Ian-Feb2011 Bv Shubu!Bv Gabiu!Hai Relusha! (168)
Raspunsuri - Pagina 3
Mayane spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florintunde am mai trimis un mail lui Relusha...poate ne raspunde sotul...sau o fi inca 2 in 1? nu cred.... Sunt o gramada de fete care s-au inscris p vremuri p listuta..si a trecut deja DPN -ul demult...nu avem vesti de la ele ![]() ![]() -XENOPOLINA -GABI270310 -ILIEANA COSANZEANA -ANA_MARIA_M -CRISTINA-MIRUNA -MIHA TPe -MICA_ DARIA -ACHE -??????/ATI NASCUT FETELOR???????? ![]() stie cineva ceva despre ELE? |
De Ache si de Ana_Maria_M n-am mai auzit de la mijlocul lui decembrie, Mica_Daria are DPN-ul incert (imi aduc bine aminte?
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
33+
Darius Alexandru - Mare Papuas Bebe
Shines spune:
Relusha sigur a nascut..eu o am in mess..era zilnic online..acu nu mai e de doua zile..deci si-a vazut minunea de bebe2 cu siguranta.
pe mine ma doare rau burta si spatele..ca la cm..am si sangerari. oare sa vina uratii asa repede ? e tare nasoala senzatia si ma simt cam rau.
mi-am facut masajele,unghiile,mi-am spalat parul(am si plans dupa el)..bebe doarme asa ca in curand zburam si noi la somnic.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
sherbi spune:
felicitari shubulina, zumzu, luciact, bebelana!
sa va traiasca bebelushii si sa va bucurati de ei!
bafta gabiu pt. maine! nastere usoara si bb sanatos iti doresc!
bafta multa si fetelor care merg miercuri sa-si intalneasca minunile din burtica!
roxx, ma bucur ca pleci acasa cu mandretea! multa sanatate in continuare! asteptam pozici din camera printesei!
abramburika, multa multa sanatate lui bb gabriele! este un scump mic care are nevoie de o mamica puternica care sa-i dea putere sa se insanatoseasca cat mai repede! sunt foarte trista ca treci printr-o asa grea incercare. sunt sigura ca totul va fi bine si veti pleca acasa sanatosi cu totii!
cand mai ai timp si dispozitie sa ne spui cum mai evolueaza lucrurile ca stam cu sufletul la gura!
azi amschimbat si eu saptamana, am 34 si sper la cat mai multe desi rabdare multa nu mai am...cu toate ca sunt la bb 2 si multe curiozitati le am satisfacute
.
bb al meu e activ, pe mine ma omoara arsurile, dau cu maalox si parca se mai amelioreaza un pic. vineri merg la control, d-abia astept.
bebelana,cand ai timp si chef as vrea si eu detalii despre conditiile de la euromaterna pt. ca o sa nasc acolo. ma intereseaza daca mai dai ceva in plus la medicsau platesti doar taxa stabilita de ei. si legat de bagaj, daca trebuie sa ma car cu toate cele necesare intr-un spital de stat.
gabivalceanu, si eu am comandat pe amazon. pe 13 ar trebui sa vina un colet cu cargus, celalalt care nu e livrat direct de amazon nu stiu cum va fi livrat, probabil prin posta. mi-e groaza de posta romana, ca eu stau intr-un cartier nou unde postarita a spus ca nu se aventureaza sa vina pt un plic
. dar ma duc eu la posta cu burta la gura si ma scandalagesc pe acolo
.
am o intrebare, nu stiu cat de stupida e. fetele care au sau au avut diabet gestational ,cum v-ati dat seama de boala? inainte sa faceti vreun test in sensul asta ce simptome ingrijoratoare v-au determinat sa va controlati?
eu mananc tone de dulciuri zilnic,lucru pe care l-am facut si la prima sarcina si sotul ma terorizeaza ca am diabet. nu i-am spus medicului de treaba asta,ca am uitat de fiecare data si nici nu eram tare ingrijorata. dar acum ma trec tot felul de ganduri negre. in ultima vreme parca am luat-o pe campii cu grijile.
noi am fost la munte de vineri, ne-am intors azi, zapada ioc,lume putina,nu prea ne-am distrat. dar a fost totusi o iesire, cadoul sotului de mos craciun.
am mai pus si cateva poze pe contul comun.
pup fetele!
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
33+marc ioan
poftiti la poze noi
Shines spune:
Sherbi..aveti un baiat absolut delicios..e minunat..e ff frumos..nu am cuvinte
sa va traiasca
madalina_m spune:
| citat din mesajul lui roxx26 MADALINA, sotul tau tre sa faca cunostinta cu al meu, poate joaca ceva in retea . dar al meu sa stii ca la faza cu impuscaturile isi pune casti_ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 |
Cadou de Craciun a fost jocul cu impuscaturi, dar urmatorul (nu conteaza ocazia) sigur va fi un set de casti.
37+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
Shines spune:
Mada..e buna ideea cu castile
eu i-am luat din alea fara fir...super performante
ca se uita la filme pe calc si ma deranja rau sunetul..saracu se uita pe mute.
acu de cand are castile..e boier..nu pierde nimic..si la wc se duce cu ele pe urechi..sa nu piarda omu timpul![]()
mihatp spune:
am vazut ca strigati ratacitele...
intai... felicitari tuturor celor care ati nascut, putere sa treceti peste greutatile de inceput si cel mai important... sanatate puiutilor si voua.
m-am rugat si eu alaturi de voi pentru puiul abramburicai azi la 11.
va citesc cand apuc, dar n-am avut timp sa fiu activa. maine intru in s 40, inca lucrez. nici nu cred ca as fi putut altfel. desi sunt la al doilea bb, ma freaca si pe mine tot felul de ganduri, iar munca-mi face bine. dupa ce ajung acasa ma preia Luca, daca-s la laptop vrea si el, asa ca nu ma pot apropia sa pot scrie. sa serviciu mai trag un ochi dar n-am timp de scris
.
de azi am ramas fara doctor, a plecat la un curs. nasc la o clinica din orasul meu, am incredere ca-s pe maini bune, dar tot e un motiv in plus de stres faptul ca nu va fi el la nastere. speram ca fiind al doilea si fata (cica-s mai "harnice"), voi naste si eu mai repede. dar se pare ca mi-a dat planurile peste cap. si cu Luca am stat 6 zile peste DPN. la Ilinca DPN-ul e maine, in 10.
Mamica de berbecut-Luca si
39s cu capricorn Ilinca
9 aprilie 2008
missmj spune:
Ce fac fetele? eu raportez o stare super, parca abia astept sa se faca miercuri dim...sper sa raman asa optimista si curajoasa pana atunci.
roxx chiar nu stiam ca laptele vine cand nu mai exista placenta...m-ai linistit si in privinta asta,mersi mult

