Ian-Feb2011 Bv Shubu!Bv Gabiu!Hai Relusha! (168)
Raspunsuri - Pagina 4
missmj spune:
mihatp pleca si dr tau exact cand e termenul tau, bai nene !! hai, curaj,totul o sa fie bine !

sherbi super pozele 

Si acum ... e gata textul pt invitatie .Multumesc mult de tot pt ajutor gabi! vreau pareri si daca aveti idei, nu ezitati !![]()
Salut!
Sunt Andrei - cel mai scump si mai frumos puiutz - si va invit la ceremonialul magic al primei mele baitze.
Parintii mei, Carmen si Danut, ca o incununare a acestei minuni din viata lor, isi vor uni tot atunci destinele in fatza lui Dumnezeu, simbata, 14 mai , la biserica…, ora…
Cei care vor veghea asupra noastra vor fi nasii Dragos si Dana.
Si chiar daca eu o sa stau putin, petrecerea de dupa va avea loc la restaurantul…, la ora...
Va astept cu drag!
carmen
38+ cu
Andrei
AMR 3 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

sherbi spune:
shines, multam de aprecieri. si tu ai doua mandreturi de copii. ce mult a crescut eduard[o$lala]. iar tu, parca nici nu ai nascut!
cu programul cum mai stai? te mai rasfeti ori ba?
de maine imi vine si mie bona. sper sa ne acomodam una cu cealalta, ca mi-e cam greu sa stau cu lumea prin casa.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
33+marc ioan
poftiti la poze noi
Doloress spune:
ACHE n-a nascut inca, am vazut pe FB.
ABRAMBURIKA - am vazut pozele cu Gabriele, ce frumos este! Un scump si jumate, ne rugam pentru el, sa fie bine cat mai repede! 
SHINES - am vazut pozele noi cu bb Eduard, m-am indragostit!
E tare scump, nu inteleg inca cu cine seamana, parca are ceva din amandoi.
SHERBI - la noi testul de toleranta la glucoza il fac toate gravidele, nu se fac altele care se fac la voi, insa asta cu diabetul e obligatoriu. Ca sunt multe cazuri. Simptome inainte nu prea sunt, decat ca esti mai obosita decat de obicei, bei foarte multa apa si mergi des la baie, dar astea sunt simptome si de sarcina, deci le poti foarte bine gasi si la gravide fara diabet. Din pacate nu prea iti da organismul nici un semn. Alta chestie ar fi ca bebele creste foarte mult, e mai mare decat varsta lui normala, insa si asta, din nou, nu poate fi considerat semn sigur. Testul de toleranta e cel mai concludent (nici glicemia masurata pe nemancate nu e indicator prea bun). 

HAI GABIU! 

35+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
florintunde spune:
Miha tp vezi ?de aia imi place sa va pui absente ca mai dati cate un semn de viata
..nastere usoara si bubu sanatos!
Sherbi cred ca ti-am mai spus..dar nu conteaza..sunteti o familie f frumoasa,faina asa

va spun somnic usor
Tunde
34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sherbi shines, multam de aprecieri. si tu ai doua mandreturi de copii. ce mult a crescut eduard[o$lala]. iar tu, parca nici nu ai nascut! cu programul cum mai stai? te mai rasfeti ori ba? de maine imi vine si mie bona. sper sa ne acomodam una cu cealalta, ca mi-e cam greu sa stau cu lumea prin casa. Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 33+marc ioan poftiti la poze noi |
programul meu e beton..zilnic
in general sunt ff organizata si imi respect programul..asa sunt si la birou si acasa
sunt si o pacoste cateodata pentru cei din jur..dar asta e..vreau sa le impun ordinea,disciplina si buna organizare ..si nu merge cu toti..cu sotu si fata merge..inca foarte bine, altfel nu au incotro cu nebuna
la birou e problema, ca sefa sunt jaleee..si putini reusesc sa se adapteze..bafta lor.
inca ma intreb cand isi face efectul aparatu ala de masaj frate ?? ca io tot patratele am fundu

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
Mayane spune:
Cred ca doctorita mea vrea neaparat sa-mi gaseasca ceva ![]()
M-a pus sa fac glicemia, am facut-o. M-a pus sa fac toleranta la glucoza, am facut-o... Acum zice ca alea nu sunt semnificative, cel mai bine e sa-mi fac analiza pentru hemoglobina glicozilata. Pe altele nu le intreba nimeni de nimic...
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
33+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
Shines spune:
aaa...eu nu as putea cu bona sau menajera..ne-am parui cred
fac la figuri si am la pretentii..desi nu comentez niciodata,am mult bun simt..dar daca nu e treaba facuta de mine..o iau si eu in urma lor cu frecatu..sa stiu ca e ok
ma rog..nu imi fac griji..nici nu o sa am nevoie la apartamentu meu..numa daca castig la loto (daca as si juca ar fi ceva sanse) ![]()
Ana imi cunoaste partea asta..si mereu rade de mine![]()
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
mihatp spune:
va
, ar merge niste motzate, ca imi amintesc de la Luca, ca zilele de dupa DPN au fost mai stresante decat toata sarcina.
carmen, n-am nicio treaba cu doctorul, daca pleca alta data nimereau alte gravidute in situatia mea
, asta e! si-mi place ideea ca se perfectioneaza (nu mai stiu daca am zis ca pleaca la un curs), stiu cum e si asta, asa-mi e si mie meseria, fara cursuri as ramane mult in urma. asa ca e bila alba pentru el, ghinion pentru mine
.
de alaptat... nu-i tineti mai mult de juma de ora la san ca nu mai e masa, sunt oricum prea obositi sa mai suga, nu se mai alimenteaza dupa timpul asta, oboseste si mama ca nu are timp de respiro. mai bine faceti pauza si ii puneti mai des, in loc de 3 ore, la 2 ore, pana se formeaza bine lactatia, bb-ii prind putere si isi fac exercitiu de alaptare, si intra totul in rutina.
cu Luca m-am intors la serviciu dupa postnatal, la 3 luni, si l-am mai alaptat pana la 7 luni. dar a fost taaaaaaare taaaaaaaare greu, mai ales ca in prima faza toata lumea asta-mi zicea: ca nu am lapte suficient de ajungi sa faci cu capu'. nu ascultati de gura lumii, ci fiti perseverente.
drept sa va zic
, as fi preferat sa-i dau LP, ca mi s-a parut obositor alaptatul, dar n-am renuntat la el pentru beneficiul lui.
Mamica de berbecut-Luca si
39s cu capricorn Ilinca
9 aprilie 2008
madalina_m spune:
Mai, voi transpirati? Eu nu mai pot! De obicei sunt friguroasa si nu transpir aproape de loc, nici macar cand mergeam la sala. Acum e teroare. As deschide toate geamurile. Noroc ca nu e vara!
37+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
madalina_m spune:
Sherbi, wow, ce poze!
Sunteti absolut superbi toti 3. 
37+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica