Ian-Feb2011 Bv Shubu!Bv Gabiu!Hai Relusha! (168)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebect spune:

Buna fetele
Sunt BEBELANA/BEBECT. vA MULTUMESC PT SUSTINERE.nu pot sta mult ca bebe este cam suparat. Va zic in 2 cuv. Copilul este Serban Andrei a avut 4500g, 54 cm, apgar 10 sanatos si frumos, EUROMATERNA. Avand in vedere greutatea s-a impus cezariana dar mi-am si dorit-o. Totul a fost bine cu nasterea dar recuperarea e groaznica.Durerile sunt inimaginabile mai ales in prima zi dupa ATI. bEBE ARE MOMENTE BUNE DAR SI RELE nU PREA AM LAPTE IAR EL NU SE SATURA FIInd mare vrea mult papa asa ca-i dau si LP. vA CA AU MAI NASCUT MULTE FETE. fELICITARI SI BEBEI SANATOSI.
sCUZE PT SCRIS dar bebe da semne ca se trezeste.
Va pup si mai vorbim. De abia azi am ajuns acsa si pana ne acomodammm....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebect spune:

Buna fetele
Sunt BEBELANA/BEBECT. vA MULTUMESC PT SUSTINERE.nu pot sta mult ca bebe este cam suparat. Va zic in 2 cuv. Copilul este Serban Andrei a avut 4500g, 54 cm, apgar 10 sanatos si frumos, EUROMATERNA. Avand in vedere greutatea s-a impus cezariana dar mi-am si dorit-o. Totul a fost bine cu nasterea dar recuperarea e groaznica.Durerile sunt inimaginabile mai ales in prima zi dupa ATI. bEBE ARE MOMENTE BUNE DAR SI RELE nU PREA AM LAPTE IAR EL NU SE SATURA FIInd mare vrea mult papa asa ca-i dau si LP. vA CA AU MAI NASCUT MULTE FETE. fELICITARI SI BEBEI SANATOSI.
sCUZE PT SCRIS dar bebe da semne ca se trezeste.
Va pup si mai vorbim. De abia azi am ajuns acsa si pana ne acomodammm....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Bine ai venit acasa Bebelana! Multumim de vesti si ne bucuram ca bebe e un mare mancacios!

37+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Felicitari Bebelana..sa va traiasca micul urias..sa fie sanatos si sa aibe o viata minunata!

Lori.. asteptam si galusca ta frumoasa si poate ne facem neamuri

Ralukara va fi bine o sa vezi..nu te gandi cum vei naste, gandeste-te doar la puiul tau si bucuria intalnirii

asteptam vesti de la Relusha..toate bune normal

vai ce imi cade parul..deja ma deprima maxim..umplu de par peste tot..nici nu stiu de unde mai cade atat..

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Doloress ..ce frumos..a trecut timpul si bebele tau e ok acolo la caldurica..inca cateva saptamani si gata..il poti tine in brate. multa sanatate iti doresc

Roxx..cred ca esti deja acasa cu printesa..acomodare usoare,mult laptic si te asteptam cu noutati si vesti bune

uuff..suntem asa putine mamici care mai intram pe forum..sper ca pana terminam odiseea..sa ne adunam toate..sa incepem noua etapa in formula completa.

va pup

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

CARMEN, nu-ti face pb cu laptee=le, trebuie doar sa vrei f mult sa alaptezi si sa nu te gandesti la prostii. Si eu stiam teoria cf careia la nastere normala se instaleaza lactatia mai repede, dar dr mea mi-a explicat ca in mom in care placenta nu mai exista in organism nu mai are ce sa produca estrogen si asta e un semnal care determina canalele galactofore sa devina productive..ma rog, ceva de genul asta. Ideea e ca a doua zi dupa ceza astea de la neonato faceau misto de mine ca am lapte sa ii hranesc pe toti bebeii si ca e pacat ca n-au aici banca de lapte (acu imi vine sa rad, dar atunci cand copilul meu nu papa imi venea sa le sparg capul...). DECI CURAJ SI OPTIMISM!!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MADALINA, sotul tau tre sa faca cunostinta cu al meu, poate joaca ceva in retea. dar al meu sa stii ca la faza cu impuscaturile isi pune casti apropo de idei de cadouri...dar e cam tarziu, nu?

SIMO, maine dimineata plecam acasa, mi s-au lungit urechile de atata asteptare...Am asa o bucurie si niste emotii...cred ca nu o sa pot dormi la noapte!! (nu ca as fi dormit vreo noapte ca lumea de cand sunt aici...)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Simo;chiar..Tu esti cea mai harnicuta la scris
restul mamicilor nu prea intra...Mirela..Ea saraca cand are min libere..restul mai ales cele cu primul bebe..iti dai seama sunt ff ocupate si obosite. circulatia p aici...pana se acomodeaza..trece perioada de colici..avem sanse cam din martie incolo sa fie mai mare.
Multumim pentru vesti.Ma bucur ca Shubulina e fericita..la asa mamica mumoasa cum sa nu aiba flacau mumos..

Catal ina10';cumva trece si asta..ma supar ca ii fac 7 feluri de mancare si numai face mutre....imi vine sa-l trag de urechi...

Bebect;lasa ca vine si lapticul cat cere bebe ..atata o sa ai
Bine ca sunteti acasa!

Aditza;hai acasa maine/mai mergi miercuri sa te intalnesti cu bebe..daca asa vrei tu

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Roxx;o sa fie lunga noaptea asta pt tine//lasa ca de maine numai va dagostiti acasa..

Ma dor shalele
dureri pelviene\bazin..ma apasa bebe..la rect..off sau se schimba vremea?
Asa circul prin casa ca un casalot

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

am mai trimis un mail lui Relusha...poate ne raspunde sotul...sau o fi inca 2 in 1?
nu cred....

Sunt o gramada de fete care s-au inscris p vremuri p listuta..si a trecut deja DPN -ul demult...nu avem vesti de la ele

-XENOPOLINA
-GABI270310
-ILIEANA COSANZEANA
-ANA_MARIA_M
-CRISTINA-MIRUNA
-MIHA TPe
-MICA_ DARIA
-ACHE
-??????/ATI NASCUT FETELOR????????

stie cineva ceva despre ELE?

Mergi la inceput