Aspirante cu vechime "medie" (60)
Raspunsuri - Pagina 12
Arianna_M spune:
Bravo Kitzy....te descurci tu cu ei 2 sunt sigura , iti dau putere .
10 + ........ cu
Bebe
kitzy spune:
Acuma ma gandesc ca asa-i de usor numa cu un copil dar n-ar trebui sa ma plang inca atata timp cat Andrei e cumintel, nu?
Parca mai-nainte am vazut testul cu 2 liniute si deja suntem mari, avem 3 saptamani
Arianna_M spune:
Pai sa nu te plangi , k poate te aude si sa vezi dupa aia
timpul trece fff repede ....si maine poimaine va pregatiti de scoala si gradinita
10 + ........ cu
Bebe
kitzy spune:
Doamne feri sa fie mai rau, mi-a ajuns diana cat a fost de rea, ma mir ca n-am fugit in lume
Si vorba ta, imediat vorbim de gradinita.... chiar trebuie sa merg in curand sa ma interesez de inscriere pentru diana ca din toamna vreau s-o dau. Si uite asa imbatranim noi.....
Arianna_M spune:
....ehe faza cu imbatranitul....in fiecare zi ma gandesc la asta
10 + ........ cu
Bebe
arde2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna_M Eeee...da-mi voie sa nu te cred esti in concediu ? ai si tu grija cu raceala e pacatoasa tare 10 + ........ cu Bebe |
Nu sunt in concediu, am fost de dimineata la gradi. Cred ca de acolo am luat virusul asta... Oricum azi ma simt mai bine decat ieri.
Lili
arde2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitzy Salut fetele! Noi suntem bine, Andrei in majoritatea timpului papa si doarme, azi a fost exceptie ca-l cam durea burtica, dar in rest e tare cuminte, insa pe Diana tot timpul trebuie s-o potolesc ca striga si fuge prin casa ca uita de Andrei ca doarme E foarte frumos cu doi copii, e mai greu, recunosc, dar mama vine zilnic la mine, asa ca am ajutor Mezinu a mai crescut, se uita foarte atent in jur, ma cauta cu privirea asa cum poate si el sa vada la varsta asta mi-s tare dragi amandoi pruncii Raluca, mami de Diana si Andrei |
Sa fie sanatosi amandoi si parintii si bunicii sa aiba numai bucurii din partea lor! Felicitari si Doamne-ajuta sa povestim si noi asa cat de curand...
Lili
Arianna_M spune:
E de groaza cu virusul asa.....si mami si sor-mea au luat si de o sapt tot zac , da naspa de tot
10 + ........ cu
Bebe
claudela spune:
Kitzy, nu stiu daca te-am felicitat pentru puisorul nr. 2!Sa iti traiasca amandoi puisorii si sa va aduca numai bucurii!
Ce repede trece timpul!Si eu ma uit in urma si parca nu imi sa cred ca Mirunica e deja la cresa, e printre copii...
kitzy spune:
Arde, Clau
Sa dea DD sa povestiti si voi la fel in curand
Ariana si ai mei au fost virusati, pe Diana a tinut-o 3 saptamani, a avut febra, muci, nu manca nimic si tusea de-si scuipa plamanii, nu alta, dar a trecut, am crezut ca nu mai apuc ziua in care sa se simta bine si sotului inca nu i-a trecut si e trecut si el de 3 saptamani, asa ca nu stiu ce virus ii asta, da ii tare pacatos.