bebelana ma bucur ca sunteti acasa si sunteti bine !

tunde cred ca te apasa bebe, asta e,ai aproape 35 sapt,stii cum e,incepe greul
simo ce nasol ca te doare ca la cm , poate totusi nu vine uratul, atat de bine ne este fara el
Iti cade si parutzul, offff, atatea sacrificii, dar se merita, bebe Eduard e tare frumusel, cred ca o sa faca furori.ultima poza din album e dementiala, ce privire de shmecher are![]()
aditzule maine sa nu ramai la spital, hai sa nasti cu mine miercuri ![]()

relusha sigur e deja cu bebe2 in brate ! asteptam vesti !
gabiu sa ai o noapte linistita, multa bafta maine.bag cateva motate de incalzire !maine dim bagam fortza !
Hai Gabiu

carmen
38+ cu
Andrei
AMR 3 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

roxx26 spune:
FETELE CARE ALAPTATI EXCLUSIV LA SAN: cat de frecvent papa bebe si cam cat dureaza suptul? stiu ca nu e o regula, dar as vrea sa-mi fac o idee. M-au disperat asttia in spital cu mananca / nu mananca destul si sincer n-am nici o tragere de inima sa cantaresc copilul de zece ori pe zi...Doar sa-mi fac o idee, asa.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Mayane spune:
| citat din mesajul lui mihatp [...]speram ca fiind al doilea si fata (cica-s mai "harnice"), voi naste si eu mai repede. dar se pare ca mi-a dat planurile peste cap. si cu Luca am stat 6 zile peste DPN. la Ilinca DPN-ul e maine, in 10. Mamica de berbecut-Luca si 39s cu capricorn Ilinca9 aprilie 2008 |
Iti scoatem si tie niste motate de incurajare?

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
33+
Darius Alexandru - Mare Papuas Bebe