajung acasa si la 9 seara voi sunteti bine? anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
Suntem bine.
oana
"Where there's a will, there's a way."
Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica.
Arianna_M spune:
Eeee...da-mi voie sa nu te cred
esti in concediu ?
ai si tu grija cu raceala e pacatoasa tare
10 + ........ cu
Bebe
kitzy spune:
Salut fetele!
Noi suntem bine, Andrei in majoritatea timpului papa si doarme, azi a fost exceptie ca-l cam durea burtica, dar in rest e tare cuminte, insa pe Diana tot timpul trebuie s-o potolesc ca striga si fuge prin casa ca uita de Andrei ca doarme
E foarte frumos cu doi copii, e mai greu, recunosc, dar mama vine zilnic la mine, asa ca am ajutor
Mezinu a mai crescut, se uita foarte atent in jur, ma cauta cu privirea asa cum poate si el sa vada la varsta asta mi-s tare dragi amandoi pruncii