Aspirante cu vechime "medie" (60)
Raspunsuri - Pagina 10
vrmoana spune:
Buna seara!
oana
"Where there's a will, there's a way."
Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica.
vrmoana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anchusa
nici nici, stau in Tudor anchusa |
Cum nici, nici? Ca Popa Sapca e aproape de Tudor.
oana
vrmoana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman eu dar numai de la ore dastea anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
Anca, de ce asa tarziu?
oana
vrmoana spune:
citat din mesajul lui strumfy_12 Buna!!! Am si eu o rugaminte la voi. Andra, strumfita mea, participa la concursul Chic Bebe. Daca o considerati chic si daca va face placere va rog sa ii dati un vot. Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam... Mami fericita de strumfita |
Am votat. Frumoasa foc strumfita ta.
oana
vrmoana spune:
citat din mesajul lui arde2010 Buna seara Sunt la inceput de raceala si imi vajaie capul Lili |
Da-i cu .
oana
anchusa spune:
citat din mesajul lui arde2010 Buna seara Sunt la inceput de raceala si imi vajaie capul Lili |
eu am fost asa duminica seara
m-am hidratat la greu,am luat cps raceala si gripa asa ca acum doar mai trag de nas si gatul un pic iritat
anchusa
arde2010 spune:
citat din mesajul lui vrmoana Da-i cu . oana "Where there's a will, there's a way." Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica. |
Lili
arde2010 spune:
citat din mesajul lui anchusa eu am fost asa duminica seara m-am hidratat la greu,am luat cps raceala si gripa asa ca acum doar mai trag de nas si gatul un pic iritat anchusa |
Eu m-am bombardat cu paracetamol si azi cu somn. E mai bine acum
Lili
andra_s spune:
Pe aici umbli, draga Moraky? Hai ca iti tin pumnii, sa se instaleze un locatar mic acolo la tine-n garsoniera ambulanta
Va pup pe toate si sper sa va vedeti visul implinit in 2011
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!